Reci

Nejma bana.... sloboda i demokracija

Reci
da se ne ponavljamž'21 je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 9:37 pmPa kako ce bit sposobni kad nakon šest ili dvanaest mjeseci dobiju nogu, a Amar ostane koliko on hoce i ode kad on hoce i kako hoce . . .Vrag je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 9:28 pmPa vidis da su drugi nesposobni uzeti titulu, ali hajde sto su i nesposobni za titulu nego su i za dovesti igraca. 4 prelazna roka su prosla mi bez okosnice time, bez trofeja. Sa Amarom nismo imali te probleme. Ne priziva se bez razloga nego je pun ***** gledanja levata na terenu
Vala njega možemo samo dovesti da straši protivnika i to je to
Pravio smiješnim i nas i Zrinju, ostale tekme nisam ni gledo
Slavko sve sto je rekao je slagao. To je cinjenica. Nije ga problem i zadrzati kao trenera da se vidi neki napredak, ali ne vidi. Mi smo potrosili 4 prelazna roka nista nismo dobili. Opet nam treba citav tim. Sljedeca sezona ce biti jos gora. Sto se pritiska tice mozda i najgora jer ce sve biti pod moranje.revolt je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 10:24 pmNaravno da ćemo prizivati čovjeka zbog kojeg možemo reći da smo najtrofejniji klub, evo gledamo duži niz godina smjenjivanje i dovođenje ubleha raznoraznih, a neki ne bi da ovisimo o jednom čovjeku, ali zato bih da budemo kao autobuska stanica. Šta su navijači Manchestera trebali reći Fergusonu, osvajaš nam titule ali eto mi ne želimo da ovisimo samo o tebi.Vrag je napisao/la:Pa vidis da su drugi nesposobni uzeti titulu, ali hajde sto su i nesposobni za titulu nego su i za dovesti igraca. 4 prelazna roka su prosla mi bez okosnice time, bez trofeja. Sa Amarom nismo imali te probleme. Ne priziva se bez razloga nego je pun ***** gledanja levata na terenu
htio ga je amar ali se nisu mogli dogovoriti. nemojte sad kao da nije dobar igrač za našu ligu zato što nas mrzi i što je vehabija...
Nazvao momak Zebu,ovaj mu rekao nemoj dolaziti da se ne lazemo bezveze...
Uletio si s postom, ovo je bilo za post iznad. O Fenanu je bila rijec pa sam napisao kakav on.arelinho je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 11:03 pmJašarLeon_Professional je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 11:02 pmMa kakav on, realno.
Mislio sam na Fenana![]()
![]()