Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 07, 2017 10:09 pm

Plava Porodica je napisao/la:
sri jun 07, 2017 10:06 pm
E Zec je vec nesto.. Ako nista, bar smo mirni protiv Slobode :)
Uvali on nama slične golove i dok je igrao za slane i za Travnik :lol:
Spoiler:
phpBB [video]

phpBB [video]
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

sri jun 07, 2017 10:10 pm

Nea veze što je nargilaš, samo mu otkinite oba srednja prsta

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 07, 2017 10:12 pm

Hurmasica je napisao/la:
sri jun 07, 2017 10:09 pm
sri jun 07, 2017 10:06 pm
E Zec je vec nesto.. Ako nista, bar smo mirni protiv Slobode :)
Uvali on nama slične golove i dok je igrao za slane i za Travnik :lol:
Spoiler:
phpBB [video]

phpBB [video]
Eh bas to. A realno fin je igrac, @leon je maloprije lijepo opisao.
Nek i buraza povede :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

psihopata je napisao/la:
sri jun 07, 2017 9:57 pm
kvalitet je napisao/la:
sri jun 07, 2017 8:01 pm
Ma nije problem u dovođenju igrača, pa makar on bio i Dženan. Ja mislim da nije za nas i to sam jasno rekao. Ako fulimo, ni prvi ni posljednji.

Problem je što ovdje postoji jedan broj forumaša koji nikada ništa kritikovali nisu (a nemoguće da je baš sve dobro u Klubu), a jedva čekaju da počnu napadati one koji kritikuju. Ne omogućavate normalnu diskusiju o bilo kojem "problemu".

:palacgore:

ma ovaj forum je pun klimaca glavom a glavni argument je "ne talasaj" i ti su zasticeni ko pande,bez obzira sto 24 sata spamaju i trolaju temu i moras sve u superlativu pisati ili si potiv uprave i za to da se vrati violina :zid: ....meni npr. neki dan iz cista mira nafurani moderator izbrisa post zbog uvrede,ja ga pitam sta je uvreda,on meni na pp odgovori zato sto sam napisao za slavka da je debeo :zid: :r :klanjase2: a otkako je dosao covjek nema kako ga nisu nazivali,to debeli je tih dana spomenuto u minimum 50 postova,al nema dalje ja sam ga uvrijedio jer sjedi i cita forum,inace je uvreda debelom covjeku napisati da je debeo....ustvari nije bitno sta napises nego ko napise,a posto ja ne cinim selekciju odabrane elite zasticenih forumasa,onda moram snositi sankcije.....
Ovaj forum nije pun "klimaca glavom" i uvjeravam te da niko nema povlasten status. Ja sam prvi pisao protiv Uprave kada su u pitanju djeca jucer. Shvatam konstruktivnu kritiku i uvjeravam te da radimo ono najbolje sto znamo i mozemo. Svi grijesimo, pa je i to sto je tebi obrisan post je greska. Ja ti se izvinjavam zbog toga i nadam se da ces prihvatiti izvinjenje. Nema ovdje nikakve "elite", niti je iko zasticen. Zao mi je sto imas takav utisak i potrudicemo se da ti promjenimo misljenje. Vjeruj mi da ne bih dozvolio sebi da ikoga favorizujem. Eto taj Larson na kojeg su se mnogi zalili je izgubio status moderatora, ali je decko ostao na forumu, pravi streamove, pravi klipove igraca, iako vise nikakva ovlastenja nema. Ono sto zelimo da izgradimo je odnos baziran na povjerenju, transparentnosti i lojalnosti. Sigurno je da cemo grijesiti, ali nikakve pozadine, osim dobre namjere, iza tih gresaka nece biti. Eto i ovaj tvoj post nije obrisan, iako ovo nije podforum za tu temu, ali nema veze. Dostupan sam vam svima na PP.

Volio bih da svi znamo da konstruktivnim kritikovanjem Uprave ili bilo kojeg segmenta kluba direktno ili indirektno pomazemo klubu. Pljuvanje je nesto drugo, a konstruktivna kritika je nesto drugo.

E sada, istina je da znamo svi da smo u nekim prethodnim mjesecima imali razne 'agente' onog tamo foruma koji su ovdje rasplinjavali raspravu i pljuvali. Zato je raja skepticna. Toga smo se rijesili, ne brinite.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sri jun 07, 2017 10:14 pm

Model1964 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 10:05 pm
AsharaK je napisao/la:
sri jun 07, 2017 10:03 pm
Covjek ispusi dvije nargile dnevno, uklopit ce se
Ako je tacno
Mašala :roll:
Nije mašala, nego Mahala.. vidi se da nisi u toku :P
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

psihopata
Kontakt:

sri jun 07, 2017 10:16 pm

storm_raider je napisao/la:
psihopata je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
sri jun 07, 2017 8:01 pm
Ma nije problem u dovođenju igrača, pa makar on bio i Dženan. Ja mislim da nije za nas i to sam jasno rekao. Ako fulimo, ni prvi ni posljednji.

Problem je što ovdje postoji jedan broj forumaša koji nikada ništa kritikovali nisu (a nemoguće da je baš sve dobro u Klubu), a jedva čekaju da počnu napadati one koji kritikuju. Ne omogućavate normalnu diskusiju o bilo kojem "problemu".

ma ovaj forum je pun klimaca glavom a glavni argument je "ne talasaj" i ti su zasticeni ko pande,bez obzira sto 24 sata spamaju i trolaju temu i moras sve u superlativu pisati ili si potiv uprave i za to da se vrati violina :zid: ....meni npr. neki dan iz cista mira nafurani moderator izbrisa post zbog uvrede,ja ga pitam sta je uvreda,on meni na pp odgovori zato sto sam napisao za slavka da je debeo :zid: :r :klanjase2: a otkako je dosao covjek nema kako ga nisu nazivali,to debeli je tih dana spomenuto u minimum 50 postova,al nema dalje ja sam ga uvrijedio jer sjedi i cita forum,inace je uvreda debelom covjeku napisati da je debeo....ustvari nije bitno sta napises nego ko napise,a posto ja ne cinim selekciju odabrane elite zasticenih forumasa,onda moram snositi sankcije.....
Ovaj forum nije pun "klimaca glavom" i uvjeravam te da niko nema povlasten status. Ja sam prvi pisao protiv Uprave kada su u pitanju djeca jucer. Shvatam konstruktivnu kritiku i uvjeravam te da radimo ono najbolje sto znamo i mozemo. Svi grijesimo, pa je i to sto je tebi obrisan post je greska. Ja ti se izvinjavam zbog toga i nadam se da ces prihvatiti izvinjenje. Nema ovdje nikakve "elite", niti je iko zasticen. Zao mi je sto imas takav utisak i potrudicemo se da ti promjenimo misljenje. Vjeruj mi da ne bih dozvolio sebi da ikoga favorizujem. Eto taj Larson na kojeg su se mnogi zalili je izgubio status moderatora, ali je decko ostao na forumu, pravi streamove, pravi klipove igraca, iako vise nikakva ovlastenja nema. Ono sto zelimo da izgradimo je odnos baziran na povjerenju, transparentnosti i lojalnosti. Sigurno je da cemo grijesiti, ali nikakve pozadine, osim dobre namjere, iza tih gresaka nece biti. Eto i ovaj tvoj post nije obrisan, iako ovo nije podforum za tu temu, ali nema veze. Dostupan sam vam svima na PP.
storm,tebi svaka cast,na tebe nemam nikakve prituzbe,ti si jedan od najnormalnijih forumasa. :palacgore:
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Model1964

Rambo_Amadeus je napisao/la:
sri jun 07, 2017 10:14 pm
Model1964 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
sri jun 07, 2017 10:03 pm
Covjek ispusi dvije nargile dnevno, uklopit ce se
Ako je tacno
Mašala :roll:
Nije mašala, nego Mahala.. vidi se da nisi u toku :P
Ispo iz fazona :rofl: godine ufatile :rofl:
Zecevi imaju nas DNK :placeodsmijeha: familijarno navijaju za Želju. Tako cuo :kafa:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Haklapuc
Kontakt:

sri jun 07, 2017 10:17 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Bosnia je napisao/la:
sri jun 07, 2017 10:02 pm
Leon_Professional je napisao/la:
sri jun 07, 2017 9:48 pm

Hocemo li Lendru djabe pustiti, sta mislite?! Msm da se ne isplati drzat ovako ljutog igraca. Smjenit ce Slavka za 3 kola 100%.
Za lendrica ako ne mozes uzeti minimum 300 hiljada eurica fino ga poslati u juniore da trenira do kraja ugovora i totalno odvojiti od ekipe fizicki.
Moglo je zimus, samo u jednoj rati toliko. Sad ne znam, nisam upucen toliko.

@Haklapuc, imas li dokaze za to?! Cisto informativno pitam, jer za Husica da su se samo raspitali kakav je kazalo bi im se da ga ne dovode.
Opet kazem, meni licno se onako u kompletu ne svidja ali ima momak svoje atribute.
Gledao svojim očima još dok je u Čeliku igrao. Iz kafane na trening. Ali to nam nije strano svakako.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 07, 2017 10:18 pm

pile87 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 10:08 pm
Plava Porodica je napisao/la:E Zec je vec nesto.. Ako nista, bar smo mirni protiv Slobode :)
Po meni gora varijanta nego ovaj što je došao.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Postujem misljenje, ali se ne slazem nikako.
Ma klasičan menadzerski igrač.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

salemprolic
Kontakt:

sri jun 07, 2017 10:18 pm

Asim Zec sasvim solidan igrac...94. godiste, vec par godina igra u ovoj ligi. Ovu polusezonu odigrao bas dobro. Iz sezone u sezonu napreduje. Ako dolazi, dobar transfer.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 07, 2017 10:19 pm

Davno sam ja rekao. Mi dok smo imali cugere u ekipi osvajali smo titule. Čim su došli dudlaši kablova mi smo počeli da stagniramo pa čak i da nazadujemo :D

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

sri jun 07, 2017 10:20 pm

bolji od mnogo njih koji se spominju. ali generalno ti igrači koji nama zabiju u svakoj tekmi ne mogu pogoditi more s broda kad dođu kod nas... :D
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

sri jun 07, 2017 10:21 pm

slika

Ajzea
Kontakt:

sri jun 07, 2017 10:22 pm

Mario Stanic je menadzer Zecu, kao i momku koji je danas dosao.

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 07, 2017 10:23 pm

arelinho je napisao/la:
sri jun 07, 2017 10:20 pm
Hurmasica je napisao/la:
sri jun 07, 2017 10:19 pm
Davno sam ja rekao. Mi dok smo imali cugere u ekipi osvajali smo titule. Čim su došli dudlaši kablova mi smo počeli da stagniramo pa čak i da nazadujemo :D
Šta ti imaš protiv "kablova"? :shisha: :shisha:
Ubijaju nam pobjednički mentalitet u ekipi koji smo gradili godinama uz Heineken :D

storm_raider
Kontakt:

sri jun 07, 2017 10:23 pm

psihopata je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
psihopata je napisao/la:

storm,tebi svaka cast,na tebe nemam nikakve prituzbe,ti si jedan od najnormalnijih forumasa. :palacgore:
Hvala ti, ali vjeruj mi da se momci iz moderacije stvarno trude. Pogrijese, svi grijesimo, to je ljudski, ali broj registrovanih ljudi ovdje (pretezno navijaci Zelje) koji aktivno ucestvuju u diskusijama ipak govori za sebe.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jun 07, 2017 10:25 pm

Ima li Stanic jos kakvih igraca? Da su onako zanimljivi..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

salle86
Kontakt:

Morzhy je napisao/la:
sri jun 07, 2017 7:42 pm
Ovdje baš rijetko ko prihvata tuđe mišljenje. Šta je fazon? Ja mislim da nije dobro što dovedemo nekog igrača, neko drugi misli da jeste i ne vidi razlog da ubjeđujemo jedni druge. Stvarno malo ko želi da diskutuje. Od 6716 stranica, 3300 stranica je kako kažete pljuvanje,3300 stranica je "branjenje od pljuvača", a 116 je neki pokušaj normalne diskusije. Ljudi svi bi mi bili najsretniji da Dženan zabije 20 golova u prvoj sezoni,30 u drugoj pa da uzmemo milion na njemu pride. Bili bi u tom slučaju sretni i da Ćenan dobije bonus za taj dobar posao. Stvarno je previše optuživanja za "pljuvanje" bez razloga
Ja ne mogu drugačije to nazvati nego pljuvanje.
Došao igrač, mlad, za dokazivati niko nije rekao da je pojačanje, prvi tim, glavni napadač.
Ali se zato 10 likova našlo da je.be Ćenanu sve što ga je doveo. PLJUVANJE klasično
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ChWilla
Kontakt:

evo iskusnog špica kapitalca koji zna kako se osvajaju trofeji, iz iste agencije:

https://www.transfermarkt.ba/semih-sent ... ieler/7043

:kafa:
gradi željo boli te *****

Haklapuc
Kontakt:

Sada će nam umjesto Ćuka polovnjake uvaljivati Mario Stanić. Mjera.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava