Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 24, 2017 11:21 am

580 hiljada i 215 hiljada. što se para tiče, možemo i bolje proći.
gradi željo boli te *****

Morzhy
Kontakt:

sri maj 24, 2017 11:24 am

Kako god razlika je ogromna da jednostavno nista osim papira ne smiju zahtijevati...mamicu im bezobraznu

ChWilla
Kontakt:

sri maj 24, 2017 11:25 am

razlika uz malo sreće i pameti može biti i pozitivna kao i 2015.

mislim samo što se para tiče, naravno titula je titula...

salemprolic
Kontakt:

sri maj 24, 2017 11:30 am

Logika po kojoj igraci tri kola prije kraja odlucuju da tjeraju trenera i umjesto sjajnih bonusa koji ih cekaju uz titulu koja sama po sebi donosi veliku satisfakciju za svakog sportistu, gube te utakmice, odbija im se od plate uz velike sanse da ce dobar njih dobiti nogu poslije toga je u rangu teorija zavjere za saffa i informera.
Dakle imamo tanke igrace bez muda i limitiranog trenera i to je to.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

south side
Kontakt:

sri maj 24, 2017 11:31 am

Hocemo trenera sa vizijom - dovedu nam Kostica. Skijas nema pojma - otjeraju skijasa. Dodji najdrazi - dovedu nam Jahica. Tjeraj **** - otjeraju Jahica. Daj nam Zahirovica - eto Zahirovica. Tjeraj ga nema pojma - otjeraju ga. Dajte nam stranca da privuce publiku - eto nam Hervasa. **** Hervasa cuka se boji - ode Hervas. Cistite ekipu od ublehasa - ocisti se ekipa. Dajte Petrovica da ga komsijama zavucemo - eto i Petrovica. Zeba je slobodan dajte nam ga - eto i Zebe. Sad nam ne valja - bice tjeranje. Dajte nam Kostica po cijenu narusavanja krhkih odnosa sa Slobodom - doveli nam ga i onda otisao. Zuban supak i zato ga **** - Zuban ****. Streberi nemate pojma i daj se odmaknite od sporta i dovedite nekog provjerenog koji ce voditi brigu o sportu. Treba nam neko ko nece slusati ulicu, tribine, forume i drustvene mreze. Trudite se, uradili ste sto niko prije vas nije u pogledu infrastrukture, ali ako je vas ego vazniji od Zelje pedala i vama svima. Svakih pet mjeseci ista prica, tjeraj i dovodi i trazi krivca negdje drugo. Isto kad Markovic igra, daj je prvom do sebe. **** to vise.
Da citiram kolegu sa drugog foruma, mislim da je sa ovim dosta toga receno dok god uprava sluša navijače i njihove zelje za dovođenjem igraca i tjeranjem istih nakog jedne sezone nama nema napredka.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Eric Cantona
Kontakt:

sri maj 24, 2017 11:33 am

Nisam za ova prepucavanja klubova preko portala. To nikada nije bio manir F.K. Zeljeznicar, naprotiv. Mi smo uvjek bili primjer kako se jedan klub ophodi prema sportskim rivalima. Ne trebamo sada stvarati neprijatelje i tražiti krivce u drugima za svoje propuste.
F.K. Zeljeznicar svoj imidz treba da stvara na terenu, jer teren je jedino mjerilo koliko vrijedis. Zeljo je institucija, a do statusa najvećeg kluba svakako nismo stigli saopštenjima i optužbama na račun drugih, nego snagom na terenu. Ovo prvenstvo smo bili slabi i to je istina koja boli svakog Zeljovca.

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 24, 2017 11:38 am

ChWilla je napisao/la:razlika uz malo sreće i pameti može biti i pozitivna kao i 2015.

mislim samo što se para tiče, naravno titula je titula...
Ove čkapije ne mogu ponoviti 2015. ni u najluđim snovima

ChWilla
Kontakt:

sri maj 24, 2017 11:41 am

nismo ni tad bili puno ubijeđeniji u uspjeh...

zubanovic89
Kontakt:

sri maj 24, 2017 11:44 am

Ne treba tjerati trenera, 10 igraca nas svakako napusta poslije radnika. Trebaju nam mladi igraci zeljni dokazivanja, ne starije "dokazane" zvijezde kojima karijera propada, i mentalno su na nivou djeteta. Treba nam tim kojeg boli briga jel ispred njih stoji Ronaldo ili Regoje, jer im to nije bitno, jer im se igra lopte i zele da se dokazu. Ako to sastavimo ove sezone, rezultati ce sami doci. Mislim da imamo sve predispozicije da se to desi, treba samo pametno raditi, pocev od prvog dana nakon Radnika.

LARSSON
Kontakt:

sri maj 24, 2017 11:46 am

zubanovic89 je napisao/la:
Ne treba tjerati trenera, 10 igraca nas svakako napusta poslije radnika. Trebaju nam mladi igraci zeljni dokazivanja, ne starije "dokazane" zvijezde kojima karijera propada, i mentalno su na nivou djeteta. Treba nam tim kojeg boli briga jel ispred njih stoji Ronaldo ili Regoje, jer im to nije bitno, jer im se igra lopte i zele da se dokazu. Ako to sastavimo ove sezone, rezultati ce sami doci. Mislim da imamo sve predispozicije da se to desi, treba samo pametno raditi, pocev od prvog dana nakon Radnika.
:palacgore:

Usput pošto se spominje stipo markovic dosta, naiđoh na nešto zanimljivo
slika

mula
Kontakt:

sri maj 24, 2017 11:51 am

Stipo Markovic ili Irfan Jašarević? Kad bi bilo koji došao bilo bi extra!!!!
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

avlami97
Kontakt:

sri maj 24, 2017 11:57 am

salemprolic je napisao/la:Logika po kojoj igraci tri kola prije kraja odlucuju da tjeraju trenera i umjesto sjajnih bonusa koji ih cekaju uz titulu koja sama po sebi donosi veliku satisfakciju za svakog sportistu, gube te utakmice, odbija im se od plate uz velike sanse da ce dobar njih dobiti nogu poslije toga je u rangu teorija zavjere za saffa i informera.
Ma nikakva teorija zavjere, ali je nepojmljivo da Zrinjskog uniste u MO i na Grbavici prije par dana, ili protiv pitara odigraju odlicnu utakmicu na Grbavici uz sijaset sansi. Pa sam Lendric je imao 3, a Miro dvije. Nakon toga u Krupi i na Kosevu ne znaju kreirati polusansu, kamoli sta vise.

Mislim da su oni u glavama bili sampioni nakon Zrinjskog i to ih je kostalo. Kontali, narocito nakon vodstva u Krupi, sve je gotovo.

Psiha je cudo, a protiv kona su im se svezale noge od straha. Moje misljenje, bez ikakve filozofije.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 24, 2017 12:01 pm

avlami97 je napisao/la:
salemprolic je napisao/la:Logika po kojoj igraci tri kola prije kraja odlucuju da tjeraju trenera i umjesto sjajnih bonusa koji ih cekaju uz titulu koja sama po sebi donosi veliku satisfakciju za svakog sportistu, gube te utakmice, odbija im se od plate uz velike sanse da ce dobar njih dobiti nogu poslije toga je u rangu teorija zavjere za saffa i informera.
Ma nikakva teorija zavjere, ali je nepojmljivo da Zrinjskog uniste u MO i na Grbavici prije par dana, ili protiv pitara odigraju odlicnu utakmicu na Grbavici uz sijaset sansi. Pa sam Lendric je imao 3, a Miro dvije. Nakon toga u Krupi i na Kosevu ne znaju kreirati polusansu, kamoli sta vise.

Mislim da su oni u glavama bili sampioni nakon Zrinjskog i to ih je kostalo. Kontali, narocito nakon vodstva u Krupi, sve je gotovo.

Psiha je cudo, a protiv kona su im se svezale noge od straha. Moje misljenje, bez ikakve filozofije.

Ok, može i to biti, ali i to također dokazuje da nisu za Želju te da problemi nisu riješeni smjenom trenera

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sri maj 24, 2017 12:08 pm

LARS1921 je napisao/la:
sri maj 24, 2017 11:46 am
zubanovic89 je napisao/la:
:palacgore:

Usput pošto se spominje stipo markovic dosta, naiđoh na nešto zanimljivo
slika
Zar nije pod ugovorom samo do ljeta ?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

avlami97
Kontakt:

sri maj 24, 2017 12:18 pm

Senijad Ibricic u idealnoj postavi prvenstva Slovenije. Pola godine je stariji od Dzeke, a moze igrati od def veznog do spica- sve kroz sredinu. Zao mi je sto ga nismo mogli dovesti.

LARSSON
Kontakt:

sri maj 24, 2017 12:20 pm

avlami97 je napisao/la:
sri maj 24, 2017 12:18 pm
Senijad Ibricic u idealnoj postavi prvenstva Slovenije. Pola godine je stariji od Dzeke, a moze igrati od def veznog do spica- sve kroz sredinu. Zao mi je sto ga nismo mogli dovesti.

slika

ChWilla
Kontakt:

sri maj 24, 2017 12:21 pm

:rofl:

Jaozinho22

sri maj 24, 2017 12:26 pm

Trenera koji će nam upropastiti talenat Hajdarevica,Sabanadzovica, Ahmeda Hasanovica i jos par igrača normalno da treba otjerat i njega i onu neznalicu Cenana koji nije u stanju pregledat vikendom juniore i kadete!!!
Uvijek se Zeljo ponosio Op -om pa pola repke nam potiče odatle i sad dodje ćelavi i glumi pametnicu. Ma mrs
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

avlami97
Kontakt:

sri maj 24, 2017 12:30 pm

ChWilla je napisao/la::rofl:
?

ChWilla
Kontakt:

sri maj 24, 2017 12:31 pm

ma kontam kako se ibričić uklapa u svu ovu priču... :rofl:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava