HahahahahahahaChWilla je napisao/la:e za tijanu bi vrijedilo platiti obeštećenje...
Ma kakvi mi
Dobro rjesenje, vidjet cemo, ali ja sam misljenja da bi Boca mogao odigrati jednog od bekova jer ga je i ubacivao par puta na to mjesto.ChWilla je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 9:03 pmu međuvremenu, mene jako, strašno brine ko će igrati drugog beka u srijedu u kupu.
laički, ja bih pođonio mešino rješenje iz prijateljske sa albanijom i na desnog beka stavio miru koji najbolje razumije prostor, najbolji je u duelu, jak je i skoku iako nizak i mršav. to nije uopšte loše izgledalo, a albanija je solidna ekipa, koja je bila na evropskom a mi nismo, također je tamo niko nije razvalio...
desno krilo neka igra ko god hoće, svakako ćemo se branitine mora biti ni stvarno krilo taj igrač.
Covjek nista nije slagao
Ambalaza rotiraGerrard8 je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 8:50 pmE pa sad' kako stvari stoje, ovako to izgleda:
Seniori: Zeljeznicar, prvi.
Juniori: Zeljeznicar, prvi.
Kadeti: Zeljeznicar, prvi.
Mladji kadeti: Zeljeznicar, prvi.
Nemam zivaca deverati sa mladjim kategorijama, ali zamisli da imamo akademiju![]()
![]()
![]()
(Pre)golemo je sta su juniori I kadeti danas uradili u Tuzli.
Pozz svima.
Slozili smo se Miro na beka a na krilo npr Crnov i Musa po poluvrijemeLeon_Professional je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 9:06 pmDobro rjesenje, vidjet cemo, ali ja sam misljenja da bi Boca mogao odigrati jednog od bekova jer ga je i ubacivao par puta na to mjesto.ChWilla je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 9:03 pmu međuvremenu, mene jako, strašno brine ko će igrati drugog beka u srijedu u kupu.
laički, ja bih pođonio mešino rješenje iz prijateljske sa albanijom i na desnog beka stavio miru koji najbolje razumije prostor, najbolji je u duelu, jak je i skoku iako nizak i mršav. to nije uopšte loše izgledalo, a albanija je solidna ekipa, koja je bila na evropskom a mi nismo, također je tamo niko nije razvalio...
desno krilo neka igra ko god hoće, svakako ćemo se branitine mora biti ni stvarno krilo taj igrač.
Ako vec Miro ide na beka, Musa desnog pa sta Bog da. Samo nek trci, a i lakse ce mu biti ubacivati desnom, a inace izgleda vise voli ubaciti nego se najest.![]()
Pretpostavljam da će Bocca na beka. Tu poziciju je već igrao kod Kostića, a ionako je defanzivno orijentiran. Samo što mi se čini spor za beka, pa ako bude išao naprijed, morat će zadnji vezni to krpiti.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 9:06 pmDobro rjesenje, vidjet cemo, ali ja sam misljenja da bi Boca mogao odigrati jednog od bekova jer ga je i ubacivao par puta na to mjesto.ChWilla je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 9:03 pmu međuvremenu, mene jako, strašno brine ko će igrati drugog beka u srijedu u kupu.
Ako vec Miro ide na beka, Musa desnog pa sta Bog da. Samo nek trci, a i lakse ce mu biti ubacivati desnom, a inace izgleda vise voli ubaciti nego se najest.![]()
Nemoj Hasanovica dole