Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

fanaticZeljin
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 08, 2017 11:51 pm

90 Minutaaaaa Zeljooooo vodiiii jedan nulaaaaa :ganja:
Srcu draga, boja PLAVA !

LARSSON
Kontakt:

sub apr 08, 2017 11:52 pm

nananananananananananananananananaananna

kvalitet
Kontakt:

sub apr 08, 2017 11:55 pm

avlami97 je napisao/la:
sub apr 08, 2017 11:46 pm
Posjetom uopšte nisam iznenađen. Hladno vrijeme, najskuplje karte u Državi, TV prijenos i na kraju prodate 2322 pojedinačne karte + 846 godišnjih i desetogodišnjih, što znači 3168 ljudi je ušlo sa kartama. Kada se na to dodaju pozivnice, djeca, besplatne karte, znači 3,5 - 4 milje ljudi.

Prošlu je na Koševu protiv Radnika prodato oko 2,5 milja, skenirano ukupno 3,3 milje (godišnje, polugodišnje i :roll: članske), a Savez napisao da je bilo 5, 5 milja. Kod njih je 10 zapad KM najskuplja karta, Istok 8, a sjever 5 KM:

Grbavica 5, 10, 10, 20, 25 KM. Najskuplje karte u Državi. Nas vade godišnje, dok se kod kona izgleda na tekmu može ući i sa članskom. nešto mi to šega.
To je to što sam ja govorio. Najskuplje karte u državi. Prosječni simpatizer kad vidi protivnika i vrijeme uz cijenu karte kakva jeste - najčešće se odluči da ne dođe.

Da još sutra hoće kakav X biti, ljepota :)
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

ceze
Kontakt:

sub apr 08, 2017 11:55 pm

Nema potrebe da brišete post gdje kažu da se trebam stiditi što nisam išao na utakmicu.

@Grbavica i još neko

Ja sam samo iskren, mogao sam prešutiti ili reći da sam bio, ali zbog vas koji ste bili untaoč svemu, imao sam potrebu reći da nisam bio. Mislim da mi je ovo prvi put da sam spomenuo da li sam bio na utakmici ili ne.

Stvari su se poklopile da sam odlučio da ne idem jer sam znao preležati dan poslije skoro svake europske utakmice na Koševu u augustu mjesecu zbog vjetra gore, a ne ovo. Shvatite ovo kako hoćete.

cikazubo
Kontakt:

sub apr 08, 2017 11:56 pm

Hoćete reći da je 8KM istok da bi danas bilo više raje ?

psihopata
Kontakt:

avlami97 je napisao/la:
Posjetom uopšte nisam iznenađen. Hladno vrijeme, najskuplje karte u Državi, TV prijenos i na kraju prodate 2322 pojedinačne karte + 846 godišnjih i desetogodišnjih, što znači 3168 ljudi je ušlo sa kartama. Kada se na to dodaju pozivnice, djeca, besplatne karte, znači 3,5 - 4 milje ljudi.

Prošlu je na Koševu protiv Radnika prodato oko 2,5 milja, skenirano ukupno 3,3 milje (godišnje, polugodišnje i :roll: članske), a Savez napisao da je bilo 5, 5 milja. Kod njih je 10 zapad KM najskuplja karta, Istok 8, a sjever 5 KM:

Grbavica 5, 10, 10, 20, 25 KM. Najskuplje karte u Državi. Nas vade godišnje, dok se kod kona izgleda na tekmu može ući i sa članskom. nešto mi to šega.
nema opravdanja za ovo veceras,bezveze se trudis da sebi logikom olaksas to sto je posjeta kara a ustvari to nije ni do cega od navedenog nego do bolikuraca od navijaca kojima se mora poklopiti milion stvari da dodju,od vremenske prognoze,termina utakmice,protivnika,programske šeme,prenosa na tv,euforije,neke svecanosti...... itd
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

psihopata
Kontakt:

avlami97 je napisao/la:

nema opravdanja za ovo veceras,bezveze se trudis da sebi logikom olaksas to sto je posjeta kara a ustvari to nije ni do cega od navedenog nego do bolikuraca od navijaca kojima se mora poklopiti milion stvari da dodju,od vremenske prognoze,termina utakmice,protivnika,programske šeme,prenosa na tv,euforije,neke svecanosti...... itd
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

storm_raider
Kontakt:

sub apr 08, 2017 11:58 pm

Mali Miro Stevanovic osvoji vecinu zracnih duela, strasan igrac. Dobro je ovo, nisu se mnogo umorili, nije bilo nepotrebnih zutih. Sacuvao se Zeba koliko toliko, ja stvarno ne vidim nista lose.

Necu da vidim da ikoga ovdje pojedinacno prozivate da ste stidi. I ja bih volio da nas bude svaku 12 hiljada, ali realnost jeste Krupa, kao sto ce realnost biti recimo Zrinjski. Nije realno da atmosfera bude svaku utakmicu kao na otvaranju Istoka, i to treba shvatiti i prihvatiti. Ja dolazim zbog sebe, Zelje i da vidim neke drage ljude koje vidim samo na utakmicama. Dolazim jer imam tu naviku i potrebu, bez koje ne mogu. Trebamo na lijep nacin zaraziti svakoga Zeljom, a ne kritikovati. Dosta ljudi znam koji dolaze na utakmice ako mogu ili ako igra neko atraktivan, a oni imaju slobodno vrijeme. Da budemo realni, to i jeste vecina navijaca. Nije vecina onih koji sve obaveze podredjuju Zelji i utakmicama, vecina su ljudi koji nisu na taj nacin vezani za klub i oni su ciljna grupa koju treba targetirati. To se zove segmentacija u marketingu i nesto na cemu klub treba da radi, pa i navijaci. Lako je ovdje pisati, podrazumjeva se da 80% ljudi koji pisu ovdje svakodnevno, non stop osvjezavaju forum i gledaju sta se desava, ali to nije vecina u ovoj zemlji. Marketinski potezi da se targetira ta ciljna grupa ljudi moraju biti definisani dobrim auditingom, tj. analizom trzista. Ljudi zele dobar fudbal koji traje. Euforija je prolazna uvijek i instantna, kao bljesak, ali kontinuiran rad moze jedino dovesti do povecanja auditorija. Ide ka tome, moramo imati svi strpljenja i razumjevanja. Uspjeh u Europi, gradjenje stadiona, mnogo bolji uslovi na i oko stadiona, bolja prica, ljepsi fudbal, poznatiji igraci, pa onda idemo redom.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

sub apr 08, 2017 11:59 pm

tan tan tanana horde su hahahahah ...

Izlija
Moderator
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:00 am

Dođoh i ja kući pa da koju švrljnem dok sam raspoložen. Kao prvo da pozdravim Maksuma iz ekipe 1921 i ekipu Pandi koja je sjedila iza nas, sve strašno dobri ljudi. Još jednom da pozdravim našeg dežurnog statističara Jovana kojeg je bilo čast upoznati, ne mogu da vjerujem da ima neko ko i polupijan sve podatke zna napamet, veliki naklon majstore obavezno ćemo sjesti da valja. Sliedeći za pozdrava su svi navijači koji su došli na tekmu, kad zagrmi sjever i ustade istok, jug se nije ni čuo kako treba, kapa dole familijo. Posjeta nije toliko loša bila koliki je šok doći na utakmicu poslije tekme sa slanim ali opet daleko ispod svih mojih očekivanja. Nakon postignutog gola tačno se vidjelo da igramo na rezultat što sam nekako i priželjkivao jer sam svjestan da nam pored širine na klupi fali i kvalitet gdje smo polutanki a kalendar nam je popunjen jačim i bitnijim utakmicama. Iako to nije igra koju ja i većina navijača očekujemo od Želje sa osmog ili devetog mjesta mi smo došli na prvu ili drugu poziciju i u bod se ganjamo sa konkurentima što nije za zanemariti ni u kom slučaju, ostaje mala zebnja zbog umora igrača jer vremena za odmor nema ali šta sad da se radi, tako nam je kao nam je i mi sve što možemo da uradimo je da što glasnije podržimo ekipu na terenu. VTŽ
イビチャ・オシム

Okolele
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:01 am

E sad zamislite da je prosli vikend bila Krupa a veceras Sloboda ista slika bi bila...Nije to do protivnika vec do bolikurca sto @psihopata napisa...Svi su oni veliki Željovci kad je derbi,kad je neka svecanost itd..Muka mi je od takvih licemjera..Pa eto i pojedinci su sami pisali ovde prosli put sta su se sve naslusali od tih selfijasa i derbi navijaca na stadionu kakve gluposti pricaju..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cikazubo
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:03 am

Ne mogu da vjerujem da ovo pripisujete cijeni karata. Da je jug 4, istok 8, bilo bi mozda 50 ljudi više koji su se možda omišljali zbog 2 marke gore dole.
Mentalitet prgav, ima nas 3000 bolesnika i to je to, ostalima je bitniji Bachuss, Barloti, nargilhane po carsiji, zvezde granda, lige 5 itd itd..

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:05 am

Nego jel se neko sje.bo ko i ja kad vidje generalnog na dresovima, a ono na kraju Krupa. Prve dvije minute sam navijo za Krupu :rofl1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:06 am

A jeste brate zapeli za zvezde granda, imaju i pinkove zvezde.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

cala
Kontakt:

Ja kad sam poslije Slobode prozvao i napao derbi i selfi navijace koji nece doci iducu tekmu, meni su rekli da pogresno razmisljam. Sad svaki drugi post o maloj posjeti i tim istim "navijacima".
Karte bi trebale biti malo jeftinije. Mozemo mi pricati i ljubavi, izgovorima ali cinjenica je da prosjecan fudbalski simpatizer ne da 10KM za ovakvu utakmicu. Stavite se u poziciju nekog ko je veceras dao cenera za istok i sjever a nista nije vidio i pri tom se smrzao k'o picic. I vi bi bili nezadovoljni...
Ili smanjiti cijene generalno ili rangirati utakmice po jacini i tako odredjivati cijene.

Ajzea
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:07 am

Opravdat cemo posjetu jer su Zvezde granda bile u istom terminu. Ako jos kakva estradna umjetnica hara Barlottijem ili Bakusom, posjetu cemo klasificirati u one fenomenalne !

LARSSON
Kontakt:

arelinho je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
A jeste brate zapeli za zvezde granda, imaju i pinkove zvezde.
te lars samo gleda sa ovog foruma
vidi pokvarenjaka sto laze
Spoiler:
ja gledam pinkove zvezdice petkom

Pompey
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
Nego jel se neko sje.bo ko i ja kad vidje generalnog na dresovima, a ono na kraju Krupa. Prve dvije minute sam navijo za Krupu :rofl1:
Malac iza mene nakon gola govori "a sad ja kontam sto mi psujemo plavima" :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Okolele
Kontakt:

Jesam ja jbt i moj haver do mene..Sto je smijesnije lik se tek u drugom sjebo..Kaze jesmo ih pritsli a ono Krupa nas pritisla.. :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:08 am

arelinho je napisao/la:
Pa kad je Zeba šutao odmah sa centra govori lik do mene "pa je.bo ga ... mogli smo ga primiti gledaj golmana gdje stoji" :rofl: :rofl: :rofl:
Allaha mi isto sam pomislio hahahahahahahahahaahahah
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava