To je to što sam ja govorio. Najskuplje karte u državi. Prosječni simpatizer kad vidi protivnika i vrijeme uz cijenu karte kakva jeste - najčešće se odluči da ne dođe.avlami97 je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 11:46 pmPosjetom uopšte nisam iznenađen. Hladno vrijeme, najskuplje karte u Državi, TV prijenos i na kraju prodate 2322 pojedinačne karte + 846 godišnjih i desetogodišnjih, što znači 3168 ljudi je ušlo sa kartama. Kada se na to dodaju pozivnice, djeca, besplatne karte, znači 3,5 - 4 milje ljudi.
Prošlu je na Koševu protiv Radnika prodato oko 2,5 milja, skenirano ukupno 3,3 milje (godišnje, polugodišnje ičlanske), a Savez napisao da je bilo 5, 5 milja. Kod njih je 10 zapad KM najskuplja karta, Istok 8, a sjever 5 KM:
Grbavica 5, 10, 10, 20, 25 KM. Najskuplje karte u Državi. Nas vade godišnje, dok se kod kona izgleda na tekmu može ući i sa članskom. nešto mi to šega.
nema opravdanja za ovo veceras,bezveze se trudis da sebi logikom olaksas to sto je posjeta kara a ustvari to nije ni do cega od navedenog nego do bolikuraca od navijaca kojima se mora poklopiti milion stvari da dodju,od vremenske prognoze,termina utakmice,protivnika,programske šeme,prenosa na tv,euforije,neke svecanosti...... itdavlami97 je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 11:46 pmPosjetom uopšte nisam iznenađen. Hladno vrijeme, najskuplje karte u Državi, TV prijenos i na kraju prodate 2322 pojedinačne karte + 846 godišnjih i desetogodišnjih, što znači 3168 ljudi je ušlo sa kartama. Kada se na to dodaju pozivnice, djeca, besplatne karte, znači 3,5 - 4 milje ljudi.
Prošlu je na Koševu protiv Radnika prodato oko 2,5 milja, skenirano ukupno 3,3 milje (godišnje, polugodišnje ičlanske), a Savez napisao da je bilo 5, 5 milja. Kod njih je 10 zapad KM najskuplja karta, Istok 8, a sjever 5 KM:
Grbavica 5, 10, 10, 20, 25 KM. Najskuplje karte u Državi. Nas vade godišnje, dok se kod kona izgleda na tekmu može ući i sa članskom. nešto mi to šega.
nema opravdanja za ovo veceras,bezveze se trudis da sebi logikom olaksas to sto je posjeta kara a ustvari to nije ni do cega od navedenog nego do bolikuraca od navijaca kojima se mora poklopiti milion stvari da dodju,od vremenske prognoze,termina utakmice,protivnika,programske šeme,prenosa na tv,euforije,neke svecanosti...... itdavlami97 je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 11:46 pmPosjetom uopšte nisam iznenađen. Hladno vrijeme, najskuplje karte u Državi, TV prijenos i na kraju prodate 2322 pojedinačne karte + 846 godišnjih i desetogodišnjih, što znači 3168 ljudi je ušlo sa kartama. Kada se na to dodaju pozivnice, djeca, besplatne karte, znači 3,5 - 4 milje ljudi.
Malac iza mene nakon gola govori "a sad ja kontam sto mi psujemo plavima"Plava Porodica je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:05 amNego jel se neko sje.bo ko i ja kad vidje generalnog na dresovima, a ono na kraju Krupa. Prve dvije minute sam navijo za Krupu![]()
Jesam ja jbt i moj haver do mene..Sto je smijesnije lik se tek u drugom sjebo..Kaze jesmo ih pritsli a ono Krupa nas pritisla..Plava Porodica je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:05 amNego jel se neko sje.bo ko i ja kad vidje generalnog na dresovima, a ono na kraju Krupa. Prve dvije minute sam navijo za Krupu![]()
Allaha mi isto sam pomislio hahahahahahahahahaahahaharelinho je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:07 amPa kad je Zeba šutao odmah sa centra govori lik do mene "pa je.bo ga ... mogli smo ga primiti gledaj golmana gdje stoji"Plava Porodica je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:05 amNego jel se neko sje.bo ko i ja kad vidje generalnog na dresovima, a ono na kraju Krupa. Prve dvije minute sam navijo za Krupu![]()
![]()
![]()
![]()