NeznalicePlava Porodica je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 5:06 pmZnam ja to sve. Ali eto malo glumim menadzera![]()

NeznalicePlava Porodica je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 5:06 pmZnam ja to sve. Ali eto malo glumim menadzera![]()
Hvala brate....evo gledam raju ispred posla idu masovno, roditelji s djecom pogotovo
Hvala stari.storm_raider je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 7:13 pmZa ove sto nece moci biti na stadionu, mada je jako bitno da nas veceras bude sto vise:
http://www.bhrt.ba/live/
Mene jedino to nervira kod njega, pa rotiraj majka mu stara što ih plačamo onda. Da se bar primjeti tolika razlika kad fali neko od ovih igrača (Ne mislim na Stevanovića) ja bih skinuo kapu i rekao nemoj nikad rotirat, svaka ti častteatrale36 je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 7:18 pmDaj boze da ovo sa Zebom bude ok bolje da je odmorio ,povrijedjen ima kartone . Slavko se bas danas kocka mislim ako Krupu ne mozemo dobiti bez njega ne moramo ni pokusavati vise da idemo na titulu , toliko dobrih igraca a isti igraju .
Poseban pozdrav za starog druga iz djetinjstva, koji sada zivi u Kanadi.kAtzie je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 7:21 pmHvala stari.storm_raider je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 7:13 pmZa ove sto nece moci biti na stadionu, mada je jako bitno da nas veceras bude sto vise:
http://www.bhrt.ba/live/![]()
Valjda se sacuva od kartona a što se palca tice ne brini.Neka igra da ne pravi pauzu baš pred pitare jer bi se sigurno odrazilo na njegovu igru.teatrale36 je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 7:18 pmDaj boze da ovo sa Zebom bude ok bolje da je odmorio ,povrijedjen ima kartone . Slavko se bas danas kocka mislim ako Krupu ne mozemo dobiti bez njega ne moramo ni pokusavati vise da idemo na titulu , toliko dobrih igraca a isti igraju .
Ja se nacelno slazem sa vama i zdrav razum to govori, ali dok god Slavko radi ovako kako radi, ne moze mu niko nista prigovoriti. Covjek ima rezultate i preporodio je ekipu. Zamisljeno je da Zeba odigra poluvrijeme, a i on je sam trazio da igra. Svjestan je svih rizika i insistirao je kao kapiten da odigra.hardwell je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 7:26 pmMene jedino to nervira kod njega, pa rotiraj majka mu stara što ih plačamo onda. Da se bar primjeti tolika razlika kad fali neko od ovih igrača (Ne mislim na Stevanovića) ja bih skinuo kapu i rekao nemoj nikad rotirat, svaka ti častteatrale36 je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 7:18 pmDaj boze da ovo sa Zebom bude ok bolje da je odmorio ,povrijedjen ima kartone . Slavko se bas danas kocka mislim ako Krupu ne mozemo dobiti bez njega ne moramo ni pokusavati vise da idemo na titulu , toliko dobrih igraca a isti igraju .
Igra covjek zato sto je uvidio vjerovatno da moze pa nije balavac da mora da se dokazuje i da unistava sebe! Bravo kapitenu!Sretnooo namstorm_raider je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 7:33 pmJa se nacelno slazem sa vama i zdrav razum to govori, ali dok god Slavko radi ovako kako radi, ne moze mu niko nista prigovoriti. Covjek ima rezultate i preporodio je ekipu. Zamisljeno je da Zeba odigra poluvrijeme, a i on je sam trazio da igra. Svjestan je svih rizika i insistirao je kao kapiten da odigra.hardwell je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 7:26 pmMene jedino to nervira kod njega, pa rotiraj majka mu stara što ih plačamo onda. Da se bar primjeti tolika razlika kad fali neko od ovih igrača (Ne mislim na Stevanovića) ja bih skinuo kapu i rekao nemoj nikad rotirat, svaka ti častteatrale36 je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 7:18 pmDaj boze da ovo sa Zebom bude ok bolje da je odmorio ,povrijedjen ima kartone . Slavko se bas danas kocka mislim ako Krupu ne mozemo dobiti bez njega ne moramo ni pokusavati vise da idemo na titulu , toliko dobrih igraca a isti igraju .
Igra iskljucivo zbog Zelje. Svi su svjesni koliko nam Zeba znaci, cak su ga nagovarali da odmori, ali on nece ni da cuje. To je Zeba kakvog jos nisam gledao! Tribine poluprazne... ali ima jos.mali plavisa je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 7:37 pmIgra covjek zato sto je uvidio vjerovatno da moze pa nije balavac da mora da se dokazuje i da unistava sebe! Bravo kapitenu!Sretnooo namstorm_raider je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 7:33 pmJa se nacelno slazem sa vama i zdrav razum to govori, ali dok god Slavko radi ovako kako radi, ne moze mu niko nista prigovoriti. Covjek ima rezultate i preporodio je ekipu. Zamisljeno je da Zeba odigra poluvrijeme, a i on je sam trazio da igra. Svjestan je svih rizika i insistirao je kao kapiten da odigra.