To mozes zaboravit. Nasi to nece uopste, ne znam iz kojeg razloga, ali provjerena info 100%, o tom se ne razmislja uopste..Braveheart je napisao/la: ↑uto maj 16, 2017 6:06 pmBez zezancije. Da li iko razmislja o premiranju Radnika za utakmicu protiv Zrinjskog ? Njihov bod u toj utakmici = Titula
Sablja
Nadati se da je Slavko neki dil sklopio sa njima. Uglavnom se zna da će Sloboda spustiti gaće u Mostaru, bagra komunistička je spremna sve učiniti samo da mi ne osvojimo.Braveheart je napisao/la:Bez zezancije. Da li iko razmislja o premiranju Radnika za utakmicu protiv Zrinjskog ? Njihov bod u toj utakmici = Titula
O tome treba ozbiljno razmisliti.Nista ne prepustati slucaju.Braveheart je napisao/la: ↑uto maj 16, 2017 6:06 pmBez zezancije. Da li iko razmislja o premiranju Radnika za utakmicu protiv Zrinjskog ? Njihov bod u toj utakmici = Titula
Mnogi na forumu znaju da sam ja najglasniji po pitanju toga. Nasi to ne uzimaju u obzir uopste.black64 je napisao/la: ↑uto maj 16, 2017 6:35 pmO tome treba ozbiljno razmisliti.Nista ne prepustati slucaju.Braveheart je napisao/la: ↑uto maj 16, 2017 6:06 pmBez zezancije. Da li iko razmislja o premiranju Radnika za utakmicu protiv Zrinjskog ? Njihov bod u toj utakmici = Titula
NE! NE! na skelu - minirana
avlami97 je napisao/la:U FKS nisu ni svjesni koliko su se zajebali. Ukoliko ispadne belaj npr na Zapadu i dođe do prekida tekme, to automatski znači da su belaj izazvali domaći navijači i rezultat 0:3Naši su ionako "samo" na Jugu njih 1725. Sve ostalo su "domaći" navijači.