Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 05, 2016 10:19 pm

storm_raider je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:slika
Gledaj ti olosa... pa valja njemu ziviti sa njim ovakvim. Fuj.
Sa ovakvim ja radim svaki dan. Sumnjam da se u Zenici može probrati 10% ljudi koji ne mrze glavni grad i sve u vezi njega.
Još danas jedan ozbiljniji čovjek, nekih 40 i kusur godina pokušava nametnuti svoju verziju još me ubjeđuje da je tako i nikako drugačije...Pa reko ljudino ok ali imaju snimci koji pokazuju drugačije. Al glupan uporan...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

bianco blu
Kontakt:

čet maj 05, 2016 10:20 pm

kad smo već kod trenera, šta je sa Đurbuzovićem, ima li trenutno kakav angažman?

delinjo
Kontakt:

čet maj 05, 2016 10:21 pm

znaci Storme i sljedece sezone slijedi igra bez igre...i nabijanje lopte...ocekujem da Edis vrati Vasilica i sastavi ga sa Bogicevicem..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Hadzijalagic
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:A ovaj gore Nijaz Mandjukic stilom pisanja podsjeca na jednog nekadasnjeg pitarskog insajdera sa ss foruma.. Ne mogu da mu se sjetim nika al znam da je bubo ove zareze ko lud :lol:
jel od ovih novih, tipa zuka, svrakindolac ili je to neka stara garda :D
Znam da je pisao kada ih je tan preuzimao.. Lik kuco po nekoliko zareza umjesto tacki i odmah me podsjeti na ovog..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Valter
Kontakt:

FKZ1921 je napisao/la:Ono cega moramo biti svjesni jeste cinjenica da u ovoj drzavi nema dobrih trenera. I to ce u narednom periodu svim klubovima koji imaju neke ambicije biti najveci problem.
A drugo,da se dovede Murinjo,nista ti samo po sebi to ne garantuje.
Oko trenera treba dobro izvagati...Ne bi bilo dobro da udjemo u period mijenjanja trenera svako malo.
Navikli smo godinama i decenijama(s vrlo malim izuzecima)da trener Zelje bude neko iz Zeljine familije i nekako mi nezamislivo da vidim nekog sa strane na klupi.
Ono sto i dalje smatram bitnim,to je potreba da se struka prepusti strucnjacima. U svim segmentima...Ko,kako...?Ne znam. Nek skontaju.
Dok je trajala borba za Europu suzdrzavao sam se oko komentar o Edisovom radu. Znao sam kritikovati nasu igru ali vise kroz kritiku upucenu samim igracima. Mozda u ovoj drzavi i nema trenera za vece domete, ali za ovu nasu ligu mislim da ima boljih od Edis. Moje licno misljenje je da smo imali i Zebu u ekipi da ga Mulalic nebi znao iskoristiti na pravi nacin, ni blizu kao recimo Husref ili Amar. Tacno je ni Murinjo ponekad nije garancija uspjeha, ali u danasnjem modernom fudbalu vaznije je imati dobrog trenera koji ima viziju igre i zna posloziti stvari na terenu nego neke nazovi velike igrace. Ovo oko trenera iz nase porodice, mozda je bas doslo vrijeme da probamo sa nekim ko je manje opterecen ovim nasim emocijama i moze profesionalnije odraditi svoj posao.

Naravno da nisam upoznat oko mogucnosti angazovanja Muse, ali ovo sto radi sa Sirokim koji haman da nema navijaca i klub je bez ikakve historije je za svaki respekt. Glasno razmisljam kada bi uspio posloziti igru Zelje kao igru Sirokog i uz nase navijace i euforiju da bi to sve bilo jos 30% bolje nego u Sirokom. Naravno da nema garancije.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Valter
Kontakt:

FKZ1921 je napisao/la:Ono cega moramo biti svjesni jeste cinjenica da u ovoj drzavi nema dobrih trenera. I to ce u narednom periodu svim klubovima koji imaju neke ambicije biti najveci problem.
A drugo,da se dovede Murinjo,nista ti samo po sebi to ne garantuje.
Oko trenera treba dobro izvagati...Ne bi bilo dobro da udjemo u period mijenjanja trenera svako malo.
Navikli smo godinama i decenijama(s vrlo malim izuzecima)da trener Zelje bude neko iz Zeljine familije i nekako mi nezamislivo da vidim nekog sa strane na klupi.
Ono sto i dalje smatram bitnim,to je potreba da se struka prepusti strucnjacima. U svim segmentima...Ko,kako...?Ne znam. Nek skontaju.
Dok je trajala borba za Europu suzdrzavao sam se oko komentar o Edisovom radu. Znao sam kritikovati nasu igru ali vise kroz kritiku upucenu samim igracima. Mozda u ovoj drzavi i nema trenera za vece domete, ali za ovu nasu ligu mislim da ima boljih od Edis. Moje licno misljenje je da smo imali i Zebu u ekipi da ga Mulalic nebi znao iskoristiti na pravi nacin, ni blizu kao recimo Husref ili Amar. Tacno je ni Murinjo ponekad nije garancija uspjeha, ali u danasnjem modernom fudbalu vaznije je imati dobrog trenera koji ima viziju igre i zna posloziti stvari na terenu nego neke nazovi velike igrace. Ovo oko trenera iz nase porodice, mozda je bas doslo vrijeme da probamo sa nekim ko je manje opterecen ovim nasim emocijama i moze profesionalnije odraditi svoj posao.

Naravno da nisam upoznat oko mogucnosti angazovanja Muse, ali ovo sto radi sa Sirokim koji haman da nema navijaca i klub je bez ikakve historije je za svaki respekt. Glasno razmisljam kada bi uspio posloziti igru Zelje kao igru Sirokog i uz nase navijace i euforiju da bi to sve bilo jos 30% bolje nego u Sirokom. Naravno da nema garancije.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

storm_raider
Kontakt:

čet maj 05, 2016 10:24 pm

delinjo je napisao/la:znaci Storme i sljedece sezone slijedi igra bez igre...i nabijanje lopte...ocekujem da Edis vrati Vasilica i sastavi ga sa Bogicevicem..
Vidjet cemo nakon sto svi prodju pripreme, a trebalo bi dosta jos igraca doci prije toga. I to ciljano sve naravno. Sa pojacanim strucnim stabom i godinom iskustva, gdje ce svi biti pametniji, to moze biti samo bolje. Evo me kao @jovan, ali cemo vidjeti. :mrgreen:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hadzijalagic
Kontakt:

čet maj 05, 2016 10:25 pm

GoodisonPark je napisao/la:Fizika je kod nas 100% posla, dovedi 15 prosječnih fudbalera koji mogu trčati ko konji i prekucaćeš ligu. Amar je lomio egal utakmice na fiziku u zadnjih pola sata. Kod nas je previše inače u društvu i zemlji tog "jaranskog odnosa" to nigdje ne vodi, prije ili kasnije to se obije o glavu.
Ovo si u pravu 100%..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Leon_Professional
Kontakt:

čet maj 05, 2016 10:27 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Treba i na fizickoj spremi raditi dosta ozbiljnije.. Neko nekad rece da Maribor trosi na neke dodatke ishrani koliko mi na plate igraca.. Znam da mi nismo u situaciji da se poredimo sa Mariborom ali dobro bi bilo bar krenuti pratiti te evropske trendove sto se fizike tice.. Fizika je 70% posla..
Neki dan gledam nesto Rijeku i vidim njihov strucni stab!

slika

Mozda nismo Rijeka, ali trebali bi gledati u tom smjeru. Naravno, ne mora biti ovoliko ljudi, ali bar upola a da su pri tome sto kvalitetniji za nase uslove.

Fizicka sprema nam nije nesto, a ako je moguce to popraviti bili bi mnogo bolji i dominantniji.

Elegant
Kontakt:

čet maj 05, 2016 10:29 pm

Treba ovo finansijski podnjeti sto je najgore.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Veteran1965
Kontakt:

čet maj 05, 2016 10:31 pm

Mogo bi se vala Mesa malo uključiti sa onim svojim kondicionim iz Francuske, ne bi mu ništa falilo, a ne bi mu ni naplatili ništa :DD: :DD: :DD:
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

delinjo
Kontakt:

čet maj 05, 2016 10:31 pm

Elegant je napisao/la:Treba ovo finansijski podnjeti sto je najgore.
e brate jebi ga onda ...i mi bi da se jebemo a da nam ne udje ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Djulaga_
Kontakt:

čet maj 05, 2016 10:32 pm

delinjo je napisao/la:znaci Storme i sljedece sezone slijedi igra bez igre...i nabijanje lopte...ocekujem da Edis vrati Vasilica i sastavi ga sa Bogicevicem..
Upravo je u ovome kvaka.
Dzaba ulaganje u igracki kadar ako nemas dobrog trenera da postavi igru kako treba.
Da se zna koji igrac sta radi.
A ne da Bekric krije loptu kod izvodjenja slobodnog udarca.
Meni je Edis drag, ja bih njega ostavio kao pomocnog trenera.
A sigurno bi doveo nekoga ko puno vise zna. :)
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

ChWilla
Kontakt:

čet maj 05, 2016 10:32 pm

nisu pare ni 1% razloga što nam je sad stručni štab takav kakav jeste...čak ni ljetos pare nisu bile problem da se prelazni rok odradi mnogo bolje.
gradi željo boli te *****

ellaxaz
Kontakt:

čet maj 05, 2016 10:34 pm

LARS1921 je napisao/la:slika
Ovom Nijazu iz Zenice treba pokloniti kartu za zapadnu tribinu za neku Zeljinu utakmicu, odvesti dijete na cevape itd...
On je slican primjer kao i cuveni Ante iz Mostara.
U svakom slucaju treba mu pomoci.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

IvanOsim
Kontakt:

čet maj 05, 2016 10:35 pm

Nadam se samo da ce Edis malo skupiti mu.da i davati sanse nasim mladicima, a svakako da ga podrzavam, jer ne vidim neko rjesenje, a smatram da mjenjanje samo da bi se promjenilo nije pametno..

KOLDZO NEDZADE NAPUSI SE KU.RCINE

delinjo
Kontakt:

čet maj 05, 2016 10:40 pm

Djulaga_ je napisao/la:
Upravo je u ovome kvaka.
Dzaba ulaganje u igracki kadar ako nemas dobrog trenera da postavi igru kako treba.
Da se zna koji igrac sta radi.
A ne da Bekric krije loptu kod izvodjenja slobodnog udarca.
Meni je Edis drag, ja bih njega ostavio kao pomocnog trenera.
A sigurno bi doveo nekoga ko puno vise zna. :)
i onda cemo nekad za 7 kola mijenjati trenera ...i onda sto nema raje na stadionu...kako ce biti da gledaju kako ljudi nabijaju loptu...doci cemo mi koji volimo ostali bgm i nece...a evo vidimo jedna utakmica je dovoljna da euforije nestane....ne znam nisam optimista ali eto mozda nas sve razuvjeri...kako nemam pojma ....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

storm_raider
Kontakt:

čet maj 05, 2016 10:43 pm

Vidjecemo... nego sada je najbitnije da nas protiv Rudara bude 6000. Mozemo li to?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Elegant
Kontakt:

čet maj 05, 2016 10:44 pm

Rece ovaj Bajramovic u ovoj emisiji da ova uprava nije dosla na godinu dana, pa eto da budemo optimisti jer ovaj period pred ligu 12. im je pravi test, ovo sto su za sada uradili je vise posla nego nekoliko uprava zajedno prije njih.

Naravno sve u skladu sa mogunostima i novcem, ali neminovnost je da nam treba jaci struni stab i osoblje.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u čet maj 05, 2016 10:45 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Kapiten
Kontakt:

čet maj 05, 2016 10:44 pm

storm_raider je napisao/la:Vidjecemo... nego sada je najbitnije da nas protiv Rudara bude 6000. Mozemo li to?
Ne mozemo. jbg
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava