Sinoć jako lijepo na Grbavici. Prvo bih pomenuo JUG, navijanje odlično, parole fantastične, momci svaka čast. Kapa dole.
Generalno lijepa predstava sinoć, sveukupno gledajući. Pozitivna atmosfera, pun stadion, korektno navijanje. Igra kao igra, može bolje ali rezultatski sam zadovoljan. Spora smo ekipa i to nam je osnovni problem. ALi to je problem kompletne lige kao i suđenje u ligi. Nismo navikli na dobro suđenje, sa malo prekida.
Napravili smo puno manje grešaka nego protiv Zete i to je dobro, samo treba nastaviti tako i možemo fine rezultate napraviti ove sezone.
Igračima se nema ništa prigovoriti osim Staniću za onu nonšalanciju u zadnjoj minuti, sve ostalo je bilo u skladu sa mogućnostima.
I da, Zeba mora igrati pa makar na jednoj nozi, on donosi prevagu i nešto najgluplje je kad čujem da treba Zebu zamjeniti i uvesti bilo koga u onakvoj utakmici. Na 2:0 ga treba odmarati i davati priliku mlađim, ali u onako teškoj utakmici Zeba znači jako mnogo. Da je mlađi 3 godine glat bi ga AIK kupio nakon utakmice.
P.S. Čitam izjavu Zakarića i kaže "možemo biti ponosni na ovakvu utakmicu", U potpunosti se slažem. Ponosni na ukupan dojam od sinoć.
NE znam za ostale ali meni je pravo dobro bilo sinoć

. A sve je krenulo od konobarice u Bečkoj