Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 15, 2016 7:13 pm

Blackadder je napisao/la:Taman smo se svi oprostili od evrope, okrenuli se ka budućnosti, mislima već bili u "Ligi 12", a onda obrt...u jednom trenutku sve se poklopi, opet nekakvo sjeme nade usađeno u srce, pa na kraju opet šamar (bolje je reći kao da me Tajson krošeom opalio). Ne znam čime smo ovo mi navijači zaslužili, svi smo čireve dobili u ovom finišu sezone. Nadam se da će se ovo negdje nekad u budućnosti vratiti, valjda ćemo nekad višu silu imati na svojoj strani, ne možemo vazda biti donji. :cry:
Ovo je meni najgore..

cikazubo
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:13 pm

Yebiga, ja im ne mogu zamjerit za danasnji kiks, na onakvom terenu ni Real nebi zabio 2 gola, katastrofa stvarno, da Bog da se nikad ne vratili u Premijer ligu...

MrRiccoli
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:15 pm

Ma jedina utjeha ce mi biti ako Radnik osvoji kup ali ne zato sto sarajevo nece ici jer me zaboli neka stvar za njih vec radi toga sto onda necu zaliti za ovabzadnja tri kola

Sent from my C5303 using Tapatalk

Grbavica
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:15 pm

FKZ1921 je napisao/la:Pisemo kao da je izvjesno da bi isli u evropu da se danas dobilo...Nije to bas tako kao s trebom koja ti se naguzi a tebi se ne digne. Tu zavisis samo od sebe,ili ti se digao ili nije.
I nije stvar da li smo zasluzili evropu ili nismo. Stvar je u tome da se na kraju ispostavilo da nismo imali snage da je izborimo. I to je tako...Nema potrebe za dramom. Ide kratka pauza pa pripreme za narednu sezonu. Nova sezona,nova sansa...
ma bili bi iznad futavaca na tabeli yebo evropu
Ko nas je kleo, nije dangubio.

flux
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:17 pm

Grbavica je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Pisemo kao da je izvjesno da bi isli u evropu da se danas dobilo...Nije to bas tako kao s trebom koja ti se naguzi a tebi se ne digne. Tu zavisis samo od sebe,ili ti se digao ili nije.
I nije stvar da li smo zasluzili evropu ili nismo. Stvar je u tome da se na kraju ispostavilo da nismo imali snage da je izborimo. I to je tako...Nema potrebe za dramom. Ide kratka pauza pa pripreme za narednu sezonu. Nova sezona,nova sansa...
ma bili bi iznad futavaca na tabeli yebo evropu
Yebo futavce, izyebo si ih dva puta, dosta im haha

sajo10
Kontakt:

Izgleda da nismo izginuli danas...

Zadnjih 4 utakmica:

Zrinjski 0-0
Celik 0-1
Rudar 1-1 (Vec ispali u nizi rang)
Slavija 1-1 (Vec ispali u nizi rang)

:guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u ned maj 15, 2016 7:18 pm, ukupno mijenjano 1 put.

fanaticZeljin
Kontakt:

E sad je samo Edis kriv, sto nasi manekeni ne znaju 10 min do kraja sacuvati rezultat protiv mrtvaca, nadam se da manekeni nece dobiti platu kap sto im je i receno
Srcu draga, boja PLAVA !

Simply Blue
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:18 pm

Ova utakmica je Željina sezona in a nutshell, od Dadinog gola protiv Radnika, preko Pecare pa to ovih zadnjih 10 minuta, ćim ti se ukaže prilika, misliš evo ga krenulo nas, a onda te nešto/neko žestoko spusti.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

dino lj
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:19 pm

Licno se nisam nadao da preko prvenstva mozemo u Evropu ali sam bio siguran da cemo je preko kupa obezbjediti,sto posto sam bio siguran da imamo ekipu koja ce u dvije tekme proci bilo koju drugu.

Choks
Kontakt:

Šokantno opet , ali realno nismo ni zaslužili . Sve smo imali u svoim rukama / nogama . Nadam se da ćemo iz svega ovoga izvući pouke . I uz dobrog trenera uzet titulu . Vakat je . Sve što imaš njemu daš . Mi smo Željini , Željo je naš !

storm_raider
Kontakt:

:palacgore:

Bas tako. Mi smo svoje prokockali protiv Zrinjskog, Celika i Rudara. Ako ce ovo sve sto se desavalo i desava dovesti do toga da budemo imali jaci strucni stab i bolje igrace, onda je dobro. Nekada covjek mora napraviti korak nazad, da bi napravio tri naprijed. Polako ljudi, ovo danas je bilo nemoguce igrati i na granici regularnosti. Mi smo krivi zbog svojih gluposti, sami i niko treci. Tako moramo razmisljati, pa cemo onda dalje. Ako ne pobijedis Rudar, sa kojim se pravom nadas Europi? Uprava radi sve sto moze, cujem da je ovo za istok skoro zavrseno sve, strucni stab se pazljivo bira.

Dzeko, prodaj se!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

exbabilon
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:20 pm

Dok je Olimpic vodio 2 razlike, Slavija je izjednacila iako im nije ni pobjeda mogla pomoci. PA ZASTO!?????
Gdje onaj njihov predsjednik sto je pjenio protiv Sarajeva, sad im se mogao revansirati, ali nee...Spalevic pogadja za velikih 1:1 i drugu ligu. FUJ! A i nase nabijem na k, zadnja 4 kola steli svako sa svakim, mi 3 boda uzeli. O majko draga zasto!?

Okolele
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:20 pm

sajo10 je napisao/la:Izgleda da nismo izginuli danas...

Zadnjih 4 utakmica:

Zrinjski 0-0
Celik 0-1
Rudar 1-1 (Vec ispali u nizi rang)
Slavija 1-1 (Vec ispali u nizi rang)

:guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:
E ovo je ono sto je pogubno..Da smo proslo kolo dobili Rudar sad bi i sa ovim remijem bili cetvrti ali jok mi ne mozemo drugoligase dobiti..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Choks
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:21 pm

Choks je napisao/la:Šokantno opet , ali realno nismo ni zaslužili . Sve smo imali u svojim rukama / nogama . Nadam se da ćemo iz svega ovoga izvući pouke . I uz dobrog trenera uzet titulu . Vakat je . Sve što imaš njemu daš . Mi smo Željini , Željo je naš !

Ajzea
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:22 pm

Postenjacine sa Grbavice. :rofl:

chile
Kontakt:

Mene ovo podsjeti na Tuzlake kada su u lukavici mogli izgubiti i 1-0 da ostanu u ligi a ni ga spuse 2-0 tako i mi samo 10 min da ne primis gol a levati ti ga uvaljaju.
Smijurija smo od ekipe... realno gledajuci fali nama mnogo vise od tog lijevog klila i stopera.
Zadnje tekme nam se rezultati konstantno poklapaju a nasi igraci inpotentni :skoljka:
Ostaje nam da drqamo na stadion, i nove prinove u timu....
Malo je reci da sam razocaran ovim finisom prvenstva.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Dolina
Kontakt:

Ovo je možda jedini kraj sezone gdje nije sve crno, najzad imamo upravu sa vizijom. Pripreme za ligu 12 su počele prije pola godine a to raduje. Borac ispao, hvala Bogu i nadam se pobjedi Rudara u srijedu. Meni dosta. Kako smo igrali tako smo i završili. Možda je i bolje ovako. Imamo dosta vremena, pamet u glavu. Pripreme odraditi kako Bog zapovijeda i to sa Lutvom na čelu kolone. Ma biće vrlo interesantno ljeto :-)
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Neandertalac

ned maj 15, 2016 7:23 pm

Nova sezona i titula, minimalno.
Nema vise sansi, bar za ovu upravu. Meni je zao, trude se, rade, ali jedino mjerilo uspjeha stoji u mjestu vec sezonama.
Željeznicar za život cijeli!

fcz
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:23 pm

fanaticZeljin je napisao/la:E sad je samo Edis kriv, sto nasi manekeni ne znaju 10 min do kraja sacuvati rezultat protiv mrtvaca, nadam se da manekeni nece dobiti platu kap sto im je i receno
Daleko najveci krivac! Prvo sto je unistio ovakvu ekipu, drugo sto je za sobom ostavio losu atmosferu i bombasticno najavio nekakve skandale koje onaj nece onaaj da iznosi sad nego onaj nate malo kasnije onaj. Sjetite se samo Odinog gospodskog odlaska, a vise ljudi mi je reklo kako je Edis direktno minirao Odovica i huskao igrace protiv njega. Sto se mene tice - daleko mu kuca od Grbavice!
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

delinjo
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:24 pm

ali momci ajde da se ne zavaravamo....ne fali nama samo lijevo krilo i stoper...previse smo stidljivi kad o tome pricamo a znamo svi kako stoje stvari...da dolazak dobrog lijevog krila i samo stopera nece previse okrenuti stvari u nasu korist...ajmo biti posteni pa priznati !!!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava