pa ne ide Titi na mezar
Obrijo, okupo, izglanco protrzu i štaku, zamjeniJo kateter.... sve propremne radne obavljene
na istoku ce nam oduzeti katetere,da ne zapisamo sudiju
I zasto neonka u trecem polju ,druga po redu ima manje luks-a od ostlih.gavran je napisao/la: ↑čet mar 30, 2017 7:59 pmmene ne interesuje:
odakle 1,8 miliona
je li tribina u vinklu
ja li ravna sa sjeverom
kako ce se ulaziti na tribinu
voza li sakib adama
ni porijeklo sanela odana
hoce li vaziti karta od hajduka
ima li vc za ljubimce na istoku
je li cucavac ili solja
koliko ima stolica
gdje ce biti lokomotiva
mene interesuje :gdje su antene zavrsile
Amam Boze sta je ovoooooo.Poslovni prostori odnosno portali nisu jos postavljeni a ovako mocno izgleda ,ako jos dodamo na to parking,klupe,skarpa trava znaci majstore ljubim ti ruku sa kojom si crtao projekat.Kapa do pode majstoreeeeeeee !!!!!
Ulažem amandman. Ne plave, već plavo-bijele.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet mar 30, 2017 8:07 pm
Zasto neonke nisu plave?! Lose ovo izgleda po meni, ne znam sto se pravilo uopce ovako?!
U 1.8 mn je 261.000 KM PDVa.
Brat bratu kad je vidim kako izgleda vrijedi 2,5 miliona.11plavih'92 je napisao/la: ↑čet mar 30, 2017 8:13 pmU 1.8 mn je 261.000 KM PDVa.
Kako to ide kod izgradnje, je li imamo pravo na povrat
Ako popiješ šta gorko i slano povracaš sigurno11plavih'92 je napisao/la: ↑čet mar 30, 2017 8:13 pmU 1.8 mn je 261.000 KM PDVa.
Kako to ide kod izgradnje, je li imamo pravo na povrat
Zovnes raju na dernek, izvalis lovu za ovo, ono....raja dodje, sve pojedu i popiju a samo velikodusni nesto i povrateModel1964 je napisao/la: ↑čet mar 30, 2017 8:19 pmAko popiješ šta gorko i slano povracaš sigurno11plavih'92 je napisao/la: ↑čet mar 30, 2017 8:13 pmU 1.8 mn je 261.000 KM PDVa.
Kako to ide kod izgradnje, je li imamo pravo na povrat![]()
Pa brate, niko ne placa, jer gore dzaba