Sad jos i o tekmi i ostalim igracima.
Veca dobro odradio posao, kod golova nista nije mogao. Ono istrcavanje i uklizavanje u prvom poluvremenu je bilo pravovremeno i sigurno je spasio gol jer je igrac Stani pobjegao.
Stoperi danas vrlo losi. Podsjetili su na dane prije Slavka, kad smo iz svakog pokusaja pogleda na gol primali isti.
Stana u sustini dobar, ali kriv je za gol, mada eto na kraju ga je i zabio. Slavko zadovoljan s njim, onda sam i ja.
Lepog sam komentarisao vec. Dobar, standardno njegovo u zadnje vrijeme. Drago mi je da drzi konstantu dobrih igara.
Vezni igraci u prvom dijelu prvog poluvremena dosta staticni i bez ideje. Pokazatelj toga je da su stoperi drzali loptu i po par sekundi cekali da vide kome dodati.
Blagi od ocaja do sjaja, mada je danas imao manje onih " kardinalnih " gresaka koje protivnika izbacuju u polusansu.
Markovic dobar, ono njegovo svadje ga ima. Doduse nekad kad treba naprijed on je vrati.
Zeba izuzmemo li pocetak meca u kojem je veza losa bila, odlicna partija. Dvije asistencije, doduse ona prva zbog loseg prijema ispade asistencija, ali druga je klasna. Imao je i prodora, sut, dodavanja. Bravo Zeba, takav igrac nam je trebao.
Mico NAJKOMPLETNIJI igrac lige. Zbog slabe tranzicije i protoka lopte na strane bio je malo ugusen, ali cim ubrzamo on se nadje na ubacaju. Tako i pade onaj prvi gol, Lepi za njega i onda njegova asistencija. Cestitke Miro.
Zaka = Kostelic. Poceo je pokazivati svoje prepoznatljive slalome. Bit ce on jos bolji kad zavrsi s djetom i bude ful spreman.
IVAN LENDRIC.. Het trick samo tako, ono lagano. JA SAM TAJ!!!
Bravo majstore, cijena skocila na 2 miliona ojra

Definitivno igrac utakmice, sve je zabio sto je imao, osim onog bilijara s Musom sto i nisam dobro vidio..
Izmjene odradila solidan posao, nista posebno ali i bez gresaka. Jesam li dobro upratio da Slavko nije napravio 3. izmjenu.
Ambijent, atmosfera, ma sve sve odlicno. Jednostavno, HISTORIJA se vcrs napisala i drago mi je da sam tome prisustvovao da mogu svojim potomcima pricati o ovom danu.
Bit ce Zeljo opet sampion!!!