Bio sam i na Hasetovoj đenazi i na Vedranovoj sahrani ali
za Sarajevo ću navijati jedino kad budu igrajli protiv Istoćnog Sarajeva
ps svaka čast stormu za banovanje ovih hepo kockica
Prije nego što je Rustemović trebao izvesti penal ljudi pustili reklame.storm_raider je napisao/la: ↑sri maj 17, 2017 10:35 pmJa ne znam kakve vi reklame spominjete.. ni meni na streamu nije bilo reklama. Kako je to moguce?
2 penala nismo vidjeli na areni bh zbog reklama.storm_raider je napisao/la: ↑sri maj 17, 2017 10:35 pmJa ne znam kakve vi reklame spominjete.. ni meni na streamu nije bilo reklama. Kako je to moguce?
I nek su vala,kad sam vidio đe je poslao loptu došlo mi je da nazovem Telemach i odjavim ovaj paket s Arenama.Hurmasica je napisao/la: ↑sri maj 17, 2017 10:36 pmPrije nego što je Rustemović trebao izvesti penal ljudi pustili reklame.storm_raider je napisao/la: ↑sri maj 17, 2017 10:35 pmJa ne znam kakve vi reklame spominjete.. ni meni na streamu nije bilo reklama. Kako je to moguce?
Tako nekako. Kada god smo kalkulisali to nije dobro završilo. Pogotovo to nije dobro u derbiju.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri maj 17, 2017 10:39 pmOdigras na pobjedu imamo siguran bod.. Odigras na bod popusicemo.
Ja sam gledao na arenasport 5 i sve je ok bilo. Bez prekida.Hurmasica je napisao/la: ↑sri maj 17, 2017 10:36 pmPrije nego što je Rustemović trebao izvesti penal ljudi pustili reklame.storm_raider je napisao/la: ↑sri maj 17, 2017 10:35 pmJa ne znam kakve vi reklame spominjete.. ni meni na streamu nije bilo reklama. Kako je to moguce?
Karma burazeru. Vratilo mu se svo ono seljacko bahacenje na najgori moguci nacin, sad ce ga oni za koje je izigravao klovna pishati dok je ziv.