Matematicki nismo jer mozes izgubiti sljedece tri utakmice i samim time pokvariti gol razliku, a oni pobijediti sve tri i poboljsati gol razliku. Zato na rezultatima ne pise da smo osigurali, ali to je samo matematicki. Svima je jasno da smo osigurali, i ne samo to, nego smo i ozbiljan kandidat za titulu. Ne treba se uopce zamarati oko Lzp.
Oni ako uspiju iz utakmice protiv Radnika, sarajeva i Olimpika ukupno zabiti 12 golova, a ne primiti ni jedan. Ja cu go kroz Ferhadijuamar92 je napisao/la: ↑sri mar 01, 2017 11:41 amMatematicki nismo jer mozes izgubiti sljedece tri utakmice i samim time pokvariti gol razliku, a oni pobijediti sve tri i poboljsati gol razliku. Zato na rezultatima ne pise da smo osigurali, ali to je samo matematicki. Svima je jasno da smo osigurali, i ne samo to, nego smo i ozbiljan kandidat za titulu. Ne treba se uopce zamarati oko Lzp.![]()
Jasno da je duel. Ako je isto u međusobnim duelima( 0:0,:1:1....) onda se gleda gol razlika. Za sve druge rezultate( 2:2 i 1:0, 3:1 i 2:0, recimo) gol razlika nije bitna-
Nisam sve kopirao, omaklo seigla je napisao/la: ↑sri mar 01, 2017 12:01 pmMislim da nije tako, mislim da se za pozicije gleda gol razlika, a za prvaka i sl duel. Pošto nisam siguran, a vidim i ostali su slični, znam da ima raje koja voli rovit po pravilima, pa da znamo. Da je u pitanju međusobni duel, i mi bi bili matematički, a nismo.
Edit: to je za prvaka, mislim da postoji razlika za ostale pozicije
Nisam slikao ja..Ovo sa zvanicne slike..