Ako stigne ponuda koja bi zadovoljila, sigurno ide. Ovaj Sinanov clanak nema veze s mozgom
Ako stigne ponuda koja bi zadovoljila, sigurno ide. Ovaj Sinanov clanak nema veze s mozgom
Od te stranice je pouzdani cak i Slinanov portal samo zvanicna
Ima li menadzer profilAmidza je napisao/la:
Jes jes a on se nista ne pita. Menadzer mu dogovori transfer u mozambik, on mora poslusati...Amidza je napisao/la:
svake godine 2 nagradne igra organizujemoMorzhy je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 1:24 pmKako je lijepo čitati ovo takmičenje u kategoriji najpouzdaniji i prvi insajder 2017. godine. Doći će igrači, moraju jer nas nema za remija, šta se sekirate? Mene u svemu ovome najviše interesuje koji igrač će biti dobitnik nagradne igre FK Željezničar "Osvoji besplatne pripreme i ostani u formi uz džeparac". Ljetos je to bio Hervas, zimus Kostić....ne znam za vas, ali ja jedva čekam da vidim ko će nas napustiti na zagrijavanju pred prvu utakmicu
Neka bude kako kaže, ali da nas šalta, šalta nas
Putujte sa osmjehom.Morzhy je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 1:24 pmKako je lijepo čitati ovo takmičenje u kategoriji najpouzdaniji i prvi insajder 2017. godine. Doći će igrači, moraju jer nas nema za remija, šta se sekirate? Mene u svemu ovome najviše interesuje koji igrač će biti dobitnik nagradne igre FK Željezničar "Osvoji besplatne pripreme i ostani u formi uz džeparac". Ljetos je to bio Hervas, zimus Kostić....ne znam za vas, ali ja jedva čekam da vidim ko će nas napustiti na zagrijavanju pred prvu utakmicu
Da je bar jednom pozelio da produzi ugovor, potrudio bi se, ako nista, da se nadje kompromis.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 1:28 pmNeka bude kako kaže, ali da nas šalta, šalta nashahah
da se zeljo nece ugasiti bez njega, jasno je to... ali da bi bilo pojacanje za nas kad bi ostao, takodjer je jasno... miro ostani!!!Ajzea je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 1:36 pmDa je bar jednom pozelio da produzi ugovor, potrudio bi se, ako nista, da se nadje kompromis.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 1:28 pmNeka bude kako kaže, ali da nas šalta, šalta nashahah
Laz je da je ikad bilo do menadzera.
Dosao je, pokazao se kao pravi profesionalac, odradio svaku marku koju je placen, vratio se u reprezentaciju. Zeljeznicar se nece ugasiti odlaskom Miroslava.