Rano je za Zrinjski, ali nema tu pukovnika i pokojnika, bitno je ne gubiti utakmice protiv konkurenata, bod nije loš. Nije loš ako pobijediš Viteza i Čelika.shzna je napisao/la:Ukoliko pobjedimo sutra, savršen vikend, a onda protiv Zrinje il pukovnik ili pokojnik.
Mi mlatnemo Zrinjskog..cikazubo je napisao/la:To je naša liga, ove ekipe iz vrha su sve izjednacene, Sarajevo mlatne Zrinjski, Sloboda nas, Zrinjski Slobodu, mi Širokog i sve u krug..
i ako Bog da ostati na prvom mjestu do kraja prvenstvaLARS1921 je napisao/la:Sutra samo 3:0 i prvi smo
Nadam se da ce nam se vratiti sve u toj utakmici s obzirom da smo u prosle dvije s njima 5 puta pogodili okvir golaOkolele je napisao/la:Mi mlatnemo Zrinjskog..cikazubo je napisao/la:To je naša liga, ove ekipe iz vrha su sve izjednacene, Sarajevo mlatne Zrinjski, Sloboda nas, Zrinjski Slobodu, mi Širokog i sve u krug..
Sjebali se svi kad su čuli koje nam lijevo krilo dolazifk1921 je napisao/la:gledaj koji optimizam vlada a do neki dan.....
Prosle godine se na Grbavici provukli kroz iglene usi a u Mostaru im mi poklonili pobjedu,tacnije Mladenović i Antolović..cikazubo je napisao/la:Nadam se da ce nam se vratiti sve u toj utakmici s obzirom da smo u prosle dvije s njima 5 puta pogodili okvir golaOkolele je napisao/la:Mi mlatnemo Zrinjskog..cikazubo je napisao/la:To je naša liga, ove ekipe iz vrha su sve izjednacene, Sarajevo mlatne Zrinjski, Sloboda nas, Zrinjski Slobodu, mi Širokog i sve u krug..
Nadigrali ih skroz pogotovu na Grbavici a izvukli pisljivi bod u te dvije utakmiceOkolele je napisao/la:Prosle godine se na Grbavici provukli kroz iglene usi a u Mostaru im mi poklonili pobjedu,tacnije Mladenović i Antolović..cikazubo je napisao/la:Nadam se da ce nam se vratiti sve u toj utakmici s obzirom da smo u prosle dvije s njima 5 puta pogodili okvir golaOkolele je napisao/la: Mi mlatnemo Zrinjskog..