taj je klub blize stecaju nego nekoj tituli vjeruj bratu
I da jesu dobili su za funkcionisanje kluba jer se pricalo da im dobro kasne plate i potrazivanja raznih strana, ali kod nas je uvijek ta sumnja na crne radnje i kupovinu utakmica, sudija...itd.
Nema to veze kad se kešira, štoperi lopte preskaču na petercu...ili onaj iz Viteza kad promaši cijelu loptu na metar od praznog gola...pa mene bi s termina istjerali da onako fulim, a on se ni za glavu ne uhvati. Primjer ti je i Sloboda, protiv nas poginuli, ali kad punac odnese Samsonite, centar se ne prelazi na Tušnju, čak ni Vlado ne kmeči...za igru si upravu, tu su negdje s Hridom
neka im ,igraju protiv nas 2 puta i protiv zrinjskog i to ne mogu bas tako lako kupitMorzhy je napisao/la: ↑pet apr 07, 2017 10:55 pmNema to veze kad se kešira, štoperi lopte preskaču na petercu...ili onaj iz Viteza kad promaši cijelu loptu na metar od praznog gola...pa mene bi s termina istjerali da onako fulim, a on se ni za glavu ne uhvati. Primjer ti je i Sloboda, protiv nas poginuli, ali kad punac odnese Samsonite, centar se ne prelazi na Tušnju, čak ni Vlado ne kmeči...za igru si upravu, tu su negdje s Hridom
Za njih smo tv u boji kako god okrenešgodrina je napisao/la:neka im ,igraju protiv nas 2 puta i protiv zrinjskog i to ne mogu bas tako lako kupitMorzhy je napisao/la: ↑pet apr 07, 2017 10:55 pmNema to veze kad se kešira, štoperi lopte preskaču na petercu...ili onaj iz Viteza kad promaši cijelu loptu na metar od praznog gola...pa mene bi s termina istjerali da onako fulim, a on se ni za glavu ne uhvati. Primjer ti je i Sloboda, protiv nas poginuli, ali kad punac odnese Samsonite, centar se ne prelazi na Tušnju, čak ni Vlado ne kmeči...za igru si upravu, tu su negdje s Hridom
sta mislis ponovi se Zubandan a nije da ne moze
rijec igra i ono sto oni rade ne moze u istu recenicu nikako, tragedija su... nismo ni mi barsa ali ono je bas odron
ma sumnjam u to ...Slava takve tekme igra na rezultat....