2 godineAjzea je napisao/la:Čekaj mater mu, koliko je potpisao ovo?
2 godineAjzea je napisao/la:Čekaj mater mu, koliko je potpisao ovo?
naravno da neza_zivot_cijeli je napisao/la:s obzirom da cijenim sve ovo sto radi Uprava ja cu zavrtiti novi krug novom uplatom za "Evropsku Grbavicu"terabajt je napisao/la:Valja ovo istrpiti sa plaćama, sig veliki novac na to ide još kad nema evrope ove godine i para od toga.
Naši sigurno imaju informacije o prodaji džeke
vjerujem da necu biti jedini.
Nismo dzaba krcili sumu.cala je napisao/la:Svaka cast upravi![]()
Samo ne znam odakle pare za sve ovo.
Budzet je predvidjen do sljedece godine, tako da pare imaju.cala je napisao/la:Svaka cast upravi![]()
Samo ne znam odakle pare za sve ovo.
krajisnik87 je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHAHAHA KOJA BUDALA JHAHAHAHAHAHAexbabilon je napisao/la:Nemoj nam to radit baAjzea je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/Sheikh-Hamad-bi ... ani/19995/![]()
![]()
Otkad je onaj Đilas zglajzo, tad je i on nekako inaugurisansofronije je napisao/la:Svi dolaze i odlaze samo Dino P ko titoonako informativno jel zna neko od kada je on u Želji
A kako nam djeca dobijaju priliku bit ce jos manjih priliva.Neandertalac je napisao/la:Kako ne bi bio?vrbanjusa je napisao/la:Što si zabrinut? Imamo obezbjeđene novce za ove igrače do 31.3.2017, da ne uđe marka u klub imamo do tada pare. A biće prilivaNeandertalac je napisao/la:
Jarane i ja ozbiljan, meni je ovo sto si za pare napisao zabrinjavajuce pravo.
Ps. Kao sto sam i juce rekao, nisam pretjerano odusevljen novim igracem. Naravno, daj boze da prekuca ligu.![]()
Očito da sam pogrešno shvaćen.
Prosle godine smo imali priliv sredstava kao nikada u istoriji, to se ubrzo nece ponoviti, sigurno.
Imamo tim prepun igraca koji ne igraju za klikere, pa sam Bekric je 8 k mjesecno.
Kazem ti, kako to sve podnijeti. Normalno da je zabrinjavajuce.
Tacno. Ovakav tim treba da vodi neko iskusan sa mudima, sa vizijom, uspjesan strucnjak.pile87 je napisao/la:Ovo danas je dobra poruka ljudi iz kluba idemo jos jace i jos bolje... Imacemo svo vrijeme ovoga svijeta da spremimo ekipu. Na kraju bi bilo glupo uloziti ovoliko u ekipu da nemas na klupi strucnjaka koji to zna voditi tako da ocekujem nekog dobrog trenera u nastavku.
kad cujem "Zeljin vojnik" u kontekstu onih koji primaju platu za ono sto rade, hoce mi nesto biti.ChWilla je napisao/la:fraza željin vojnik se stvarno više upotrebom ofucala, ali za dinu se to stvarno može reći svijetla obraza...