zato i kazem, svaka cast svakome. znamo svi koliko je nekad bilo tesko i ko je bio u tim vremenima i bez plate i bez svega drugog.ChWilla je napisao/la:u pravu si ti generalno. ali nije on obični zaposlenik, a nije vazda plate ni bilo...
Ma razumijemo se brate. Ali svi su otisli on nije nikad i kad je imao i kad nije. Znalo se po pola godine ne imati platu.za_zivot_cijeli je napisao/la:kad cujem "Zeljin vojnik" u kontekstu onih koji primaju platu za ono sto rade, hoce mi nesto biti.ChWilla je napisao/la:fraza željin vojnik se stvarno više upotrebom ofucala, ali za dinu se to stvarno može reći svijetla obraza...
ako se to za nekoga moze reci, onda smo to mi. navijaci. mi za Zelju zivimo i njemu dajemo, a oni na platama, od njega zive i od njega uzimaju.
neka me niko ne shvati pogresno.... svaka cast svakome!
Dino je jedan od nas i tu nema spora. govorio sam vise generalno u kontekstu same fraze za koju se u potpunosti slazem da je otrcana, izlizana i istrosena. a Boga mi, cesto puta i pogresno adresirana.tm8782 je napisao/la:Ma razumijemo se brate. Ali svi su otisli on nije nikad i kad je imao i kad nije. Znalo se po pola godine ne imati platu.za_zivot_cijeli je napisao/la:kad cujem "Zeljin vojnik" u kontekstu onih koji primaju platu za ono sto rade, hoce mi nesto biti.ChWilla je napisao/la:fraza željin vojnik se stvarno više upotrebom ofucala, ali za dinu se to stvarno može reći svijetla obraza...
ako se to za nekoga moze reci, onda smo to mi. navijaci. mi za Zelju zivimo i njemu dajemo, a oni na platama, od njega zive i od njega uzimaju.
neka me niko ne shvati pogresno.... svaka cast svakome!
Mozdani imao u srijedu, a u subotu organizovao utakmicu. Kad nikog nije bilo.
Razumijem ja tebe sta si htio reci, ali i on je pravi željin vojnik iskreno...
Malo ih je ostalo u periodu kad smo bili tu gdje smo bili, neki su tu bili ali iz nekih drugih razloga znali su se 'snaci', znamo o kome pricam...
I sa tim se slazem, trenera treba vec nakon zadnjeg zvizduka protiv Slavije imati cak bi volio da taj neki pogleda koliko ko moze i zna od sadasnje ekipe.Neandertalac je napisao/la:Tacno. Ovakav tim treba da vodi neko iskusan sa mudima, sa vizijom, uspjesan strucnjak.pile87 je napisao/la:Ovo danas je dobra poruka ljudi iz kluba idemo jos jace i jos bolje... Imacemo svo vrijeme ovoga svijeta da spremimo ekipu. Na kraju bi bilo glupo uloziti ovoliko u ekipu da nemas na klupi strucnjaka koji to zna voditi tako da ocekujem nekog dobrog trenera u nastavku.
I niko od domacih nema taj kapacitet, osim Amara naravno.
Edis je ima sansu kakva se rijetko daje, u nevakat, ali iskreno pokazao je da nije za velikh dometa.
Hoćeš da te ubacim da budeš fizioterapeut, da masiraš Uglješu?Ajzea je napisao/la:Zaposliti @pile87 kao sefa strucnog staba !
Pa ja sam mu sredio da igra za Zelju, zbog Natase.Grbavica je napisao/la:Hoćeš da te ubacim da budeš fizioterapeut, da masiraš Uglješu?Ajzea je napisao/la:Zaposliti @pile87 kao sefa strucnog staba !
Jos da se pojaca strucni stab ili vrati Amar.Okolele je napisao/la:Znaci za slijedecu sezonu vec imamo Husica,Pozdera,Ugljesu i Hervasa..idemo dalje..
Edis ostaje, pojacst ce mu strucni stab a on ode na ljeto u njemacku da se edukuje jos...nema mjennanja trenerapinki je napisao/la:Meni je onaj Alispahić bio dobar, što je bio pomoćnik Amaru u prvom mandatu...
Bolje onda neka Edis ostane...pinki je napisao/la:Meni je onaj Alispahić bio dobar, što je bio pomoćnik Amaru u prvom mandatu...