a nešto bi bilo plaho drukčije da jesu uzeli kup? nešto bi nam lakše bilo da se to desi (pu pu pu), a sve je u našim rukama?
pa uvijek je isto kod njih na većim utakmicama, nikad nije bilo drukčije...ako se planirao radovati morao je i ovo planirati.storm_raider je napisao/la: ↑sri maj 17, 2017 10:16 pmNe mogu se radovati ovom njihovom gubitku kupa od Sirokog, ne mogu ni zbog Vedrana pokojnog, ni zbog mnogih drugih stvari koje su se vidjele veceras nazalost. Nista idemo ih dobiti na Kosevu, kakvi god da su. Sto mi kaze jaran: "planirao sam se radovati veceras sto ce komsiji crknuti krava i pokvarise mi to."![]()
![]()
Ja planirao janje okrenuti kad osvoje kurcinu, a oni mi sve upropastise.. Ne znam kako ali nisam racunao ovo sto smo imali priliku cuti.ChWilla je napisao/la: ↑sri maj 17, 2017 10:20 pmpa uvijek je isto kod njih na većim utakmicama, nikad nije bilo drukčije...ako se planirao radovati morao je i ovo planirati.storm_raider je napisao/la: ↑sri maj 17, 2017 10:16 pmNe mogu se radovati ovom njihovom gubitku kupa od Sirokog, ne mogu ni zbog Vedrana pokojnog, ni zbog mnogih drugih stvari koje su se vidjele veceras nazalost. Nista idemo ih dobiti na Kosevu, kakvi god da su. Sto mi kaze jaran: "planirao sam se radovati veceras sto ce komsiji crknuti krava i pokvarise mi to."![]()
![]()