4.800, prema zvaničnog UEFA-inoj stranici
@AnelZ je to uvijek radio, bilo bi lijepo okačiti to i sadaEisenbahner1921 je napisao/la: ↑uto apr 04, 2017 4:42 pm4.800, prema zvaničnog UEFA-inoj stranici
P.S. Neko je postavljao link za prikaz klubova koji bi trenutno igrali Europu u stvarnom vremenu, pa ako može opet
@jovan ma gdje će Stana nego kod nas završiti karijeru![]()
avlami97 je napisao/la:
Da se prisjetimo i još jednom POSELAMIMO JADU VLAGODIĆA od LENDRE I STANE
Bravohardwell je napisao/la: ↑uto apr 04, 2017 4:45 pm@AnelZ je to uvijek radio, bilo bi lijepo okačiti to i sada
P.S.
Našao sam, evo link: https://onedrive.live.com/view.aspx?cid ... &app=Excel
Plava Porodica je napisao/la: ↑uto apr 04, 2017 5:01 pmMa ja sve vjerujem kad mlatnemo titulu uz malo srece da od pet potencijalnih protivnika izvucemo ona dva koja nisu svemirski brod za nas, da nakon godina i godina po prvi put u nasoj Dolini bi pali 100%.. Ali polahko ima vremena i za to![]()
10. Nedavno su nafake imali protiv nas, Miro i Lendra se isfulali.rodrigo87 je napisao/la: ↑uto apr 04, 2017 5:04 pmPlava Porodica je napisao/la: ↑uto apr 04, 2017 5:01 pmMa ja sve vjerujem kad mlatnemo titulu uz malo srece da od pet potencijalnih protivnika izvucemo ona dva koja nisu svemirski brod za nas, da nakon godina i godina po prvi put u nasoj Dolini bi pali 100%.. Ali polahko ima vremena i za to![]()
![]()
![]()