Ove čkapije ne mogu ponoviti 2015. ni u najluđim snovimaChWilla je napisao/la:razlika uz malo sreće i pameti može biti i pozitivna kao i 2015.
mislim samo što se para tiče, naravno titula je titula...
zubanovic89 je napisao/la: ↑sri maj 24, 2017 11:44 amNe treba tjerati trenera, 10 igraca nas svakako napusta poslije radnika. Trebaju nam mladi igraci zeljni dokazivanja, ne starije "dokazane" zvijezde kojima karijera propada, i mentalno su na nivou djeteta. Treba nam tim kojeg boli briga jel ispred njih stoji Ronaldo ili Regoje, jer im to nije bitno, jer im se igra lopte i zele da se dokazu. Ako to sastavimo ove sezone, rezultati ce sami doci. Mislim da imamo sve predispozicije da se to desi, treba samo pametno raditi, pocev od prvog dana nakon Radnika.
Ma nikakva teorija zavjere, ali je nepojmljivo da Zrinjskog uniste u MO i na Grbavici prije par dana, ili protiv pitara odigraju odlicnu utakmicu na Grbavici uz sijaset sansi. Pa sam Lendric je imao 3, a Miro dvije. Nakon toga u Krupi i na Kosevu ne znaju kreirati polusansu, kamoli sta vise.salemprolic je napisao/la:Logika po kojoj igraci tri kola prije kraja odlucuju da tjeraju trenera i umjesto sjajnih bonusa koji ih cekaju uz titulu koja sama po sebi donosi veliku satisfakciju za svakog sportistu, gube te utakmice, odbija im se od plate uz velike sanse da ce dobar njih dobiti nogu poslije toga je u rangu teorija zavjere za saffa i informera.
Dakle imamo tanke igrace bez muda i limitiranog trenera i to je to.
Ok, može i to biti, ali i to također dokazuje da nisu za Želju te da problemi nisu riješeni smjenom treneraavlami97 je napisao/la:Ma nikakva teorija zavjere, ali je nepojmljivo da Zrinjskog uniste u MO i na Grbavici prije par dana, ili protiv pitara odigraju odlicnu utakmicu na Grbavici uz sijaset sansi. Pa sam Lendric je imao 3, a Miro dvije. Nakon toga u Krupi i na Kosevu ne znaju kreirati polusansu, kamoli sta vise.salemprolic je napisao/la:Logika po kojoj igraci tri kola prije kraja odlucuju da tjeraju trenera i umjesto sjajnih bonusa koji ih cekaju uz titulu koja sama po sebi donosi veliku satisfakciju za svakog sportistu, gube te utakmice, odbija im se od plate uz velike sanse da ce dobar njih dobiti nogu poslije toga je u rangu teorija zavjere za saffa i informera.
Dakle imamo tanke igrace bez muda i limitiranog trenera i to je to.
Mislim da su oni u glavama bili sampioni nakon Zrinjskog i to ih je kostalo. Kontali, narocito nakon vodstva u Krupi, sve je gotovo.
Psiha je cudo, a protiv kona su im se svezale noge od straha. Moje misljenje, bez ikakve filozofije.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Zar nije pod ugovorom samo do ljeta ?LARS1921 je napisao/la: ↑sri maj 24, 2017 11:46 amzubanovic89 je napisao/la: ↑sri maj 24, 2017 11:44 amNe treba tjerati trenera, 10 igraca nas svakako napusta poslije radnika. Trebaju nam mladi igraci zeljni dokazivanja, ne starije "dokazane" zvijezde kojima karijera propada, i mentalno su na nivou djeteta. Treba nam tim kojeg boli briga jel ispred njih stoji Ronaldo ili Regoje, jer im to nije bitno, jer im se igra lopte i zele da se dokazu. Ako to sastavimo ove sezone, rezultati ce sami doci. Mislim da imamo sve predispozicije da se to desi, treba samo pametno raditi, pocev od prvog dana nakon Radnika.![]()
Usput pošto se spominje stipo markovic dosta, naiđoh na nešto zanimljivo
![]()
?ChWilla je napisao/la: