Imaš li slučajno link gdje ovo oko nagrada u europa ligi piše?heisenberg je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 11:29 am-imamo sigurnih 215.000 eura za ucesce u 1.kolu kvalifikacija za Ligu Evrope
-ukoliko prodjemo to 1.kolo, sto je realno, dobicemo dodatnih 225.000 eura za ucesce u 2.kolu kval.
-vjerujem da je neki minimalan iznos za koji bi pustili Lendrica 300.000 eura, obzirom da su nasi zimus odbili "rekordnu ponudu" iz Kine
-postoji sansa da se npr Bajic proda pa da dobijemo koji procenat obestecenja...
-postoji sansa da nas i Veca napusti za neki slican iznos kao Lendric..
dakle, sasvim realno je da cemo inkasirati ovo ljeto:
215.000 (1.kolo kval.)
225.000 (2.kolo kval.)
300.000 (Lendric)
to je ukupno: 740 000 eura ili vam ga oko 1.450.000 KM
i zasto bi bio problem iz tog iznosa izdvojiti npr 250.000 KM za prava pojacanja (50.000 za Ordagica, 150.000 za Vukotica, 50.000 za Obradovica... Ostalo nek ide za izgradnju Juga.. Dovodjenjem samo igraca koji su bez ugovora ovaj prelazni rok bio bi katastrofa
sultanfatih je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 11:34 amImaš li slučajno link gdje ovo oko nagrada u europa ligi piše?heisenberg je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 11:29 am-imamo sigurnih 215.000 eura za ucesce u 1.kolu kvalifikacija za Ligu Evrope
-ukoliko prodjemo to 1.kolo, sto je realno, dobicemo dodatnih 225.000 eura za ucesce u 2.kolu kval.
-vjerujem da je neki minimalan iznos za koji bi pustili Lendrica 300.000 eura, obzirom da su nasi zimus odbili "rekordnu ponudu" iz Kine
-postoji sansa da se npr Bajic proda pa da dobijemo koji procenat obestecenja...
215.000 (1.kolo kval.)
225.000 (2.kolo kval.)
300.000 (Lendric)
i zasto bi bio problem iz tog iznosa izdvojiti npr 250.000 KM za prava pojacanja (50.000 za Ordagica, 150.000 za Vukotica, 50.000 za Obradovica... Ostalo nek ide za izgradnju Juga.. Dovodjenjem samo igraca koji su bez ugovora ovaj prelazni rok bio bi katastrofa
Hvala
A ostali troskovi i istoksultanfatih je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 11:34 amImaš li slučajno link gdje ovo oko nagrada u europa ligi piše?heisenberg je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 11:29 am-imamo sigurnih 215.000 eura za ucesce u 1.kolu kvalifikacija za Ligu Evrope
215.000 (1.kolo kval.)
225.000 (2.kolo kval.)
300.000 (Lendric)
Hvala
Nema nas za termina u vistafonusouth side je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 11:40 amU narednim danima Grbavicu će napustiti još najmanje pet fudbalera, a jedan od onih na koje Slavko Petrović ne računa je i veznjak Uglješa Radinović.
Hvala punoheisenberg je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 11:38 amsultanfatih je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 11:34 amImaš li slučajno link gdje ovo oko nagrada u europa ligi piše?heisenberg je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 11:29 am-imamo sigurnih 215.000 eura za ucesce u 1.kolu kvalifikacija za Ligu Evrope
215.000 (1.kolo kval.)
225.000 (2.kolo kval.)
300.000 (Lendric)
Hvala
https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Europa_League
tu imas. to su nagrade za proslu sezonu bile, ove godine mozda budu i malo vece..
Nista Lendric nije slagao, popricaj sa nekim igračem o Slavkovim metodama, daj boze da svi ne odu ko imalo ima mogucnosti da mu se otvori otici ce, zato se trebalo rijesiti Slavke i njegovih ubleha.LeBlue je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 11:13 amDrago mi je bilo juce viditi da je Petrovic dobio veliku podrsku u anketi na ovom forumu, tako da nema dileme da daleko vecina navijaca njega podrzava. Isto sam skontao da se bas mora biti oprezan sto se pise na forumu, jer "novinari" drugih portala citaju i jedva cekaju nesto negativno, samo da plasiraju takve price, i da se losa slika stvori o Zelji. Sve je to ciljano, mislim da drugi klubovi imaju ogovore sa drugim portalima vezano za to.
Sto se tice pojacanja, imam povjerenje u Petrovica. Ima on dobar osjecaj za to, i ranije je pokazao. Nemora se samo gledati na igrace iz PL koje mi vec znamo. Mogu se isto naci u Srbiji ili Hrvatskoj dobri igraci, koji su mladi, perspektivni, i zele se dokazivati(nemislim na starije igrace). Tako je npr i Vukotic dosao u Krupu. Kad bih se ja licno pitao, Siroki ima par interesantnih igraca poput Zlomislica, Markovica ili Loncara. Mislim da nam igrac tipa Zlomislic nedostaje u ekipi, i vidim ga npr kao bolje rijesenje od Tomica. Mislim da netrebamo gledati na ove izvikane igrace, nego vise fokusirati na one kao kad su Tomic ili Kvesic tek dosli u Zeljeznicar. Normalno uz ovo isto dati sansu nasim mladim igracima. Npr sada nam sigurno treba jedan napadac, mozda je to prilika da se Hasanovicu da sansa. Normalno ne kao prvi napadac, al mu dati neku minutazu.
To vise govori o igracima kakvi su idioti, nego o treneru.teatrale36 je napisao/la:Nista Lendric nije slagao, popricaj sa nekim igračem o Slavkovim metodama, daj boze da svi ne odu ko imalo ima mogucnosti da mu se otvori otici ce, zato se trebalo rijesiti Slavke i njegovih ubleha.LeBlue je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 11:13 amDrago mi je bilo juce viditi da je Petrovic dobio veliku podrsku u anketi na ovom forumu, tako da nema dileme da daleko vecina navijaca njega podrzava. Isto sam skontao da se bas mora biti oprezan sto se pise na forumu, jer "novinari" drugih portala citaju i jedva cekaju nesto negativno, samo da plasiraju takve price, i da se losa slika stvori o Zelji. Sve je to ciljano, mislim da drugi klubovi imaju ogovore sa drugim portalima vezano za to.
Sto se tice pojacanja, imam povjerenje u Petrovica. Ima on dobar osjecaj za to, i ranije je pokazao. Nemora se samo gledati na igrace iz PL koje mi vec znamo. Mogu se isto naci u Srbiji ili Hrvatskoj dobri igraci, koji su mladi, perspektivni, i zele se dokazivati(nemislim na starije igrace). Tako je npr i Vukotic dosao u Krupu. Kad bih se ja licno pitao, Siroki ima par interesantnih igraca poput Zlomislica, Markovica ili Loncara. Mislim da nam igrac tipa Zlomislic nedostaje u ekipi, i vidim ga npr kao bolje rijesenje od Tomica. Mislim da netrebamo gledati na ove izvikane igrace, nego vise fokusirati na one kao kad su Tomic ili Kvesic tek dosli u Zeljeznicar. Normalno uz ovo isto dati sansu nasim mladim igracima. Npr sada nam sigurno treba jedan napadac, mozda je to prilika da se Hasanovicu da sansa. Normalno ne kao prvi napadac, al mu dati neku minutazu.
A pusti ankete, neki dan svi protiv njega juce 90% podrska
Nemam fakat nista protiv Slavka, ali ovo je ziva istina. Kakvo misljenje samo Lendra ima o njemu...teatrale36 je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 11:58 amNista Lendric nije slagao, popricaj sa nekim igračem o Slavkovim metodama, daj boze da svi ne odu ko imalo ima mogucnosti da mu se otvori otici ce, zato se trebalo rijesiti Slavke i njegovih ubleha.LeBlue je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 11:13 amDrago mi je bilo juce viditi da je Petrovic dobio veliku podrsku u anketi na ovom forumu, tako da nema dileme da daleko vecina navijaca njega podrzava. Isto sam skontao da se bas mora biti oprezan sto se pise na forumu, jer "novinari" drugih portala citaju i jedva cekaju nesto negativno, samo da plasiraju takve price, i da se losa slika stvori o Zelji. Sve je to ciljano, mislim da drugi klubovi imaju ogovore sa drugim portalima vezano za to.
A pusti ankete, neki dan svi protiv njega juce 90% podrska![]()