Sta reci za njihovu doktrinu "mrzim ZELJEZNICAR" koju su stampali na clanskim kartama ?
Ali ako moze anketa prije i poslije intoniranja himneDolina je napisao/la:@storme, molim te postavi anketu: za koga ste navijali u finalu kupa
da se prebrojimo, niste mi jasni nikako
Radnik ce garant biti premiran u zadnjem kolu protiv nas.Braveheart je napisao/la: ↑čet maj 18, 2017 12:12 amZasto nasi ne premiraju igrace Radnika za utakmicu protiv Zrinjskog ?
Svaka čast Željinim momcima, al ću navijati za Baju i Amira jer me VIšćini povališe na kladari (uvjek gledaš samo sebe)Simply Blue je napisao/la: ↑čet maj 18, 2017 12:19 amApropo sve ove priče oko kupa, ne znam je li neko spomenuo, ali još jedno finale kupa će nam sigurno biti jako zanimljivo, a to je ono u Turskoj.
Na jednoj strani Višća a na drugoj Riad i Amir. Lijepo su to dečki odradili.
Onda dvije: kako vam se svidio muzičko-scenski igrokaz na stadionu i za koga ste navijali u finalu kupa
Riješit prvenstvo za zrinjskog?blueheart je napisao/la:Očekujem da Zakaric odigra jednu dobru utakmicu i da će riješiti prvenstvo svojim golom na Koševu.
Samo pricamo, kako to utice na ekipu?GoodisonPark je napisao/la: ↑čet maj 18, 2017 12:38 amZnao sam da će se sad priča početi bazirati na - nikad lakši derbi za nas, oni ispražnjeni emotivno, fizički, nemaju motiva...To je stranputica koja će nas odvesti daleko od cilja a da derbi nije još ni počeo. Ako pobjedimo derbi i ako se na utakmici budu vidjeli te stvari oko psihe, snage, trke, motiva onda možemo reći da nam je ovo večerašnje finale pomoglo, a do tada nemojte molim vas to ni spominjati a kamoli potencirati kao našu ogromnu prednost. Evo večeras je Široki bio proglašen pobjednikom unaprijed pa ne mogu sa loptom da se sastave cijelu utakmicu.
Mi moramo gore zapeti kao da imamo isto bodova kao Sarajevo i Zrinjski kao da nemamo nikakvu bodovnu prednost i da baš ta utakmica odlučuje apsolutno sve, a u suštini to i jeste tako.
Ginuti 90+ minuta za svaku loptu, maksimalno požrtvovano moraju odigrati svi igrači koji istrče na teren i samo tako možemo sebi stvoriti preduslove da na Grbavici krunišemo sezonu i završimo posao.