Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

dino lj
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 08, 2016 6:49 pm

Stvarno nemam nista protiv Mulalica ali poslije ovih njegovih izjava bolje sto se nismo plasirali u Evropu sa njim,pa ljudi dragi da nas je odveo u Evropu niko ga po njegovom ne bi smio smjeniti u narednih deset godina.Previse je narcisoidan da Bog mili sacuva.

Hadzijalagic
Kontakt:

ned maj 08, 2016 6:53 pm

Moze li Olimpik dobiti pitare :mrgreen: Bod Gracicu nista ne znaci..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

delinjo
Kontakt:

ned maj 08, 2016 6:55 pm

dino lj je napisao/la:Stvarno nemam nista protiv Mulalica ali poslije ovih njegovih izjava bolje sto se nismo plasirali u Evropu sa njim,pa ljudi dragi da nas je odveo u Evropu niko ga po njegovom ne bi smio smjeniti u narednih deset godina.Previse je narcisoidan da Bog mili sacuva.
to sam i ja pomislio...kao da je osvojio ligu prvaka tako se frajer ponasa :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Velahalve
Kontakt:

ned maj 08, 2016 6:56 pm

Mulalic mi je pao u očima žestoko, siguran sam da Adzem ima veća mu..d.a od njeg, kaže neko teško da neko voli Zelju više od Mulalica, volimo mi svi Zelju, obični navijači koji smo tu i kad je najteže bez ikakvih interesa

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 08, 2016 7:03 pm

delinjo je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Sasvim korektna izjava Edisa. Legendo, tesko da iko voli Zelju vise od tebe, dao si sve od sebe, ali nije islo. Nadam se da ce ostati u klubu i uz to se jos skolovati i usavrsiti. Vratiti se kad steknes jos iskustva ako bude potrebe. Valjda ce i ljudi iz kluba ispasti fer i da necemo jos jednu legendu istrositi.
Ne bih se složio, ova izjava pokazuje da uopšte nije ni trebao dobiti šansu. Najbolje Sergejević napisa, egoista prvoklasni on je umislio da Željo ne može bez njega, a "onaj onaj onaj" pokazuje da u hodu smišlja šta će reći tj. ne govori ono što misli već ono što bi neko volio čuti. On kaže Željo mi je sve i ne može bez Želje, pa vidjet ćemo na koliko gostovanja će otići i podržati klub. Sav egoizam se vidi u zadnjem dijelu kada on tvrdi vratit ću se ja, gdje bolan pa Amar nakon prve duple krune i poraza od Heartsa nije tvrdio vratit ću se ja i sl.

Ovo boldirano nije tačno, Želju najviše vole njegovi navijači koji se nerviraju, troše lovu i vrijeme i da ne nabrajam šta sve ne, sve to bez ikakvog interesa samo iz ljubavi i osjećaja pripadnosti.

Da se ne lažemo Edisu je svaka minuta u Želji bila plaćena što kao igraču što kao treneru i nema teorije da on može meni i tebi ili bilo kom istinskom navijaču pucati demagogiju o ljubavi prema našem klubu!
ma seljacka politika tako frajer kupuje navijace zapravo,i sve sto prica je zapravo da se nekome svidi price za malu djecu zapravo...po njegovoj prici ispada on je djaba besplatno vodio zelju pa kuka ...nasa posla
Nisam ni mislio da voli vise od navijaca, to se podrazumjeva. Mi ovdje se zivciramo, placemo, radujemo i pored svega sto imamo u zivotu Zeljo nam je najbitniji. Ovo se odnosilo da necemo imati nikad trenera koji voli vise Zelju od njega. Ja mu ne mogu zaboraviti one suze na Kosevu, srcan je bio, ne znam da mu to moze iko osporiti. Ali nije samo to bitno za uspjeh u ovom poslu.
Slazem se da nije ovo na kraju trebao ovako reci, vratit cu se ja svidjelo se to nekom ili ne, ali opet to se moze pripisati njegovim emocijama. Vjerujem da ga je ovo mnogo potreslo, jer dao se mnogo u ovo, ali to je i njegova greska jer mora to podnijeti kao profesionalac.

Kako god bilo, ja bi volio da on ostane u klubu i da nastavi sa usavrsavanjem.

Valter
Kontakt:

ned maj 08, 2016 7:05 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Moze li Olimpik dobiti pitare :mrgreen: Bod Gracicu nista ne znaci..
Ne izlazak u Europu Sarajevo košta cca. 1.000.000-1.500.000 KM (isto toliko košta i nas). Misliš da ostanak Olimpika u premijer ligi vrijedi toliko. Ma ni blizu.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Elegant
Kontakt:

ned maj 08, 2016 7:12 pm

Valter je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Moze li Olimpik dobiti pitare :mrgreen: Bod Gracicu nista ne znaci..
Ne izlazak u Europu Sarajevo košta cca. 1.000.000-1.500.000 KM (isto toliko košta i nas). Misliš da ostanak Olimpika u premijer ligi vrijedi toliko. Ma ni blizu.
Olimpik uz pravedno suđenje na Kosevu moze do bodova.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned maj 08, 2016 7:13 pm

Valter je napisao/la:
vrijedi 6 laganih bodova i za njih i za nas... koji mogu biti presudne u borbi za evropu ili titulu...
100/94/37/34 - i to je to!

Valter
Kontakt:

ned maj 08, 2016 7:17 pm

Ako bude potrebno i Gracić če dobiti svoj dio kolača
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Whisperer

ned maj 08, 2016 7:20 pm

avlami97 je napisao/la:Danas svako može pričati i pisati što hoće, ali je činjenica da smo nakon prvih 10 kola imali 14 od mogućih 30 bodova. Gol razlika 10:11 :rofl: . To je 1/3 prvenstva. Na kraju očekivani cilj nije ostvaren - izlazak u Evropu.

Mulalić je trebao dobiti otkaz nakon Slavije ili se sam povući. Odluka Uprave je ishitrena. Kontinuitet uz kvalitet će donijeti i rezultat. Najbolji dio Želje su bili oni navijači koji su nakon završetka utakmice ostali na Jugu i dalje navijali.
Ti sii ocitoo veliki edisovv fannn po pisanju po svemu se vidii brate prihvati da on nije vise seff
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Neandertalac

ned maj 08, 2016 7:20 pm

Janje! Vo! BooMcina! Atomska! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
:titula: :titula: :titula: :titula: :titula: :titula:
:pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak:
:klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
:karanje: :karanje: :karanje: :karanje:
Željeznicar za život cijeli!

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 08, 2016 7:22 pm

Neandertalac je napisao/la:Janje! Vo! BooMcina! Atomska! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
E dugo smo u depresiji i bili :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Elegant
Kontakt:

slika

Đe to janje momak ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Grbavica
Kontakt:

Neandertalac je napisao/la:Janje! Vo! BooMcina! Atomska! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Koldžo dao ostavku na mjesto načelnika opštine ili je odobrena papirologija za dalju gradnju?
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 08, 2016 7:25 pm

Nemoj da nas trzas, propade mi i ova noc izgleda! :rofl1: :rofl1:

SWRA_1921
Kontakt:

ned maj 08, 2016 7:26 pm

HAHAHAHAHAH

ELDAR HASANOVIC NOVI IGRAC ZELJEZNICARA :ganja:

Neandertalac

ned maj 08, 2016 7:26 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Nece se jos sa ovim u javnost, opusti se.
I ne saljite mi pp molim vas,islim samo dzaba saljete.
Željeznicar za život cijeli!

Format
Kontakt:

ned maj 08, 2016 7:29 pm

Sta onda najavljujes janjad pa nece ovo nece ono

Grbavica
Kontakt:

ned maj 08, 2016 7:30 pm

A daj makar malo nam navesni :mrgreen:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 08, 2016 7:30 pm

Neandertalac je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
Nece se jos sa ovim u javnost, opusti se.
I ne saljite mi pp molim vas,islim samo dzaba saljete.
Uh sta li je majku mu, sad je jos gore :ganja: :ganja: Hoce li ubrzo, tj. sljedece sedmice ili jos kasnije?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava