Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SIMA_SIMAU
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 13, 2017 11:58 pm

Nijedan portal da objavio da smo se kao klub sjetili Turine.

Svaka cast momci jos jednom i idemo po prolaz.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

vrbanjusa
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:58 pm

Nama treba spic kao onaj Avdic iz AIK-a

Poslano sa mog U7 Plus koristeći Tapatalk

21 10 4

Petrović Slavko

berlinerblaubär84
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:59 pm

Sta reci za ovaj Aik,niti smrdi niti mirise,dosli da odigraju nulu,vjerovatno u nadi da gore zavrse posao.Pokazali nista posebno nisu,brzine neke nemaju a i trhnicki nista posebno,fizicki dosta jaci kao i igra u odbrani,opucali posteno nismo tako da golmana ne mogu ni da prokomenarisem.bolju ekipu po nas za prolazak dalje mozda i nismo mogli dobiti sobzirom da smo bili ne nosioci.nasa igra odnosno naseg Slavke je vjerovatno bila da se ne primi go a po mogucnosti da ga nekako utrpamo,sto nije islo.veca poprilicno nervozan ali dobar,odbrana ok mada ovi neki pritisak posebno nisu ni pravili,kako bi to izgledalo sa pritiskom i brzom ekipom u napadu upitno je.ali ok.
vezni red nista posebno opet se igralo nekako u strahu,bez nekog posebnog kretanja u sredini,ugljesa jedan od losijih veceras,blagojevic poprilicno dobar,bocni igraci su pokusavali u napadu sa stevom nesto da naprave,zec se trudio sa stevom se par puta nije razumio tako da je tu bila vidna losa komunikacija,osim zebe koji jedini je i imao neku ideju i pokusavao nesto da kreira u vezi niko nista ptema naprijed nije posebno napravio,tako da mislim da nam jedan trkac u vezi je prijeko potreban.
Moje neko vidjenje,u sustini zadovoljan rezultatom,aktivan sto je najbitnije.gore ce biti teze iz razloga sto ne vidim, po prikazanoj igri ,kako bi mi do tog jednog gola

Dr. Adzem
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:59 pm

Svaka cast za vecerasnju partiju. Jovan dobar i to je pojacanje ako ovako nastavi. Kakvi su oni balvani u napadu. Svaka lopta im ide na onog sto je visok 4 metra cak je i Bogija ubijao u skoku ako on nesto spusti to je to. Imaju dobre bekove i igra im se svodi na tim balvanima. Mozemo mi ovo proci Slavko samo pametno u revansu. Velika je razlika igrati sa njima i ovdje sa nekom ekipom. To sto ovdje prolazi tesko ce njima.
Cuva Bog Zelju svog!

storm_raider
Kontakt:

pet jul 14, 2017 12:00 am

Samo da nasi stoperi u revansu ovako odigraju. Bice tesko, ali moramo pobjediti 2 boljke koje su nas kostale vjerovatno obje titule prosle sezone:
  • Igra protiv formacije 3-5-2 - igra Sirokog Brijega i prosle sezone su nas u kupu unistili
  • Plasticna trava - samo se sjetite Krupe.
Pokazite muda i da mozete ovo gore i kupicete me za sva vremena.

Volim te Zeljo!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet jul 14, 2017 12:01 am

Ako ga nismo zabili kada je cijeli stadion navijao necemo nikad. Igra bojazljiva ziheraska, ostaje nada da gore mozemo nesto napraviti. Nama hitno treba dobar i brz ofanzivni vezni igrac
Alea iacta est!

fcz
Kontakt:

AIK je fizicki premocan. I to je jedino gdje su nas nadvisili.

Takticki i tehnicki, mi smo bolja ekipa. Mane su nam centarsutevi i neodlucnost.

Odbrana perfektna, sredina isto jako dobra.

Moze se ovo proci uz malo srece i ludjacki pristup.

Navijanje top!
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Tryg
Kontakt:

pet jul 14, 2017 12:02 am

Jest da smo zato ovdje, ali da svi imaju razlicito misljenje ne mogu da vjerujem

Hahah

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

exbabilon
Kontakt:

pet jul 14, 2017 12:03 am

Rezultat ko rezultat nije los, ali malo nade imam pred revans. Jednostavno su bolji, fizicki dominantniji i spremniji.

Nasi veceras dali maksimum, jedan go je falio da upotpuni noc, prelijepu noc u Dolini. Atmosfera vrhunska.

Tamo se potuci pa sta bude, nije sramota ispasti od Aika.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Edit, Zeba najbolji veceras.
Zadnja izmjena: exbabilon, dana/u pet jul 14, 2017 12:03 am, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

Mene strah atmosfere na stadionu tamo, na to sve vjestacka trava.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

InvictuS
Kontakt:

Malo kad su se slegli utisci, najkraći komentar, ovo je bila "nadamo se da će nam jedan gol u gostima biti dovoljan" utakmica...
Svjesni smo mi, kao i svi u klubu, da je AiK jako dobra ekipa, ali ne predobra za nas...protiv predobrih ekipa igraš ovakve utakmice, a protiv malo jačih pokušavaš ostvariti što bolji rezultat
Na prvu, nakon odlaska M.Stevanovića , naš koncept igre je pao...njemu loptu, on prodor, ubačaj, assist i to je to...ostali su igrači koji su njemu slali loptu i očekivali najbolje od njega, sad kad njega nema, oni ne znaju šta da rade...
koji je naš novi koncept igre, ne znamo još...
-Zec je potpuno drukčiji igrač od Mire, izvuče se na poziciju napadača, u sredinu, krene u dribling dvojice-trojice, malo netipično za krilo (što je ponekad i dobro, izbori se za loptu, dođe u priliku ni iz čega) i ne funkcioniše sa tipom napadača kakv je Nikolić, statičan, malo i godine, koji više čeka ubačaj i assist (Zecu treba napadač kao Armin Hodžić)
-U nedostatku Mire i pilika za kontru i polukontru, mi previše soliramo...ok, u ovakvim utakmicama, gdje jedna greška odlučuje, stati na loptu i sigurno igrati je za poželjeti, ali ne u baš svakoj situaciji (koliko puta su se igrači zabili u onaj dio kod kornera, pa se međusobno dodaju, niko da nabaci ili izvuče loptu pa onda ubaci, ili proigra na vrh 16-erca za šut itd.), nijedan udarac iz daljine Zakarića, Blagojevića, Radinovića
-Kao i dosada, slabo kretanje bez lopte, obično sa jednim igračem dolazimo pred 16-erac ili u njega, jedan igrač čeka ubačaj, i to nije dalo rezultat
-Izmjene: u jednoj ovakvoj utakmici ubaciti čovjeka koji je jučer stigao, prvi pas pogrešan i onda smo više gledali na to da ne pogriješi nego kakav će kvalitet donijeti naprijed...zatim napadača za kojeg ne znaš šta mu je glavni adut (brzina, skok, šut nekom nogom ili glavom, građenje) i šta da očekuješ od njega...

Žao mi je, kažem AiK je dobar ali ne predobar, s njima se može igrati lopte...nama treba igra da bi imali rezultat, a ne da nam rezultat guši igru
Zadnja izmjena: InvictuS, dana/u pet jul 14, 2017 12:06 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ako je pojeo, onda je muško, ako je pojela, onda je žensko.

mirsad94
Kontakt:

rRe: FK Željezničar

pet jul 14, 2017 12:04 am

Ima li gdje snimak vcrs na ]nekom od sk ?

Hurmasica
Kontakt:

Mislim da ono kod njih nije plastika klasična. Neka me demantuju ovi Skandinavci ako griješim :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Amidza
Kontakt:

fcz je napisao/la:
AIK je fizicki premocan. I to je jedino gdje su nas nadvisili.

Takticki i tehnicki, mi smo bolja ekipa. Mane su nam centarsutevi i neodlucnost.

Odbrana perfektna, sredina isto jako dobra.

Moze se ovo proci uz malo srece i ludjacki pristup.

Navijanje top!
Nama nisu ni toliko losi centarsutevi koliko su ovi fizicki dominantni. Ne mozes skakat i hrvat se s njima jednostavno, nema teorije.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Hadzijalagic
Kontakt:

pet jul 14, 2017 12:05 am

Dobro smo odigrali. Treba nam kvalitetan spic ili neka varijanta sa Zecom u spicu. Stevo je prespor za ozbiljniji fudbal. Dobro je rjesenje za klupe i to je to.. Zeba najbolji. Svaka mu cast na zalaganju..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jul 14, 2017 12:05 am

Pod hitno dovesti Ordagica i Vukotica.
Vukotic bi se hladno nosio veceras sa njihovim napadacima a Ordagic bi dosta rasteretio Zajku.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Hadzijalagic
Kontakt:

pet jul 14, 2017 12:06 am

I Bogicevic se hladno nosio sa njihovim napadacima :D

Po meni je spic neophodan. Ovo ostalo i moze proci.
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u pet jul 14, 2017 12:06 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Okolele
Kontakt:

pet jul 14, 2017 12:07 am

Ma odigrati isto ovako i gore..Jako nazad a naprijed vrebati priliku..Realno mi bez kvalitetnog veziste nista ne mozemo napraviti..

Ali Zakara sto ne osuta onu glavom prema golu..Gdje ces je vracati..Prvi put Sinisa kako treba ubaci,potrefi Zakarića u glavu i ovaj zabrlja..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

mirzza
Kontakt:

pet jul 14, 2017 12:08 am

Dobra igra i postavka na terenu, rekao sam i prije da ce ovdje Slavko doci do izrazaja. Jedine mane su izlazak Zeca mjesto Steve i pokušaji centarsutevima umjesto ubačaja po zemlji i u prostor.
Slavko zatvorio tekmu od 60 minuta.
Atmosfera vrh posebno furanje treninga svedjana nakon tekme.
Idemo dalje.

Hurmasica
Kontakt:

pet jul 14, 2017 12:08 am

Dresovi zvižde :D

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava