Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Charlie Sheen
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 17, 2016 12:18 pm

vrlo je moguce da Kostic promijeni formaciju

sergejevic

sri avg 17, 2016 12:19 pm

pinki je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:@vrbanjusa to je to. Svaka cast, ovi nisu zasluzili nikakvu podrsku, posebno ne navijaca. Kada u dvije utakmice ne uputis sut u gol protivnika, onda ne zasluzujes podrsku. Shvata cojvek kada te nece, imas povreda, pogadjas okvir gola, sudija te pokrade, ali na onakav nacin izgubiti od Viteza je sramota. Najvise boli sto ce ovaj sastanak s navijacima nesto znaciti Miroslavu Stevanovicu, a ove do kojih treba doprijeti boli neka stvar za navijace. Da nije tako ne bi uopste onako odigrali.
ma značiće svima vjeruj mi... Budu li se zaje.bavali fino na tribine do isteka ugovora pa nek im propadne karijera, a o životu u Sarajevu nakon toga ne treba ni pričati... Svjesni su oni pa nek izvole...
Ovo sada je izuzetno teska situacija i problem koji smo napravili. Ako krene lose u subotu, a Zrinjski nije ekipa protiv koje mozes racunati na tri boda, ova raja ce se okrenuti protiv njih. Bas ovi koji su im sada dali podrsku. Osjecace da se izdani na neki nacin, a mozda tada nece biti do igraca, do njihove zelje, ali nikog nece zanimati. Ovo se dozivjelo kao neko upozorenje, malo podrske, i sad zelimo pobjedu protiv Zrinjskog. Ako je ne bude ide prozivanje, cak i sa Juga. Kada odigraju ovakve utakmice ne treba ih ni pogledati, samo izaci sa stadiona, pa nek oni kontaju sta hoce i sta misle da rade. Nije nase da se bavimo politikom kluba, to je uvijek lose.

delinjo
Kontakt:

sri avg 17, 2016 12:19 pm

barbarez je napisao/la:
delinjo je napisao/la:smijurija ...ono Lendric u fazonu ne peglaj me koga boli ***** sta vi mislite...brat D: :D
On je meni drag, ali nije ovo njemu 1 put. Furac je on opasan. Bilo je tu detalja puno. A evo recimo protiv Viteza, kad je prosao po strani i lose centrirao.
Stao lik ispod sjevera, nesta glumata, stoji on ko svi sretni jedno po minute. Ma sta se foliras koje picke materine trci nazad , ganjas rezultat.
Pogledaj kad se raduju za gol Steve Nikolica protiv Sirokog, ima nake furacke prenose.
Njega iskreno ponese sto ga raja voli. Onda se digne i glumata zvijezdu. Mada relani da budemo on kad hoce, on je najjaci napadac u ligi.
Samo da ovom prilikom pozdravim @vrbanjusu koji je odlican post napisao.
Svaka cast, pogotovo ovo u vezi odnosa prema navijacima.
Ja se odavno nisam razocarao ovako, bas mi par dana nije ni do cega. Isto tako nisam mogao dopustiti da se navijaci kritikuju zato jer su sa razlogom bili ljuti.
Ja znam da smo svi razliciti, i sa razlicitim pragovima tolerancije. Da svakog od nas moze iznervirat neciji stav u vezi Zelje, pa ce burno reagovati.
Trebamo biti jedinstveni kad je tesko i po pitanju kluba i po pitanju odnosa navijaca medju nama samima.
Svak svakom danas moze prigovorit.
Iskreno ovdije na forumu ima dosta Ivana Lendrica koji su jako sujetni i kontaju da su samo oni upravu. Pa se dignu opasno.Neki koji ne bi trebali. I posto sam sam po prirodi zivac, da se ne bi kacio sa nekim, radije nas volim vidjet sloznije nego ikad. Kako na forumu tako i kao klub i kao navijace. Jer samo takvi smo trn u oku dusmanima , pogotovo ovim domacim izdajnicima.
Mene licno ne zanima nista vise. Hocu 6 bodova iz sljedeca 2 meca. Nek se iskupe najboljim navijacima na svijetu.
Jebote protiv jebenog Viteza, imaju rekord posjecenosti kola.Ima da ginete za Zelju , i da ne terba ih slikat sa nargilama, vec u supak im ih ugurat.
:palacgore: :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

barbarez
Kontakt:

sri avg 17, 2016 12:21 pm

sergejevic je napisao/la:@vrbanjusa to je to. Svaka cast, ovi nisu zasluzili nikakvu podrsku, posebno ne navijaca. Kada u dvije utakmice ne uputis sut u gol protivnika, onda ne zasluzujes podrsku. Shvata cojvek kada te nece, imas povreda, pogadjas okvir gola, sudija te pokrade, ali na onakav nacin izgubiti od Viteza je sramota. Najvise boli sto ce ovaj sastanak s navijacima nesto znaciti Miroslavu Stevanovicu, a ove do kojih treba doprijeti boli neka stvar za navijace. Da nije tako ne bi uopste onako odigrali.
@sergejevic joj jesmo se sastali sergej i barbarez. Reci ce da smo ko Aldin sami sebi pisemo hahahaah.
Buraz jesi provalio da oni koji imaju najvecu podrsku navijaca rade ova sranja i ponasaju se ko da ih boli *****.
Lendric, Veca, Aco, Jovan... a jedan od onih koji najmanje se pominje ko Miro daje najvise na terenu. Joj kad se neki meni igra sa Zeljom kako sam ja za radikalne mjere
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u sri avg 17, 2016 12:22 pm, ukupno mijenjano 1 put.

exbabilon
Kontakt:

Na presici Kostic govori kako je Veca prvi izbor na golu, da je nas prvi golman i da je silom prilika Fejza branio. Kaze kako ima povjerenje u Vecu i sta sve ne, i ovaj mu to vraca tako sto ga okolo ismijava i olajava. Opcenito, bio sam tu poslije jednog treninga kad su igraci izlazili iz svlacionica, pojaka prepotencija je prisutna. I mozda smo dosadni, ali cisto moje zapazanje, i tom prilikom je najuljudniji bio Miroslav koji je iako je zurio negdje uz usmijeh na licu pozdravio sve prisutne i otrcao da obavi to sto ima.. kao da je kadet tek prebacen u prvi tim, a ne lik s najjacom karjerom u ekipi.

cikazubo
Kontakt:

Jel moguce uopste da su igraci tako bezobrazni, ako je istina za Vecu i telefon, pa i ove slike sa sastanka da Bog sacuva pola ih se izvrnulo na onoj stolici kao da jedva cekaju da sve zavrsi pa da mogu na infuziju (crijevo yebeno)..

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri avg 17, 2016 12:22 pm

Charlie Sheen je napisao/la:vrlo je moguce da Kostic promijeni formaciju
I bolje mu je. Potcijenili su on i Lešnik ovu ligu previše. Mi možda jesmo fuakara, nemamo terene nemamo para, ali smo za slovence izmislili fudbal.

Southside
Kontakt:

sri avg 17, 2016 12:27 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
I bolje mu je. Potcijenili su on i Lešnik ovu ligu previše. Mi možda jesmo fuakara, nemamo terene nemamo para, ali smo za slovence izmislili fudbal.

Na osnovu čega smo izmislili fudbal za slovence? Rezultati? Klubovi? Reprezentacije (svi uzrasti)?..tu smo smješni u poređenju sa Slovencima.

Ali se slažem da stručni štab ima prepotentan odnos prema ligi i igračima. Pokušavaju neke rad i navike igrača promijeniti preko noći. A to ne ide.

Neandertalac

sri avg 17, 2016 12:28 pm

pinki je napisao/la:
ma značiće svima vjeruj mi... Budu li se zaje.bavali fino na tribine do isteka ugovora pa nek im propadne karijera, a o životu u Sarajevu nakon toga ne treba ni pričati... Svjesni su oni pa nek izvole...
Konstantno se krivica prebacuje na igrace, citavo vrijeme sav **** je na njima; kako su trcali, kakve slike imaju na mob, izlaze li u grad, odgovaraju li im treninzi, koliko su suteva na go imali...

Tri covjeka ukupno napisali koju za trenera i njegov udio za lose igre.

Vrhunski spin.

I da, Stevanovic odskace zato sto je klasa, i kada odigramo odlicno poluvrijeme njegov ucinak je za koplje dva ispred svih. Kazem sreca pa imamo njega koji pravi razliku te Lendrica koji zabija iz svake druge, ovo bi jos losije bilo.

Do trenera je!
Željeznicar za život cijeli!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri avg 17, 2016 12:29 pm

Treba spustit loptu na zemlju i uci hladne glave u utakmicu. I mi i igraci i sš.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri avg 17, 2016 12:30 pm

Ja pričam o suhom fudbalu, a ne rezultatima. Za rezultat trebaju pare, a mi ih nemamo. Evo gledali smo omladince Maribora dva puta protiv naših u nedavno, bolja naša djeca za klasu.

delinjo
Kontakt:

sri avg 17, 2016 12:30 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
kako mislis izmislili ??? ako na talenat mislis vjerovatno i jesmo ali sve ostalo ,rezultati,infrastruktura i klupski i reprezentativni fudbal...nismo im do koljena....

u slucaju kiksa protiv Zrinjskom (nedaj Boze,mada vise je to izvjesno nego pobjeda ali haj) ocekujem velika sranja,jedan okidac za sranje je i ovaj bespotrebni sastanak koji su igraci ismijali ako cemo realno ...ovo je amaterski ...ne znam valjda ovo na dobro izadje nek nam je Bog na pomoci svima nama...bice ovo izgleda teska sezona na apaurinima...ko prezivi pricat ce !
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Brkoo
Kontakt:

sri avg 17, 2016 12:35 pm

Kako mi na qrac ide ovo nase kao ismijavanje Slovenaca opcenito u fudbalu. Ljudi se plasirali 2000-te godine na evropsko, 2002- na svjetsko, 2010 na svjetsko, i mi koji smo jednom otisli na neko veliko takmicenje vise sretno nego spretno i pitanje je hocemo li ikad vise i onda ismijavamo Slovence.. :o
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u sri avg 17, 2016 12:36 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

nookey
Kontakt:

sri avg 17, 2016 12:35 pm

exbabilon je napisao/la:Na presici Kostic govori kako je Veca prvi izbor na golu, da je nas prvi golman i da je silom prilika Fejza branio. Kaze kako ima povjerenje u Vecu i sta sve ne, i ovaj mu to vraca tako sto ga okolo ismijava i olajava. Opcenito, bio sam tu poslije jednog treninga kad su igraci izlazili iz svlacionica, pojaka prepotencija je prisutna. I mozda smo dosadni, ali cisto moje zapazanje, i tom prilikom je najuljudniji bio Miroslav koji je iako je zurio negdje uz usmijeh na licu pozdravio sve prisutne i otrcao da obavi to sto ima.. kao da je kadet tek prebacen u prvi tim, a ne lik s najjacom karjerom u ekipi.
Ne znam jeste li vi primjetili u par utakmica, kada Lešnik govori Lendriću da isprati igrača i da se vrati na lijevo krilo, ovaj mu bukvalno odmahne kao u fazonu odjebi je li to do trenera?
Ne znam odakle im hrabrost, ali oni fakat nisu svjesni šta mogu napraviti... Nismo mi Olimpik, pa da ih boli k... kako će odigrati. Sve dok se daje 100 posto na terenu niko ti ne može ništa reći, a za onakve 'nastupe' mogu dobiti dobrih batina... Fakat je ono bilo bezobrazno...
@neandertalac Je li trener kriv što Husić 'ne zna' uštopati loptu 5 puta zaredom? Što Blagoje izgubi 10 lopti i stvori njima kontre i na kraju k'o klošar pogodi igrača loptom, što ga Veca i ostali ismijavaju jer je čovjek pojam gospodina?

Ne nije trener kriv, krive su ove naše pi.čke od igrača i naprave li ovo još jednom imaće problema...
A sad imaju problem jer sa Zrinjskim pogotovo se teško vaditi i neka će sami su to zakuhali...

Southside
Kontakt:

sri avg 17, 2016 12:36 pm

Neandertalac je napisao/la:
pinki je napisao/la:
Konstantno se krivica prebacuje na igrace, citavo vrijeme sav **** je na njima; kako su trcali, kakve slike imaju na mob, izlaze li u grad, odgovaraju li im treninzi, koliko su suteva na go imali...

Tri covjeka ukupno napisali koju za trenera i njegov udio za lose igre.

Vrhunski spin.

I da, Stevanovic odskace zato sto je klasa, i kada odigramo odlicno poluvrijeme njegov ucinak je za koplje dva ispred svih. Kazem sreca pa imamo njega koji pravi razliku te Lendrica koji zabija iz svake druge, ovo bi jos losije bilo.

Do trenera je!

Ko god da je pratio treninge i ko se razumije u fudbal, Kostić i Lešnik su vanzemaljci u poređenju sa trenerima koji su prodefilovali Grbavicom, sa izuzetkom Amara, ali samo zato jer je on Freud kad je u pitanju psihologija igrača. Uz dužno poštovanje Amaru, njegova karijera nije neki benchmark danas (zbog njegovog karaktera najviše).

Kostiću i Lešniku zamjeram to da nisu malo bolji domaći zadatak uradili kad je u pitanju znanje o okolini u koju dolaze, pogotovo sama ekipa, gdje nema pravih profesionalaca. To što su im pokušali nametnuti preko noći se vratilo ko bumerang. Bonus je odnos uprave prema igračima, koji je katastrofalan.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri avg 17, 2016 12:39 pm

Znaš kakav imam osječaj kad kažem potcijenili. Eto sad njih dvojica kontaju sad ćemo mi ovdje svima pokazati kako se to radi jer ovo ovdje svakako niko veze nema. Sad ćemo mi opaliti 4-4-2 i gotovi su. Ima i ovdje trenera i igrača ništa slabijih nego u Sloveniji. Volio bih da griješim, ali bojim se takvog razmišljanja. Ne znam kako drugačije objasniti njegove postavke protiv jačih ekipa.

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 17, 2016 12:40 pm

Brkoo je napisao/la:Kako mi na qrac ide ovo nase kao ismijavanje Slovenaca opcenito u fudbalu. Ljudi se plasirali 2000-te godine na evropsko, 2002- na svjetsko, 2010 na svjetsko, i mi koji smo jednom otisli na neko veliko takmicenje vise sretno nego spretno i pitanje je hocemo li ikad vise i onda ismijavamo Slovence.. :o
Mi smo takav narod. Obožavamo ismijavati, sva nam se priča svodi na to 'ta će on vidi mu glave, kakvi ba Slovenci mi za njih fudbal izmislili itd. To što su naši klubovi zadnja rupa na svirali, što smo 100 i neka liga na svijetu, to što nam se repka plasira jednom u 100 godina na neko takmičenje (da se razumijemo nije to plod sistematskog rada u ovoj državi sa igračima), to što se sa Olimpijskih igara vratimo prije nego što smo otišli, to nema veze jer smo mi prvaci u svemu i od nas boljih nema. Al u k..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Southside
Kontakt:

sri avg 17, 2016 12:41 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Znaš kakav imam osječaj kad kažem potcijenili. Eto sad njih dvojica kontaju sad ćemo mi ovdje svima pokazati kako se to radi jer ovo ovdje svakako niko veze nema. Sad ćemo mi opaliti 4-4-2 i gotovi su. Ima i ovdje trenera i igrača ništa slabijih nego u Sloveniji. Volio bih da griješim, ali bojim se takvog razmišljanja. Ne znam kako drugačije objasniti njegove postavke protiv jačih ekipa.

Tačno tako. Na papiru sigurno, u praksi...ja mislim da su tek sad skontali s kakvom bagrom imaju posla, to mislim na dobar dio igrača. Radna etika 0 bodova.

Plavi orkestar
Kontakt:

sri avg 17, 2016 12:47 pm

U svakom iole ozbiljnijem razgovoru je potrebna kultura dijaloga bez obzira o kakvim se sugovornicima radi pa i u ovom razgovoru izmedju navijaca i igraca.Ne znam detalje ali po ovoj jednoj slici mogu zakljuciti da te kulture nije bilo.Najupecatljiviji je Lendric koji svojim polozajem tjela pokazuje sugovornicima koliko mu je stalo do njih i njihove price.Na koji nacin se došlo do izbora predstavnika navijaca koji ce obaviti ovaj razgovor ne znam ali znam da su oni predstavljali sve nas a nas je nekoliko stotina hiljada širom svjeta i ne znam da li su i oni a i igraci uopšte bili svjesni toga.Fudbal se igra zbog navijaca i pojedine zvjezdice,koje otrese tamo neki Vitez,bi trebale biti svjesne toga.Sem borbe i zalaganja na terenu bi trebali pokazati i malo više poštovanja prema onima koji ih bodre i pomazu da dodju do uspjeha.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

sergejevic

sri avg 17, 2016 12:47 pm

@Neandertalac
Meni je bilo najteze kada je Oda smijenjen, ja njega postujem jos od igrackih dana, a posebno poslije kada je pokazao da je veliki Zeljovac. Dolazio je na klupu kada su rijetki to htjeli, pravio nevjerovatne rezultate i prvi put hladno smijenjen iako nicim to nije zasluzio. Ne vjerujem da postoji mnogo ljudi koji bi se opet vratili da vode taj klub, ali on je dosao i opet napravio velike stvar s poprilicno mladom ekipom. Ostao je bez dva ponajbolja igraca u sred Evrope, ali covjek je nastavio raditi. Opet je bezveze smijenjen, ali on opet uzdignute glave otisao, bez ijednog loseg komentara. Pozelio srecu svima i preko vrata.
Da ne pricamo o Capljicu i sta je dozivio ovdje.
Onda Edis, a sada Kostic.
Nema smisla vise mijenjati trenere da se nekome udovolji. Ne moze nikako biti sve krivica trenera. Mozda je Oda bio kriv, mozda Capljic, mozda i Edis, ali evo vec cetvrti trener da nije dobar, a ovi kao dobri. Imas na onom portalu statistiku protiv Viteza i pogledaj koliko je taj Lendric duela dobio na terenu. To je smijesno, najlosiji igrac bio na terenu, a to nije do trenra. Kako on moze biti kriv ako Lendric i Stevo izgube svaki duel na terenu, ako Blagojevic u drugom poluvremenu deset lopti preda u noge igracima Viteza? To nema veze s taktikom, to je cista kurcobolja i zajebancija. Nece moci vise tako. Nije bitan ni taj Kostic, ali bitno je mjesto trenera Zeljeznicara, mjesto koje svaki od ovih papaka mora postovati jer su na tom mjestu sjedili veliki ljudi i veliki strucnjaci. Neka ih sve otjera iz ekipe vec sad, ja mu necu nista zamjeriti. Napisao sam poslije utakmice, vecina ovih igraca mi je pala u ocima i nista ih ne moze oprati. Cast izuzecima, ali oni koji se zajebaju u plavom dresu ne zasluzuju da igraju ovdje.
Toliko o treneru.
I da ti opet dodje drugi trener, sta mislis da moze promjeniti? Opet ako nekom ne bude pravo moze hladno bojkotovati i setati po terenu. Moze al u kukuruzima. Oni ne bojkutuju Kostica i Misimovica, oni bojkotuju mene i sve druge koji vole ovaj klub i koji su godinama ovdje. Bojkotuju one koji su napravili ovaj stadion, koji ga i danas prave, one koji su stvorili ovaj klub i napravili od njega ovo sto jeste. Kostic je kao i oni od danas do sutra, ali mi smo ovdje cijeli zivot, i mi cemo zivjeti s tim da nas je Vitez popisao na sred Grbavice. Mi smo oni koji nisu spavali poslije utakmice, mi nismo otisli na nargile, pive, s djevojkama, zenama. Ja nisam ni pricao sa zenom, ali srecom navikla je na to kada Zeljo izgubi. Zbog cega? Zbog Lendrica kojem je bilo mrsko, zbog Ace koji kao stoper od 30 godina gleda kako lopta pada metar od njega, ili Blagojevica koji nije dodao loptu nesem igracu, a onda valjda shvatio ko jebe ovo i dobio najgluplji crveni karton. Neka se vrati u Velez i prosipa ta sranja, a ovaj moze opet u grcku petu ligu, u Romaniju s pala ili odakle su ih sabrali vise.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava