Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

tm8782
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet maj 06, 2016 12:58 pm

exdomorocki je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
pinki je napisao/la:Meni je onaj Alispahić bio dobar, što je bio pomoćnik Amaru u prvom mandatu...
Edis ostaje, pojacst ce mu strucni stab a on ode na ljeto u njemacku da se edukuje jos...nema mjennanja trenera :)
Nema sanse :ne:
Realno drag mi je Edis i sve, ali ako sagledam prvu utakmicu protiv Širokog i zadnjih 5 nama je igra u drasticnom padu.
Trebalo bi biti suprotno. Nema igre nego samo izbij nabij, nazalost. Igrace imamo. Ne bi ulazio u postavku i izbor igraca, ali svima nama je jasno da neke stvari ne idu. Neke promjene su nemonovne, realno gledajuci...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

sajo10
Kontakt:

pet maj 06, 2016 1:09 pm

Yebote da mi je neko prije nekoliko godina pricao kada smo dovodili igrace iz 2,3 hrvatske lige i poneki otpad iz Srbije (cast Mirku, Culumu...) da cemo poceti dovoditi igrace tipa Stevanovica, Zahirovic, Hervas (!!), Lendric... Wow.

Svi mo mi svjesni zasto su ovi igraci potpisali za nas. Nazalost pad u formi, kvalitetu i slicnu ali nijedan nije zaboravio igrati fudbala i kada vratis jednom takvom igracu samopouzdanje cuda mozes ocekivati. Naravno kao i svaki drugi transfer to je potencijalan rizik. Ali bez rizika nema ni uspjeha. Svaka cast upravi i od mene za danasnje pojacanje. Yebote imamo dva bivsa igraca Seville u timu :rofl:

Zimus smo "ludovali" ali kako ce tek biti preko ljeta.... Auu haha. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u pet maj 06, 2016 1:12 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

Plava Porodica
Kontakt:

Gameiro je sljedeći,nakon višemjesečnog skautinga,naš tim je odlučio ga dovesti ali tek na probu,u Sevilji je ove sezone pružao dobre partije.To je sve što ja znam.Za više informacija javite se insajderima.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

to je i najznakovitije od svega, da ekipa koja je vrlo kratko zajedno, s vremenom igra sve gore umjesto sve bolje...
gradi željo boli te *****

Ivicahuljev
Kontakt:

pet maj 06, 2016 1:11 pm

hardwell je napisao/la:
Charlie Sheen je napisao/la:Mene zanima od kud njima on i Pozder mislim kako su dosli do njih
Našli ih na fieldoo.com

Požder napisao u statistici da je dao 57 golova u 29 utakmica, a ovaj Španac stavio u opis: Tražim klub u zemlji sa malom platom i dobrom kuhinjom. Inace u statistici napisao da je ubiljezio 43 asistencije i 9 golova. Od toga je sebi asistirao 6 puta.
Cuo da u Bosni ima neki Zukanovic sto nabija cijene igracima preko noci,pa odlucio da I on proba :rofl1:

ChWilla
Kontakt:

pet maj 06, 2016 1:13 pm

na klixu i dalje ovoga nema, a hurtić na naslovnici od jutros sa redovnim pressom...

Okolele
Kontakt:

pet maj 06, 2016 1:16 pm

ChWilla je napisao/la:na klixu i dalje ovoga nema, a hurtić na naslovnici od jutros sa redovnim pressom...
Oni nas vec neko vrijeme zapostavljaju,to sam primjetio..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Plava Porodica
Kontakt:

pet maj 06, 2016 1:17 pm

Nego može li ovaj igrati na poziciji 10. Izgleda mi kao Blagojević 2.Tako da još tu poziciju nismo rijesili,a bez te pozicije i nema neke igre.

P.S. Sutra svi na Grbavicu!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

1921.ba
Kontakt:

pet maj 06, 2016 1:18 pm

Plava Porodica je napisao/la:Nego može li ovaj igrati na poziciji 10. Izgleda mi kao Blagojević 2.Tako da još tu poziciju nismo rijesili,a bez te pozicije i nema neke igre.

u oba smjera je dobar
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

iggy2377

pet maj 06, 2016 1:21 pm

ChWilla je napisao/la:to je i najznakovitije od svega, da ekipa koja je vrlo kratko zajedno, s vremenom igra sve gore umjesto sve bolje...
Hajde malo budi objektivan 11 igraca doslo zimus stvarno nekontam pojedince sta ocekujete grupnu fazu LS. pa ljudi moji pogledajte klubove lige 5 svaki novi igrac koji dodze treba da prodze proces adaptacije a to je nemoguce proci za 3 mjeseca.

Ova ekipa moze bolje min 50% ali treba da legne sve na svoje mjesto,adaptacija igraca ,zivot u gradu itd
I ovo sto je uradzeno sa svim novim igracima je veoma velik uspjeh u kratkom roku to samo govori da ima mjesta napredku ali treba vremena

teteac8684
Kontakt:

pet maj 06, 2016 1:21 pm

ChWilla
Kontakt:

pet maj 06, 2016 1:23 pm

iggy2377 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:to je i najznakovitije od svega, da ekipa koja je vrlo kratko zajedno, s vremenom igra sve gore umjesto sve bolje...
Hajde malo budi objektivan 11 igraca doslo zimus stvarno nekontam pojedince sta ocekujete grupnu fazu LS. pa ljudi moji pogledajte klubove lige 5 svaki novi igrac koji dodze treba da prodze proces adaptacije a to je nemoguce proci za 3 mjeseca.

Ova ekipa moze bolje min 50% ali treba da legne sve na svoje mjesto,adaptacija igraca ,zivot u gradu itd
I ovo sto je uradzeno sa svim novim igracima je veoma velik uspjeh u kratkom roku to samo govori da ima mjesta napredku ali treba vremena
pa budi i ti objektivan da su prve tekme bile bolje od ove zadnje...

delinjo
Kontakt:

pet maj 06, 2016 1:23 pm

ako neko cita ovo iz uprave....znaaci molim vas nemoj da skacete sebi u stomak....da ovako dobre igrace koje ste doveli i koje planirate dovesti vodi Edis Mulalic....to je ravno samoubistvu ....ne radite protiv sebe kada imate podrsku navijaca kao ni jedna uprava do sada....molim vas dovedite strucnjaka koji moze i zna voditi ovakve igrace....molim vas da ne gledamo vise nabijanje lopte i "pogibiju" svaku utakmicu....

Edisu pomocni trener bilo kakva funkcija u klubu neka ga tu ....on je nas i treba da bude u klubu ali ne na ovoj fuknkciji !!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Elegant
Kontakt:

pet maj 06, 2016 1:25 pm

ellaxaz je napisao/la:Iduce sezone uzimamo Radnik iz Bijeljine 4 puta.
Iducu sezonu bod ne smijemo na Grbavici da iizgubimo !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

iggy2377

pet maj 06, 2016 1:27 pm

ChWilla je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la:

pa budi i ti objektivan da su prve tekme bile bolje od ove zadnje...
Drug jesam, stoji sto kazes ali isto je moglo biti suprotno na pocetku proljetnog dijela,tada bi zaostajali 20 bodova i davno bi bili otpisani za Europu...ovo ce leci sve na svoje tokom ljeta,jos Amar ako se vrati to bi bio pun pogodak

tm8782
Kontakt:

pet maj 06, 2016 1:31 pm

Plava Porodica je napisao/la:Nego može li ovaj igrati na poziciji 10. Izgleda mi kao Blagojević 2.Tako da još tu poziciju nismo rijesili,a bez te pozicije i nema neke igre.

Njegova prirodna pozicija je 10ka, to sto je igrao na ovom klipu povucenije je nesto drugo...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

ChWilla
Kontakt:

pet maj 06, 2016 1:32 pm

iggy2377 je napisao/la:
Drug jesam, stoji sto kazes ali isto je moglo biti suprotno na pocetku proljetnog dijela,tada bi zaostajali 20 bodova i davno bi bili otpisani za Europu...ovo ce leci sve na svoje tokom ljeta,jos Amar ako se vrati to bi bio pun pogodak
i to je tačno, kakav je naš svijet mi da nismo dobili širokog ničega od svega ovoga ne bi bilo...

chile
Kontakt:

pet maj 06, 2016 1:36 pm

Ne vidim cemu toliko pisanje o tim premijama taman da su im dali i po 5000KM to nije razlog naseg poraza, vec indolentnos, nezainteresovanost i nemoc nasih igraca.
Uz to koliko god zvuci ovo Spanac u nasoj ligi ja od njega i ne ocekujem nesto znacajno... Za sad svi ovi igraci su prinove dok ne dokazu suprorno, ne treba letiti pred rudu.
Kao i ovi sto su zimus dosli, od njih 13 samo su Miroslav i Ivan donijeli neku novost u igri i pojacali tim, to se i od Zahe ocekuje dok su ostali tu da popune roster.
I meni realno ni 5 ovakvih Spanaca ne moze oprati gorcinu nase nemoci iz Zenice, iako pozdravljam itekako rad uprave.

Sent from my Plavo Sokocalo
Zadnja izmjena: chile, dana/u pet maj 06, 2016 1:36 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

godrina
Kontakt:

pet maj 06, 2016 1:36 pm

jedan lijep dan danas, rodjendan mozda jednom od najvecih sinova Zelje a i ovaj spanac, sevilja pa druga spanska ne zvuci to lose ajde momcino budi nas xavi :pljesak:
steta pa ova uprava nije bila tu prije.. sad kante ne bi bio u leicesteru nego bi iz 8. francuske lige dosao kod nas
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Ivicahuljev
Kontakt:

pet maj 06, 2016 1:47 pm

delinjo je napisao/la:ako neko cita ovo iz uprave....znaaci molim vas nemoj da skacete sebi u stomak....da ovako dobre igrace koje ste doveli i koje planirate dovesti vodi Edis Mulalic....to je ravno samoubistvu ....ne radite protiv sebe kada imate podrsku navijaca kao ni jedna uprava do sada....molim vas dovedite strucnjaka koji moze i zna voditi ovakve igrace....molim vas da ne gledamo vise nabijanje lopte i "pogibiju" svaku utakmicu....

Edisu pomocni trener bilo kakva funkcija u klubu neka ga tu ....on je nas i treba da bude u klubu ali ne na ovoj fuknkciji !!
Ako moze po mogucnosti da se taj neko zove A.O. :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava