sri apr 05, 2017 11:06 pm
Sve sto je valjalo u prvom poluvremenu, u drugom nije. Pogubili su se malo, ne znam je li umor ili nesto drugo, ali su i manje trčali i ono sto su trčali bilo je u prazno.
Zeba od 55 minute pa do povrede igrač manje kad nemamo loptu, a često je nismo imali.
Lendrić je trcao, par puta bas koristan bio, naprijed ništa posebno, nisu ovo utakmice za njega. Očekivao sam Nikolica bar 15 min.
Dva veznjaka odlična u prvom, prosjek u drugom.
Siniša i Stana su imali dosta posla, nije loše, mada se Siniša par puta bas pogubio.
Stanicu bas smeta ta lijeva strana, osjeti se to, dobar je on kad se uzme u obzir sve, ali sam siguran da bi daleko bolje igrao desno ako bi i zadržao ovu formu i odlučnost.
Stoperi dobri, par puta ispali, ali dobro je. Kerla je imao nekoliko finih intervencija.
Miroslav ništa posebno, nekako reda radi odigrao. Zakarić dobar u oba pravca.
Musa bez nekog učinka vrijednog pomena.
Zrinjski u drugom bolji, nisu stvorili neke šanse, ali su ostavili bolji dojam.
Prvi "penal" nije bio, Kerla jasno i vidljivo prvo dira loptu.
Drugi je u domenu slobodne procjene sudije. Mesanovic ne gleda ni loptu, ni gol, ni kretanje saigraca već čeka kontakt koji je postojao iako slabog intenziteta. Ovo je ona situacija gdje da šta god da je svirao, neko ce misliti da je pogriješio.
Sve u svemu, igrali su na bod i osvojili ga. Ja sam licno zadovoljan, a i očekivao sam bas ovakvu utakmicu, možda čak jos dosadniju. Iduću moraju uzeti tri boda, tek tad ce ovaj bod dobiti na važnosti.
Sent from my iPhone using Tapatalk