Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 02, 2016 12:29 pm

ima li u ovom Dilaveru materijala ,zna li neko ? :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Jaozinho22

pon maj 02, 2016 12:33 pm

U utakmici protiv Hakale očekujem maximum ove ekipe do sada...Dobar teren,5 dana odmora uz to oni ne bi trebali igrat nikakav bunker jer nisu opterećeni rezultatom i kao ono najbolje pjesma Manijaka će da ori Smrdigradom :DD:
Što se tiče utakmice Sloboda-Drina iskreno zaboli me jesul je prodali ili ne,nama su otvorili put do Evrope njom a da ne moramo čekat da neko kiksa.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Okolele
Kontakt:

pon maj 02, 2016 12:34 pm

Ode Mujaga
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

pon maj 02, 2016 12:41 pm

Hajde neka prođe tu probu prije svega radi sebe a onda i radi nas pa da dobijemo neku finu cifru za njega. :palacgore:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Leon_Professional
Kontakt:

pon maj 02, 2016 12:48 pm

Okolele je napisao/la:Ode Mujaga

http://www.klix.ba/sport/nogomet/ajdin- ... /160502039" target="_blank
Dokaz da imamo dobre mlade igrace! Zbog toga sljedece sezone treba gurati maksimalno Zeru i Mujagu. Ove polusezone nam je imperativ bila Evropa i svaka nam je tekma bila bitna, ali sljedece sezone ovi igraci se moraju ubacivati u igru. Sto se tice napadaca dolaskom Pozdera mi imamo na spisku 4 igraca a formacijski igramo sa 1 napadacem, ako ne bude odlazaka onda ce biti tesko to izbalansirati! Zera igra veznog igraca i vjerovatno bi mogao dobiti svoje minute. Sjecamo se Amira kako je pocinjao, tako treba i sa Zerom, ali eto ostaje to na Edisu da odradi kako on misli da je najbolje!

Mogli bi nam ovi momci napuniti klupsku kasu ako se bude pravilno s njima radilo! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Mirek11
Kontakt:

pon maj 02, 2016 12:50 pm

storm_raider je napisao/la:Rijesice se uskoro, pritisak javnosti je tek poceo. Moramo olos izbaciti, ne samo iz blizine Grbavice vec iz svega sto moze povezati sa nasim imenom. Potreslo me je ovo oko stadiona prilicno, utakmicu protiv Zrinjskog sam tek polovicno pratio. Nisam mogao..., a danima su me uvjeravali da je to rijeseno.

Ovaj olos iz SD je klasican tip ljudi koji zive zivot parazita i kao takvi u ovom drustvu uvijek na neki nacin dodju do nekog novca. Popricati sa njima uzivo se mora na jedan ozbiljan nacin, a sto se tice Koldze, on da je licno zelio mogao je odobriti gradjenje sta god ko rekao ili trazio. Moj Zeljo, izdrzaces ti ove ratne i post ratne profitere, izdrzao si granate, mine, topove, podvale, lazi i i sta sve ne... Ovi ni ne znaju na koga su se namjerili i da ti nisu dorasli. Zajebaniji su padali pod tvojim nogama, a ove muhe, parazite i komarce ce vlastita sramota pojesti. Moj Zeljo... oni ni ne znaju.

Pozdrav iz Dalmacije-
Koliko sam vidio na onom rjesenju zalba se podnosi Kantonalnom ministarstvu za urbanizam i planiranje, tu je opet iz sda ministar Lukac i Konakovic premijer. Ocito moramo kod njih lobirati. Zna li neko ako oni usvoje zalbu da li je to zavrseno ili se vraca opstini?
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Okolele
Kontakt:

pon maj 02, 2016 12:51 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Ode Mujaga

http://www.klix.ba/sport/nogomet/ajdin- ... /160502039" target="_blank
Dokaz da imamo dobre mlade igrace! Zbog toga sljedece sezone treba gurati maksimalno Zeru i Mujagu. Ove polusezone nam je imperativ bila Evropa i svaka nam je tekma bila bitna, ali sljedece sezone ovi igraci se moraju ubacivati u igru. Sto se tice napadaca dolaskom Pozdera mi imamo na spisku 4 igraca a formacijski igramo sa 1 napadacem, ako ne bude odlazaka onda ce biti tesko to izbalansirati! Zera igra veznog igraca i vjerovatno bi mogao dobiti svoje minute. Sjecamo se Amira kako je pocinjao, tako treba i sa Zerom, ali eto ostaje to na Edisu da odradi kako on misli da je najbolje!

Mogli bi nam ovi momci napuniti klupsku kasu ako se bude pravilno s njima radilo! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Treba poceti igrati sa dva napadaca..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Virtu4L

pon maj 02, 2016 12:59 pm

Zna li neko gdje smo mi u ovom potencijelnom transferu Mujagića?
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

1921.ba
Kontakt:

pon maj 02, 2016 12:59 pm

1921 TV, UPITNIK: Haris Alihodžić

http://1921.ba/1921-tv-upitnik-haris-alihodzic-2027" target="_blank
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

cikazubo
Kontakt:

pon maj 02, 2016 1:10 pm

Virtu4L je napisao/la:Zna li neko gdje smo mi u ovom potencijelnom transferu Mujagića?
Ma mislim da tu nece biti nikakvog transfera, pozvali ga da odradi koji trening, kao sto je isao i Zera u Espanyol, ili Amir u City i Trabzon, kod pitica onaj Handzic u Zenit itd..

Vrag

pon maj 02, 2016 1:12 pm

Virtu4L je napisao/la:Zna li neko gdje smo mi u ovom potencijelnom transferu Mujagića?
Ako se desi nigdje, kada se uzme u obzir koliko bi mogao biti za 1-2 god.

krajisnik87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 02, 2016 1:13 pm

cikazubo je napisao/la:
Ma mislim da tu nece biti nikakvog transfera, pozvali ga da odradi koji trening, kao sto je isao i Zera u Espanyol, ili Amir u City i Trabzon, kod pitica onaj Handzic u Zenit itd..
Pa valjda ako zadovoljis na toj probi potpises neki ugovor , igras za njihov tim ?
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

cikazubo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 02, 2016 1:17 pm

krajisnik87 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Pa valjda ako zadovoljis na toj probi potpises neki ugovor , igras za njihov tim ?
Pa jeste, al to su sanse minimum, oni pozovu tako bruku igraca na kampove i treninge, i hajd ti pokazi za 7-10 dana u toj konkurenciji da si vrijedan da ostanes u nekom velikanu, vrlo tesko..

Hrasno1921'

pon maj 02, 2016 1:19 pm

Mujagic ostaje u Zelji i do transfera nece doci barem za sada, prvo sto ni u Zelji nije standardan a nasi ga nece pustiti sigurno za cifru od 200.000 eura, ide dijete malo da trenira, vidi svijeta i svijetla bijelog Rima, babuka mu isto prica, svi veci Evropski klubovi praktikuju ovo pozivanje u trening kamp, sto na kraju ne znaci da ce ga kupiti ... :cigara:
Ista stvar kao i sa svim ostalim omladincima koji su bili na probama u vecim klubovima ...

KOLDZO LOPOVE !!!!
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

dino lj
Kontakt:

pon maj 02, 2016 1:26 pm

Ako Bog da ovo u Zenici dobiti,kvalitet je na nasoj strani i ako igraci u glavi sve posloze problema nece biti.Mi sa ovom eventualnom pobjedom mogli bi u nekom raspletu zavrsiti kao drugi.Sa pobjedom u Zenici stvaramo pritisak i komsijama i Slobodi,ko kiksa u njihovom medjusobnom susretu mogao bi lako ostati bez Evrope.

delinjo
Kontakt:

pon maj 02, 2016 1:32 pm

ma ni jedan nas igrac vani nije prosao probu nece ni Mujaga...volio bi mada sumnjam...tamo da prodjes probu mors biti vanserijski talenat duplo bolji od ostalih jbg...pa koliko je igraca sa ovih prostora tako otislo ni jedan jedini nije uspio...ali eto da hoce Mujaga biti izuzetak da koji dinar ugrabimo :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

exbabilon
Kontakt:

pon maj 02, 2016 1:43 pm

Ima li neke razlike vezano za pretkola i finansije ako budemo drugi ili treci?

Usput, ove sezone je za Romu par utakmica odigrao mladi napadac Sadiq, 97. godiste.. dao je i par golova ja mislim, imaju oni svojih igraca koji su tv u boji za nase talente. Nece se sigurno pojacavati igracem koji i u Zelji ne igra. Ali fino za njega sto ce otici, trenirati, imati i to u cv-u mada kako mi dovodimo napadace i kako oni igraju, mrka mu je kapa i iduce sezone.

1921.ba
Kontakt:

pon maj 02, 2016 1:46 pm

exbabilon je napisao/la:Ima li neke razlike vezano za pretkola i finansije ako budemo drugi ili treci?
nema, čak je bolje krenuti od prvog pretkola ja mislim
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon maj 02, 2016 1:47 pm

exbabilon je napisao/la:Ima li neke razlike vezano za pretkola i finansije ako budemo drugi ili treci?

Usput, ove sezone je za Romu par utakmica odigrao mladi napadac Sadiq, 97. godiste.. dao je i par golova ja mislim, imaju oni svojih igraca koji su tv u boji za nase talente. Nece se sigurno pojacavati igracem koji i u Zelji ne igra. Ali fino za njega sto ce otici, trenirati, imati i to u cv-u mada kako mi dovodimo napadace i kako oni igraju, mrka mu je kapa i iduce sezone.
Ma oni potpisuju talente i salju ih na posudbe, ko se iskali i postane dobar igrac, ostaje u Romi, a ko ne, taj zavrsava u Krotoneu, Perugi i slicno..

Elegant
Kontakt:

pon maj 02, 2016 1:52 pm

fedeltafrotta je napisao/la:
nema, čak je bolje krenuti od prvog pretkola ja mislim
Za nas je bolje jer je prolaz 200.000 €, kao prosle godine sa Maltezanima dvije pobjede pa prolaz protiv Fenerca 210.000 €.

First qualifying round: €200,000
Second qualifying round: €210,000
Third qualifying round: €220,000
Play-off round elimination: €230,000
Base fee for group stage: €2,400,000
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.

Prijava