HVALALARS1921 je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 3:00 pmStream utakmice danas ko je van BiH
http://widestream.io/live-7693
Mozda treninzima nije zadovoljan Slavko. Ko ce mu znati, ali ne bi valjalo da sad mi polemisemo oko tog i dizemo neku pompu. Pogotovo jer i ovo jos nije zvanicna ni sigurna informacija, a bar znamo iz iskustva da smo izlijetali pred rudu i opekli se bezveze.cikazubo je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 4:30 pmŠteta ako je istina za Bekrića, ne znam zbog čega ne štima na relaciji Bekrić-Slavko, vidjelo se i posle njegovog zadnjeg gola da se nešto inati i ne slavi isti, ne vjerujem da je ljut jer Zeba igra jer se njih dvojica gotive, ne znam bezveze da ovako završava epizodu u Želji..
Znam druže, zato sam i napisao ako je istina, Slavku podržavam šta god da odluči, mi nismo na treninzima, nismo u svlačionici, možemo samo procjenjivati kvalitet na osnovu utakmica, zato se i pitam šta li je s Bekrićem, doduše nije mu prvi put da je u konfliktu s trenerom, i Amar ga je jednom otpisao..Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 4:35 pmMozda treninzima nije zadovoljan Slavko. Ko ce mu znati, ali ne bi valjalo da sad mi polemisemo oko tog i dizemo neku pompu. Pogotovo jer i ovo jos nije zvanicna ni sigurna informacija, a bar znamo iz iskustva da smo izlijetali pred rudu i opekli se bezveze.cikazubo je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 4:30 pmŠteta ako je istina za Bekrića, ne znam zbog čega ne štima na relaciji Bekrić-Slavko, vidjelo se i posle njegovog zadnjeg gola da se nešto inati i ne slavi isti, ne vjerujem da je ljut jer Zeba igra jer se njih dvojica gotive, ne znam bezveze da ovako završava epizodu u Želji..
To mi je Samir licno rekao, ja ga pitam jesil prva veceras, kaze, veceras sam na istoku... juce na treningu igrao, danas ne znam sto necu.cikazubo je napisao/la:Znam druže, zato sam i napisao ako je istina, Slavku podržavam šta god da odluči, mi nismo na treninzima, nismo u svlačionici, možemo samo procjenjivati kvalitet na osnovu utakmica, zato se i pitam šta li je s Bekrićem, doduše nije mu prvi put da je u konfliktu s trenerom, i Amar ga je jednom otpisao..Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 4:35 pmMozda treninzima nije zadovoljan Slavko. Ko ce mu znati, ali ne bi valjalo da sad mi polemisemo oko tog i dizemo neku pompu. Pogotovo jer i ovo jos nije zvanicna ni sigurna informacija, a bar znamo iz iskustva da smo izlijetali pred rudu i opekli se bezveze.cikazubo je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 4:30 pmŠteta ako je istina za Bekrića, ne znam zbog čega ne štima na relaciji Bekrić-Slavko, vidjelo se i posle njegovog zadnjeg gola da se nešto inati i ne slavi isti, ne vjerujem da je ljut jer Zeba igra jer se njih dvojica gotive, ne znam bezveze da ovako završava epizodu u Želji..
Znaci Ugljesa ili ipak ZZ stisnuo zube. Mada bi ga ja svakako odmorio iako se ispostavi da moze igrati.drtooth je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 4:46 pmTo mi je Samir licno rekao, ja ga pitam jesil prva veceras, kaze, veceras sam na istoku... juce na treningu igrao, danas ne znam sto necu.cikazubo je napisao/la:Znam druže, zato sam i napisao ako je istina, Slavku podržavam šta god da odluči, mi nismo na treninzima, nismo u svlačionici, možemo samo procjenjivati kvalitet na osnovu utakmica, zato se i pitam šta li je s Bekrićem, doduše nije mu prvi put da je u konfliktu s trenerom, i Amar ga je jednom otpisao..Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 4:35 pm
Mozda treninzima nije zadovoljan Slavko. Ko ce mu znati, ali ne bi valjalo da sad mi polemisemo oko tog i dizemo neku pompu. Pogotovo jer i ovo jos nije zvanicna ni sigurna informacija, a bar znamo iz iskustva da smo izlijetali pred rudu i opekli se bezveze.
Bekric nema kvalitet za ovog Želju,( Da sada ne širim pricu zašto je tako i da pišem pola lista argumenata) Od kako je došao odigrao je sve skupa 60min kvalitetno. Bez veze je pricati zavuko u Mostaru, odigrao perfektno... Slavko hoce kontinutet a ne da grah baca pred svaku temu. Nedavno zamjeni Uglješu i rece da je slabo odgovorio zadatcima u odbrani a nam se cinilo da je super odigrao. Slavko ima jasan sistem, nekome se sviđa nekome ne. Sve dok budemo napredovali mora imati naše povjerenje. Rijetke su situacije gdje se po Slavkinom mišljenju može koristiti Bekric i tada ga i koristi.cikazubo je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 4:37 pmZnam druže, zato sam i napisao ako je istina, Slavku podržavam šta god da odluči, mi nismo na treninzima, nismo u svlačionici, možemo samo procjenjivati kvalitet na osnovu utakmica, zato se i pitam šta li je s Bekrićem, doduše nije mu prvi put da je u konfliktu s trenerom, i Amar ga je jednom otpisao..Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 4:35 pmMozda treninzima nije zadovoljan Slavko. Ko ce mu znati, ali ne bi valjalo da sad mi polemisemo oko tog i dizemo neku pompu. Pogotovo jer i ovo jos nije zvanicna ni sigurna informacija, a bar znamo iz iskustva da smo izlijetali pred rudu i opekli se bezveze.cikazubo je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 4:30 pmŠteta ako je istina za Bekrića, ne znam zbog čega ne štima na relaciji Bekrić-Slavko, vidjelo se i posle njegovog zadnjeg gola da se nešto inati i ne slavi isti, ne vjerujem da je ljut jer Zeba igra jer se njih dvojica gotive, ne znam bezveze da ovako završava epizodu u Želji..
Mislim da ce oni postaviti strim na svom YT kanalu
Koji su vaši a koji naši
Odlicna postava i formacija, ali poznavajuci Slavka i generalno trenere sa ovih podrucja.... A ni igraci ne znaju igrati 4-4-2(vidjeli smo na pocetku) a kamoli 3-4-3.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 4:58 pmMa ja bih danas krenuo ko Konte. 3-4-3
------------Veca-------------
-----Boka--Bogi--Kerla---
Miro--Jovan--Ugi--Crnov
---Zakara--Ivan--Musa--
![]()