Ovo sada je izuzetno teska situacija i problem koji smo napravili. Ako krene lose u subotu, a Zrinjski nije ekipa protiv koje mozes racunati na tri boda, ova raja ce se okrenuti protiv njih. Bas ovi koji su im sada dali podrsku. Osjecace da se izdani na neki nacin, a mozda tada nece biti do igraca, do njihove zelje, ali nikog nece zanimati. Ovo se dozivjelo kao neko upozorenje, malo podrske, i sad zelimo pobjedu protiv Zrinjskog. Ako je ne bude ide prozivanje, cak i sa Juga. Kada odigraju ovakve utakmice ne treba ih ni pogledati, samo izaci sa stadiona, pa nek oni kontaju sta hoce i sta misle da rade. Nije nase da se bavimo politikom kluba, to je uvijek lose.pinki je napisao/la:ma značiće svima vjeruj mi... Budu li se zaje.bavali fino na tribine do isteka ugovora pa nek im propadne karijera, a o životu u Sarajevu nakon toga ne treba ni pričati... Svjesni su oni pa nek izvole...sergejevic je napisao/la:@vrbanjusa to je to. Svaka cast, ovi nisu zasluzili nikakvu podrsku, posebno ne navijaca. Kada u dvije utakmice ne uputis sut u gol protivnika, onda ne zasluzujes podrsku. Shvata cojvek kada te nece, imas povreda, pogadjas okvir gola, sudija te pokrade, ali na onakav nacin izgubiti od Viteza je sramota. Najvise boli sto ce ovaj sastanak s navijacima nesto znaciti Miroslavu Stevanovicu, a ove do kojih treba doprijeti boli neka stvar za navijace. Da nije tako ne bi uopste onako odigrali.
barbarez je napisao/la:On je meni drag, ali nije ovo njemu 1 put. Furac je on opasan. Bilo je tu detalja puno. A evo recimo protiv Viteza, kad je prosao po strani i lose centrirao.delinjo je napisao/la:smijurija ...ono Lendric u fazonu ne peglaj me koga boli ***** sta vi mislite...brat D:
Stao lik ispod sjevera, nesta glumata, stoji on ko svi sretni jedno po minute. Ma sta se foliras koje picke materine trci nazad , ganjas rezultat.
Pogledaj kad se raduju za gol Steve Nikolica protiv Sirokog, ima nake furacke prenose.
Njega iskreno ponese sto ga raja voli. Onda se digne i glumata zvijezdu. Mada relani da budemo on kad hoce, on je najjaci napadac u ligi.
Samo da ovom prilikom pozdravim @vrbanjusu koji je odlican post napisao.
Svaka cast, pogotovo ovo u vezi odnosa prema navijacima.
Ja se odavno nisam razocarao ovako, bas mi par dana nije ni do cega. Isto tako nisam mogao dopustiti da se navijaci kritikuju zato jer su sa razlogom bili ljuti.
Ja znam da smo svi razliciti, i sa razlicitim pragovima tolerancije. Da svakog od nas moze iznervirat neciji stav u vezi Zelje, pa ce burno reagovati.
Trebamo biti jedinstveni kad je tesko i po pitanju kluba i po pitanju odnosa navijaca medju nama samima.
Svak svakom danas moze prigovorit.
Iskreno ovdije na forumu ima dosta Ivana Lendrica koji su jako sujetni i kontaju da su samo oni upravu. Pa se dignu opasno.Neki koji ne bi trebali. I posto sam sam po prirodi zivac, da se ne bi kacio sa nekim, radije nas volim vidjet sloznije nego ikad. Kako na forumu tako i kao klub i kao navijace. Jer samo takvi smo trn u oku dusmanima , pogotovo ovim domacim izdajnicima.
Mene licno ne zanima nista vise. Hocu 6 bodova iz sljedeca 2 meca. Nek se iskupe najboljim navijacima na svijetu.
Jebote protiv jebenog Viteza, imaju rekord posjecenosti kola.Ima da ginete za Zelju , i da ne terba ih slikat sa nargilama, vec u supak im ih ugurat.
@sergejevic joj jesmo se sastali sergej i barbarez. Reci ce da smo ko Aldin sami sebi pisemo hahahaah.sergejevic je napisao/la:@vrbanjusa to je to. Svaka cast, ovi nisu zasluzili nikakvu podrsku, posebno ne navijaca. Kada u dvije utakmice ne uputis sut u gol protivnika, onda ne zasluzujes podrsku. Shvata cojvek kada te nece, imas povreda, pogadjas okvir gola, sudija te pokrade, ali na onakav nacin izgubiti od Viteza je sramota. Najvise boli sto ce ovaj sastanak s navijacima nesto znaciti Miroslavu Stevanovicu, a ove do kojih treba doprijeti boli neka stvar za navijace. Da nije tako ne bi uopste onako odigrali.
I bolje mu je. Potcijenili su on i Lešnik ovu ligu previše. Mi možda jesmo fuakara, nemamo terene nemamo para, ali smo za slovence izmislili fudbal.Charlie Sheen je napisao/la:vrlo je moguce da Kostic promijeni formaciju
Rodom s mejtaša je napisao/la:I bolje mu je. Potcijenili su on i Lešnik ovu ligu previše. Mi možda jesmo fuakara, nemamo terene nemamo para, ali smo za slovence izmislili fudbal.Charlie Sheen je napisao/la:vrlo je moguce da Kostic promijeni formaciju
Konstantno se krivica prebacuje na igrace, citavo vrijeme sav **** je na njima; kako su trcali, kakve slike imaju na mob, izlaze li u grad, odgovaraju li im treninzi, koliko su suteva na go imali...pinki je napisao/la:ma značiće svima vjeruj mi... Budu li se zaje.bavali fino na tribine do isteka ugovora pa nek im propadne karijera, a o životu u Sarajevu nakon toga ne treba ni pričati... Svjesni su oni pa nek izvole...sergejevic je napisao/la:@vrbanjusa to je to. Svaka cast, ovi nisu zasluzili nikakvu podrsku, posebno ne navijaca. Kada u dvije utakmice ne uputis sut u gol protivnika, onda ne zasluzujes podrsku. Shvata cojvek kada te nece, imas povreda, pogadjas okvir gola, sudija te pokrade, ali na onakav nacin izgubiti od Viteza je sramota. Najvise boli sto ce ovaj sastanak s navijacima nesto znaciti Miroslavu Stevanovicu, a ove do kojih treba doprijeti boli neka stvar za navijace. Da nije tako ne bi uopste onako odigrali.
kako mislis izmislili ??? ako na talenat mislis vjerovatno i jesmo ali sve ostalo ,rezultati,infrastruktura i klupski i reprezentativni fudbal...nismo im do koljena....Rodom s mejtaša je napisao/la:I bolje mu je. Potcijenili su on i Lešnik ovu ligu previše. Mi možda jesmo fuakara, nemamo terene nemamo para, ali smo za slovence izmislili fudbal.Charlie Sheen je napisao/la:vrlo je moguce da Kostic promijeni formaciju
Ne znam jeste li vi primjetili u par utakmica, kada Lešnik govori Lendriću da isprati igrača i da se vrati na lijevo krilo, ovaj mu bukvalno odmahne kao u fazonu odjebi je li to do trenera?exbabilon je napisao/la:Na presici Kostic govori kako je Veca prvi izbor na golu, da je nas prvi golman i da je silom prilika Fejza branio. Kaze kako ima povjerenje u Vecu i sta sve ne, i ovaj mu to vraca tako sto ga okolo ismijava i olajava. Opcenito, bio sam tu poslije jednog treninga kad su igraci izlazili iz svlacionica, pojaka prepotencija je prisutna. I mozda smo dosadni, ali cisto moje zapazanje, i tom prilikom je najuljudniji bio Miroslav koji je iako je zurio negdje uz usmijeh na licu pozdravio sve prisutne i otrcao da obavi to sto ima.. kao da je kadet tek prebacen u prvi tim, a ne lik s najjacom karjerom u ekipi.
Neandertalac je napisao/la:Konstantno se krivica prebacuje na igrace, citavo vrijeme sav **** je na njima; kako su trcali, kakve slike imaju na mob, izlaze li u grad, odgovaraju li im treninzi, koliko su suteva na go imali...pinki je napisao/la:ma značiće svima vjeruj mi... Budu li se zaje.bavali fino na tribine do isteka ugovora pa nek im propadne karijera, a o životu u Sarajevu nakon toga ne treba ni pričati... Svjesni su oni pa nek izvole...sergejevic je napisao/la:@vrbanjusa to je to. Svaka cast, ovi nisu zasluzili nikakvu podrsku, posebno ne navijaca. Kada u dvije utakmice ne uputis sut u gol protivnika, onda ne zasluzujes podrsku. Shvata cojvek kada te nece, imas povreda, pogadjas okvir gola, sudija te pokrade, ali na onakav nacin izgubiti od Viteza je sramota. Najvise boli sto ce ovaj sastanak s navijacima nesto znaciti Miroslavu Stevanovicu, a ove do kojih treba doprijeti boli neka stvar za navijace. Da nije tako ne bi uopste onako odigrali.
Tri covjeka ukupno napisali koju za trenera i njegov udio za lose igre.
Vrhunski spin.
I da, Stevanovic odskace zato sto je klasa, i kada odigramo odlicno poluvrijeme njegov ucinak je za koplje dva ispred svih. Kazem sreca pa imamo njega koji pravi razliku te Lendrica koji zabija iz svake druge, ovo bi jos losije bilo.
Do trenera je!
Mi smo takav narod. Obožavamo ismijavati, sva nam se priča svodi na to 'ta će on vidi mu glave, kakvi ba Slovenci mi za njih fudbal izmislili itd. To što su naši klubovi zadnja rupa na svirali, što smo 100 i neka liga na svijetu, to što nam se repka plasira jednom u 100 godina na neko takmičenje (da se razumijemo nije to plod sistematskog rada u ovoj državi sa igračima), to što se sa Olimpijskih igara vratimo prije nego što smo otišli, to nema veze jer smo mi prvaci u svemu i od nas boljih nema. Al u k..Brkoo je napisao/la:Kako mi na qrac ide ovo nase kao ismijavanje Slovenaca opcenito u fudbalu. Ljudi se plasirali 2000-te godine na evropsko, 2002- na svjetsko, 2010 na svjetsko, i mi koji smo jednom otisli na neko veliko takmicenje vise sretno nego spretno i pitanje je hocemo li ikad vise i onda ismijavamo Slovence..
Rodom s mejtaša je napisao/la:Znaš kakav imam osječaj kad kažem potcijenili. Eto sad njih dvojica kontaju sad ćemo mi ovdje svima pokazati kako se to radi jer ovo ovdje svakako niko veze nema. Sad ćemo mi opaliti 4-4-2 i gotovi su. Ima i ovdje trenera i igrača ništa slabijih nego u Sloveniji. Volio bih da griješim, ali bojim se takvog razmišljanja. Ne znam kako drugačije objasniti njegove postavke protiv jačih ekipa.