Sent from my Metal using Tapatalk
Ma to povjerenje nemamo sigurno, ali ne radi se o tome. Ljudi hoce da se dovede, nidje ne spominju to, vec tipa, joj Sarajevo dovelo mi nemamo para vidi ovo, pokupit ce nam sve..Model1964 je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:01 pmLeon_Professional je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 10:58 pmPA danas samo 5 puta smo se raspali, a inace 4352626 puta.
Sarajevo dovede igraca kod nas se ljudi odmah uspanice, isto ko i prosli prelazni.![]()
![]()
panika
![]()
Imamo puno povjerenje u naše strucnjake![]()
Jeli ti ovo ozbiljno?salemprolic je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:00 pmObojica su mu u vrhu zelja i zato i treba forsirati to da je Sesar istroseni pitar a Krstanovic deduka da mu slucajno ne bi palo na pamet da ih dovodi.Ajzea je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 10:36 pmZbog cega? Dovedu li se Krstanovic i Sesar treba nogirati svakoga ko je imao umijesane prste u takvu odluku. Tek bi tada jasno bilo da mi veze nemamo sta radimo te da nista nismo naucili iz gresaka. Nije problem grijesiti, problem je ne nauciti nista i kontinuirano ih ponavljati.
Ako je Cenanov najveci domet Krstanovic i Sesar, treba ga momentalno otjerati u piz.du materinu. Vec smo trebali.. A nije da ih ne zeli dovesti, iako mu je malo prpa sada.
Raja je opravdano ljuta.
Nismo ljuti bijesni smo.
Što izmisljas sviju ti ? Napisao je da je Baka najveci igrac na ovim prostorima i vrhunski strucnjak. Na ovo drugo se grohotom smijem.
Ma tako i treba. Dosta je bilo svrsavanja na neke igrace koji na kraju budu corci.
Pa nije njegovo da sluša šta kažu. Ako je Ronaldo, vodi ga u Mančester. Njegovo je da gleda igrača i da ga ukomponuje u ono što ima od kadra.hardwell je napisao/la:Pretpostavljam da on ne dovodi igrača, igrača mu dovede menadžer, kaže mu da je Ronaldo i kaže koliku platu želi, ovaj vidi da se uklapa finansijski , uzme mu bris iz grla, vidi da je DNK za Željezničar i potpiše ga.
11plavih'92 je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:09 pmIzgubljena titula u zadnjih par kola koliko god tesko pala navijacima Zelje jos teze pada "navijacima" koji su ispocetka neofirno a kasnije i ofirno taj neuspjeh na rezultatskom polju koristili za tjeranje uprave
Slavko i Cenan, uz sve greske koje im se sa pravom mogu staviti na dusu, su haman pa nebitni
Koliko zuci, pjene i ostalih simptoma karakteristicnih za Jagomir. Bude mi ih i zao.
Lazem, mogu komotno i crknuti a ovi streberi fakat ne uzmicu ni za milimetar
Lars, cut ces ono sto ti zelis da cujes.
NIsam još cuo našeg navijaca da govori protiv uprave.11plavih'92 je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:09 pmIzgubljena titula u zadnjih par kola koliko god tesko pala navijacima Zelje jos teze pada "navijacima" koji su ispocetka neofirno a kasnije i ofirno taj neuspjeh na rezultatskom polju koristili za tjeranje uprave
Slavko i Cenan, uz sve greske koje im se sa pravom mogu staviti na dusu, su haman pa nebitni
Koliko zuci, pjene i ostalih simptoma karakteristicnih za Jagomir. Bude mi ih i zao.
Lazem, mogu komotno i crknuti a ovi streberi fakat ne uzmicu ni za milimetar
Ma ja se nadam da su odustali od obojice jer je pritisak bio, za Sesara prije svega, da se ne dovodi. Ne znam sta su vidjeli u njima ali u opcijama su jos od zime.Model1964 je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:05 pmJeli ti ovo ozbiljno?salemprolic je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:00 pmObojica su mu u vrhu zelja i zato i treba forsirati to da je Sesar istroseni pitar a Krstanovic deduka da mu slucajno ne bi palo na pamet da ih dovodi.Ajzea je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 10:36 pm
Zbog cega? Dovedu li se Krstanovic i Sesar treba nogirati svakoga ko je imao umijesane prste u takvu odluku. Tek bi tada jasno bilo da mi veze nemamo sta radimo te da nista nismo naucili iz gresaka. Nije problem grijesiti, problem je ne nauciti nista i kontinuirano ih ponavljati.
Ako je Cenanov najveci domet Krstanovic i Sesar, treba ga momentalno otjerati u piz.du materinu. Vec smo trebali.. A nije da ih ne zeli dovesti, iako mu je malo prpa sada.
Raja je opravdano ljuta.
Nismo ljuti bijesni smo.
Kako si siguran?
Ja sam mislio da je naša zajebancija ma neciju poluinformaciju.
Ako je stvarno tako.....
Cuj MORA biti starter 8 tekmi? Kakve su to klauzule? Ko takve klauzule pregovara-postavlja, uslovljava? Pa da je Messi i Ronaldo u jednom, to ne ide.iggy2377 je napisao/la:Nakon poraza u gradskom derbiju s minimalnih 1:0, Plavima su samo teorija i matematika još donekle davale mogućnost za osvajanje titule. I te minimalne šanse srušio je Zrinjski nakon što je u posljednjem kolu na domaćem terenu s uvjerljivih 3:0 savladao Slobodu i tako peti put u klupskoj historiji podigao pehar namijenjen najboljoj ekipi u Bosni i Hercegovini.
Željo je svoje šanse propustio na mečevima u Krupi i na Koševu, a prva sugestija da nešto ne štima među izabranicima Slavka Petrovića bio je iznenadni odlazak nigerijskog reprezentativca Muhammeda Muse, koji je bez ikakve najave napustio redove najtrofejnijeg bh. kluba pred gradski derbi sa Sarajevom.
Bez da se javio ikome u klubu iz Zvorničke 27, Nigerijac koji je u Želji igrao na posudbi iz istanbulskog Bašakšehira, napustio je Bosnu i Hercegovinu.
Prema nepotvrđenim informacijama jedna od klauzula ugovora o posudbi Muse između Željezničara i Bašakšehira navodno je garantovala Nigerijcu osam nastupa u startnoj postavi Plavih. Ipak, ovog proljeća desni bek upisao je devet nastupa, od čega ih je tek njih pet u počestnoj postavi ekipe Slavka Petrovića. Nakon odlaska Muse spekuliše se da bi Željezničar zbog nepoštivanja ugovora sa Bašakšehirom mogao plaćati određene "penale" turskom klubu.
Samo dva danas po okončanju prvenstva ugovor sa Plavima je sporazumno raskinuo, a čini se da će biti još odlazaka.
Da na Grbavici situacija nije idealna govori i informacija iz izvora bliskog klubu prema kojem iskusni veznjak Samir Bekrić više od pola godine igra za pola plaće u odnosu na onu koju mu garantuje ugovor koji traje do 2019. godine.
"Kada sam razgovarao sa igračima koji su nam bili ponuđeni izuzetno mi je bio važan taj prvi dojam. Želio sam da vidim njihove ambicije. Plan je bio da se dovedu momci koji imaju pobjednički karakter." - Citiram članak sa klixaBela_King je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:11 pmPa nije njegovo da sluša šta kažu. Ako je Ronaldo, vodi ga u Mančester. Njegovo je da gleda igrača i da ga ukomponuje u ono što ima od kadra.hardwell je napisao/la:Pretpostavljam da on ne dovodi igrača, igrača mu dovede menadžer, kaže mu da je Ronaldo i kaže koliku platu želi, ovaj vidi da se uklapa finansijski , uzme mu bris iz grla, vidi da je DNK za Željezničar i potpiše ga.
Sent from my Metal using Tapatalk