Znaci da se ukljucim u pljuvanje i crnjacenje pljuc pljuc pljuc ublehe! Bolje bih ja doveo.arelinho je napisao/la:Sesara i KrstanovićaGrbavica je napisao/la:Jesmo li to doveli nekoga pa sam ja propustio ili samo onako seremo?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Što šuplja kažem to je moje viđenje. **** te igrač na pola godine koji ne zna nas jezik. Jedina prednost je što je besplatan kao i Boka što je bio. Po meni je bolje da smo afirmisali nekog naše dječaka. Jer nikakve koristi nije bilo za klub što je garavi sokak bio kod nas.Jaozinho22 je napisao/la:Šuplja pile, druže moj. Djeca nisu bila ni na vidiku, da nije došao Musa krpili bi se s nekim polovnjakom kao što je bio Stojanović lijevo.pile87 je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 12:31 amPo meni je Musa uzeo bezveze minutazu nekom našem djetetu. Sad bi imali desnog beka.Jaozinho22 je napisao/la: Pa nismo imali neke ni štete, realno Musa nije ni dobio šansu a Križman završio kao drugi strijelac kluba. U glavnom je bilo više koristi.
A ovaj drugi nije htio trenirati igra na svježinu tri tekme i nidje ga vise na stranu da zna lopte.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Mislim da ćemo se načekati da se neko ozbiljno obeštećenje plati kod nas. Jednostsvno, prevelik je rizik platiti nekog ko ne mora biti prevaga, a svaki fening je bitan kod nas.skretnicar je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 12:46 amplatiti obestecenje radniku za demira pecu i besirevica?
Mislis li da bi se isplatilo ?
Pa evo pite su platile invalida Saidaigla je napisao/la:Mislim da ćemo se načekati da se neko ozbiljno obeštećenje plati kod nas. Jednostsvno, prevelik je rizik platiti nekog ko ne mora biti prevaga, a svaki fening je bitan kod nas.skretnicar je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 12:46 amplatiti obestecenje radniku za demira pecu i besirevica?
Mislis li da bi se isplatilo ?
Pecu smo trebali dovesti prije Radnika.
I dugogodisnji ugovor sa Radnikom...heisenberg je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 12:56 amOvaj Damir Peco bi mogao biti pravi pogodak.. Pricalo se da ga je Slavko htio u zimskom prelaznom roku dovesti..
Igra poziciju desnog krila koja ce nam ostati prazna odlaskom Mire.. U ovoj sezoni je imao nekih problema sa povredama, upisao je samo 14 nastupa i postigao 3 gola uz 3 asistencije.. ima 21 godinu
Samo se ti zayebaji, ja se syebo maloprije kad sam skonto koliko nam igraca fali
Plava Porodica je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 1:39 amSamo se ti zayebaji, ja se syebo maloprije kad sam skonto koliko nam igraca fali
Vakat je da pocne sezona boomova, i to krajnji vakat![]()