Apsolutno!Da Bog da da on preko noći postane Marcelo,al se Mladenovići oko kuće motaju!
Podrska je neupitna svakako!
Na derbiju sad zadnjem Projic kriv za onaj korner iz kojeg smo go primili, kriv za jos jednu sansu kad je velkoski bio sam al fulioKrkačina je napisao/la:Projić nije ni prosječan,ni solidan nego loš!Od 12 golova koje smo inkasirali od Augusta do Decembra 8 je njegovih!
Posto slika govori vise od 1000 rijeci,lijepo se pogleda pregled polusezone (od Mladosti DK 2 1),pa se prati samo on
svaku utakmicu,pa se samim tim i vidi njegova inteligencija u odbrani i impotentnost u napadu!Jos uvijek najslabija karika
u prvih 11 je lijevi bek!
Nisam ni ja znalac vjeruj mi.Jer da jesam bio bih sa Mourinom u strucnom stabu a nebih se zayebavao ovdje sa tobom...Edis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑čet jan 25, 2018 7:17 pmNek si ti znalac prijeratni,austrougarski....DANAN je napisao/la: ↑čet jan 25, 2018 6:58 pmProjic kada je dosao imali smo u tom trenutku frtalj lijevog beka u ekipi.Edis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑čet jan 25, 2018 6:23 pmU svim segmentima promasaj.Nije ko Elsner za Pofalickog,ali je promasaj i ako ovaj Mehremic bude prosjecan Projke ce grickat kospice citavu polusezonu.
Doveden je 5 do 12,jer nam je bas gorilo a bio jedini na trzistu.
Sa samo nekoliko treninga odradio je solidno utakmce protiv aik-a,htjeli mi to priznati ili ne.
Donositi sud o nekom igracu samo na osnovu nekoliko utakmica moze samo neznalica i neko ko nema pojma o fudbalu.
Konacan sud o Projicu treba donositi tek poslije ovih priprema jer ce ih odraditi kompketne sa ekipom.
DaBogda nam on titulu donio,ali je los bio ovo sto je odigrao u oba smjera.Naprijed neprimjetan,kad igrac ide 1 na 1 na njega vraca se isto pickica i skakuce ko da ga napada Mahrez. Zakaric ima 25 godina i ocekivati je bilo da uhvati ritam i formu, a ovaj ako se vrati i odigra dobru sezonu s prodjenim pripremama ja cu priznat da sam papio i pogrijesio.
Vodeci se tom logikom i Stojanović je igrao u portugalu a bogami i u Hajduku..pa šta bi?pile87 je napisao/la: ↑čet jan 25, 2018 7:25 pmProjic je igrao po grckoj gdje neki nisu mogli recimo Tomic vodeci se tom logikom, ja samo hocu reci dok igra kod nas podrska kad ne bude igrao nece se ni raspravljati o njemu.Brkoo je napisao/la: ↑čet jan 25, 2018 7:16 pmZakaric je bio neko ko je u blizoj proslosti dominirao u ovoj ligi. Dzeko je worldclass igrac, koji je prije dolaska u Romu osvajao trofeje. U ovakvoj Romi prosle sezone bio najbolji strijelac lige. Glupo je njih porediti sa Projicem.
Projic je igrac koji nikad u karijeri nije izdominirao bar jednu sezonu, prosjecan bek, koji svaku utakmicu proda hladno par lopti direktno protivniku u noge, silovao ga cak i Sevko Okic i to jos na Grbavici. Jos nesto sto mu ne ide u prilog je to sto je stranac. Nije on rang Livaje ali nije neko ko ima kvalitet za ovaj klub. Ako sljedece sezone smanje broj stranaca onda se i Projicu trebamo zahvaliti na saradnji.
Pa ljudi dragi, ako smo prvi na tabeli to ne znaci da treba da budemo slijepi i da se pravimo kako neki igraci imaju kvalitet. Takvim ponasanjem nanosimo samo stetu klubu..
OKskretnicar je napisao/la: ↑čet jan 25, 2018 7:45 pmNe lupaj to prije svega, niko ovdje nikog ne pljuje, nego se iznose cinjenice, moras malo realan bit i ne povlaci odma tu pricu, jer nema potrebe za njom.Simply Blue je napisao/la: ↑čet jan 25, 2018 7:08 pmDo početka sezone očekujem da se traži raskid ugovara sa Projicem kako su pojedini krenuli.
Nije da je bila neka konkurencija, ali najbolji LB poslije Kvese i sasvim solidno riješenje za našu ligu..
Samo postoji trend ovdje kod nas na forumu da se nekome neki igrač ne sviđa, pa se onda čeka bilo kakva prilika pa da ga se popljuje, da se može trijumfalno napisati-jesam vam rekao...ja cu isto pitati, a vidim da i druge zanima...šta je to Projic tako loše uradio pa da ga se smatra promašajem, nisam bio u prilici gledati naše zadnje tri utakmice, pa zato pitam
Doveden je Mehremic koji prema dosadasnjim utakmicama pokazuje vise nego projic, vidjet cemo kako ce se snaci kad liga pocne, mislim da se projic nece dugo zadrzat u Zelji..
Istog sam misljenja, mnogo vremena je ostalo do kraja sezone. Prodaja, kupovina ili zadrzavanje igraca zavisi od apetita kluba i mnogobrojnih aspekata koji se lako mogu promijeniti u kratkom vremenskom periodu.Brkoo je napisao/la: ↑čet jan 25, 2018 6:50 pmUpravo to, mi ne znamo sta se moze dogoditi npr. sutra, a nismo u situaciji da mozemo odbijati neke "nemoralne ponude",(to vazi i za omladince) bez obzira sto sad dobro stojimo finansijski, sto znaci da su svi na prodaju ako dodje takva ponuda..
Papac ce i nakon ovog zimskog transfer roka imati puno posla..
Kakav Sinisa, ni blizu lopte nije bio.Rigel je napisao/la: ↑čet jan 25, 2018 7:58 pmZa korner protiv pitara je kriv Sinisa sa svojim losim ispucavanjem jer mu je lopta presla preko noge. Inace Projic je po meni bezveze igrac, a dodatni minusi mu idu na godine i status stranca. Nadam se da ce Adi biti bolji od njega i uzeti mu mjesto u prvih 11.
Prvo, nemojte o znalcima.Edis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑čet jan 25, 2018 7:17 pmNek si ti znalac prijeratni,austrougarski....DANAN je napisao/la: ↑čet jan 25, 2018 6:58 pmProjic kada je dosao imali smo u tom trenutku frtalj lijevog beka u ekipi.Edis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑čet jan 25, 2018 6:23 pmU svim segmentima promasaj.Nije ko Elsner za Pofalickog,ali je promasaj i ako ovaj Mehremic bude prosjecan Projke ce grickat kospice citavu polusezonu.
Doveden je 5 do 12,jer nam je bas gorilo a bio jedini na trzistu.
Sa samo nekoliko treninga odradio je solidno utakmce protiv aik-a,htjeli mi to priznati ili ne.
Donositi sud o nekom igracu samo na osnovu nekoliko utakmica moze samo neznalica i neko ko nema pojma o fudbalu.
Konacan sud o Projicu treba donositi tek poslije ovih priprema jer ce ih odraditi kompketne sa ekipom.
DaBogda nam on titulu donio,ali je los bio ovo sto je odigrao u oba smjera.Naprijed neprimjetan,kad igrac ide 1 na 1 na njega vraca se isto pickica i skakuce ko da ga napada Mahrez. Zakaric ima 25 godina i ocekivati je bilo da uhvati ritam i formu, a ovaj ako se vrati i odigra dobru sezonu s prodjenim pripremama ja cu priznat da sam papio i pogrijesio.
storm_raider je napisao/la: ↑čet jan 25, 2018 8:24 pmI cetvrto, pile je dao odlicnu ideju sa plavim terenom sa strana. Moze li neko napraviti to u photoshopu, da vidimo kako bi izgledalo?