Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Mirek11
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 27, 2016 2:57 pm

Jos kad bi uprava uspjela ostvariti sto je zamislila pa i jug zavrsiti aBd u narednoj godini to bi bio najljepsi poklon Manijacima za 30 rodendan.
Zato trebamo svi u skladu sa svojim mogucnostima podrzati ove akcije ( vjerujem da ce nesto biti i za jug), dolaziti u sto vecem broju na utakmice, kupovati clanske, dresove itd i pomoci izgradnju evropske Grbavice.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

pon jun 27, 2016 2:57 pm

Southside je napisao/la:Pozdrav plavoj braći :zeljeznicar1:

Već neko vrijeme vas pratim pa mi djavo ne da mira da i ja sa vama bacim šuplju.
Odakle si? :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jun 27, 2016 2:59 pm

Mirek11 je napisao/la:Jos kad bi uprava uspjela ostvariti sto je zamislila pa i jug zavrsiti aBd u narednoj godini to bi bio najljepsi poklon Manijacima za 30 rodendan.
Zato trebamo svi u skladu sa svojim mogucnostima podrzati ove akcije ( vjerujem da ce nesto biti i za jug), dolaziti u sto vecem broju na utakmice, kupovati clanske, dresove itd i pomoci izgradnju evropske Grbavice.
Nek Dzeko ode u Sunderland ili Schalke za 18 miliona i eto nama juga sljedece godine :karanje:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Southside
Kontakt:

pon jun 27, 2016 2:59 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Southside je napisao/la:Pozdrav plavoj braći :zeljeznicar1:

Već neko vrijeme vas pratim pa mi djavo ne da mira da i ja sa vama bacim šuplju.
Odakle si? :ganja:
Sa, trenutno ciganski život :rofl: ...gdje me vjetar (čitaj: firma) pošalje.

zubanovic89
Kontakt:

pon jun 27, 2016 3:00 pm

Mora se zapad rusiti, sto zbog kapaciteta sto zbog toga sto ne zadovoljava uslove za kategoriju 3-4, broj mjesta za novinare, kamermane, VIP loze i slicno. Moje misljenje je da ce zapad napraviti investitor koji dobije kule na koncesiju, to bi mi jedino imalo smisla.

tm8782
Kontakt:

pon jun 27, 2016 3:00 pm

Mirek11 je napisao/la:A sta ce ovi sto poste? :rofl:

Na jugu aBd ne bi bilo lose da pise "TM87" :zeljeznicar1:
Gdje nestade '82' :D
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

LARSSON
Kontakt:

pon jun 27, 2016 3:01 pm

http://ofsajd.ba/" target="_blank

Tekstualni prenos :D Zahvaljujuci izliji :P

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jun 27, 2016 3:03 pm

zubanovic89 je napisao/la:Mora se zapad rusiti, sto zbog kapaciteta sto zbog toga sto ne zadovoljava uslove za kategoriju 3-4, broj mjesta za novinare, kamermane, VIP loze i slicno. Moje misljenje je da ce zapad napraviti investitor koji dobije kule na koncesiju, to bi mi jedino imalo smisla.
Da, to je skoro pa sigurno, vjerovatno ce u sklopu te investicije za zapad ici i krov na cijeli stadion i vanjsko uredjenje. Od UEFA-e preko saveza bi trebalo izganjati za teren, ne znam od kojih sredstava se gradio onaj u Zenici, vjerovatno je i grad tamo pomogao. Zapadna tribina ce biti ubjedljivo najskuplja, sigurno preko 10 miliona.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 27, 2016 3:07 pm

Hvala Izlija :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Nabacaj nam slika dok nisu poceli :rofl: :rofl:

zubanovic89
Kontakt:

pon jun 27, 2016 3:08 pm

Omar500 je napisao/la:
zubanovic89 je napisao/la:Mora se zapad rusiti, sto zbog kapaciteta sto zbog toga sto ne zadovoljava uslove za kategoriju 3-4, broj mjesta za novinare, kamermane, VIP loze i slicno. Moje misljenje je da ce zapad napraviti investitor koji dobije kule na koncesiju, to bi mi jedino imalo smisla.
Da, to je skoro pa sigurno, vjerovatno ce u sklopu te investicije za zapad ici i krov na cijeli stadion i vanjsko uredjenje. Od UEFA-e preko saveza bi trebalo izganjati za teren, ne znam od kojih sredstava se gradio onaj u Zenici, vjerovatno je i grad tamo pomogao. Zapadna tribina ce biti ubjedljivo najskuplja, sigurno preko 10 miliona.
Da, a osim sto je najskuplja ne postoji apsolutno nikakav nacin da se vrati ulozeno, imace najmanje mjesta zbog ovih stvari koje moraju biti + nema poslovnih prostora tako da ne vidim drugi nacin da se napravi nego da to bude uslov nekome ko ce praviti one kule. Mada daleko smo mi od zapada, nece on sigurno jos za 3-4 godine veliki je posao promjena regulacionog plana da nas puste da pravimo kule, ovo za istok je mala maca sta nas ceka kad krenemo u tu avanturu.

LARSSON
Kontakt:

Leon_Professional je napisao/la:Hvala Izlija :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Biće slika, al vidi brata kako je linije iscrtao :ganja: Saće to izlija sredit

Velahalve
Kontakt:

Izlija je napisao/la:Joj sudara niz Rostovo, passat i murija. Od drotovske trojke nema ništa čitavo. Ovdje vrijeme kao da je kasna jesen ali se u daljni sunce ukazuje.
Pada će grad k'o teniske loptice, kupi neku kacigu usput :rofl:

Kapiten
Kontakt:

pon jun 27, 2016 3:13 pm

Ocekujem neki potpuno izmijesan sastav danas i poraz od 2 razlike.
Noge su teske :P
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Hurmasica
Kontakt:

pon jun 27, 2016 3:14 pm

Ma danas me više interesuju novajlije, kako igraju, jesu li se uklopili u tim itd. Rezultat me ne zanima ni 1 %. Svakako se te taktičke zajebancije uigravaju u Sloveniji :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 27, 2016 3:17 pm

LARS1921 je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Hvala Izlija :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Biće slika, al vidi brata kako je linije iscrtao :ganja: Saće to izlija sredit
:rofl: :rofl: :rofl: Ne javlja se, odmah se uhvatio MAČKA i farba linije :ganja:

Rezultat nije bitan, vazno je vidjeti ovu novu postavu i koliko mogu pojedini igraci. Mada fino bi bilo pobijediti radi samopouzdanja, da igraci vide da ima napredka, da se jos vise potrude.

Okolele
Kontakt:

pon jun 27, 2016 3:18 pm

Ovaj Damir debil žešći.. :klanjase2:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jun 27, 2016 3:19 pm

Velahalve je napisao/la:
Izlija je napisao/la:Joj sudara niz Rostovo, passat i murija. Od drotovske trojke nema ništa čitavo. Ovdje vrijeme kao da je kasna jesen ali se u daljni sunce ukazuje.
Pada će grad k'o teniske loptice, kupi neku kacigu usput :rofl:
:lol: :lol: :lol:
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon jun 27, 2016 3:20 pm

Ako budu mogli trčati slabe su im kondicione bile. Rezultat uopšte nije bitan. Ovaj hotel pun nekakvih curica, nadam se da nisu koljena na to trošili.
イビチャ・オシム

Kapiten
Kontakt:

pon jun 27, 2016 3:25 pm

ma ne kazem da je bitan rezultat, naravno.. ali ima i onih koji ocekuju pobjede u ovakvim utakmicama pa onda pisu svasta ako se to ne desi.
Kao poslije olimpika...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Hurmasica
Kontakt:

pon jun 27, 2016 3:27 pm

Kapiten je napisao/la:ma ne kazem da je bitan rezultat, naravno.. ali ima i onih koji ocekuju pobjede u ovakvim utakmicama pa onda pisu svasta ako se to ne desi.
Kao poslije olimpika...
Ma to su ti isti oni što i kada dobijemo 1:0 napišu što nismo dobili sa 3,4 razlike.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.

Prijava