Ne treba nam vala niko vise.. Jos ako se zavrsi sa Kosticem kako treba, super. Eh sad, ako u klubu misle da od Crnova nece nista biti ove sezone onda bi volio da Djelmic dodje i uzme njegovo mjesto. Ako ce Crnov biti fit for fight za mjesec-dva onda nam ne treba Djelmic. Inace mislim da bi to bilo to, jedino ako se ukaze mozda neki igrac koji je top top za nasu ligu onda ce mozda i uprava reagovati, sto je ja mislim Petrovic ili Cenan rekao u nekom od intervjua.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto feb 07, 2017 5:12 pmInsajderi, hoce li biti jos pojacanja? Zna li iko ista? Nacuo negdje? Ajde sarnite nesto da malo supljiramo ha ya..
Ne smijemPlava Porodica je napisao/la: ↑uto feb 07, 2017 5:12 pmInsajderi, hoce li biti jos pojacanja? Zna li iko ista? Nacuo negdje? Ajde sarnite nesto da malo supljiramo ha ya..
Po meni je rizik uci u prvenstvo kada ne znamo na cemu smo sa Kosticem, a i sa stepenom povrede,odnosno oporavka Crnova. Za stopere je sve vec napisano, ali evo npr juce je Stana morao zamjeniti Zaku, jer apsolutno, ama bas nikakve druge opcije nemamo na toj strani. Taman da se i oporavi u naredna dva mjeseca i bude fit za igru,mi do tada imamo sigurno 6-7 meceva sto u ligi sto u kupu. Najradije bih tu naknadno prikljucio nekog omladinca po povratku u Sarajevo. Imat ce par sedmica sa ekipom i moze uletiti ako nam bude gorilo pod nogama. Samo ne znam ko iz omladinaca igra tu poziciju, i kakve su mu trenutne kvalitete te njegov potencijal.sajo10 je napisao/la: ↑uto feb 07, 2017 5:22 pmNe treba nam vala niko vise.. Jos ako se zavrsi sa Kosticem kako treba, super. Eh sad, ako u klubu misle da od Crnova nece nista biti ove sezone onda bi volio da Djelmic dodje i uzme njegovo mjesto. Ako ce Crnov biti fit for fight za mjesec-dva onda nam ne treba Djelmic. Inace mislim da bi to bilo to, jedino ako se ukaze mozda neki igrac koji je top top za nasu ligu onda ce mozda i uprava reagovati, sto je ja mislim Petrovic ili Cenan rekao u nekom od intervjua.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto feb 07, 2017 5:12 pmInsajderi, hoce li biti jos pojacanja? Zna li iko ista? Nacuo negdje? Ajde sarnite nesto da malo supljiramo ha ya..
Imaju. Trebamo se paziti kartona, ja mislim da cetvorica imaju dva kartona medju kojima je i Bokacini ako se ne varam.
Ako ima Boka dva žuta, on se ne bi trebao paziti, naprotiv
Ostao im kostur ekipe , odnosno ti najbitniji igrači koji su iznijeli teret prvog dijela sezone , znači 13-14 igrača koji je najviše igralo u prvom dijelu sezone , osim onog desnog beka Mijića ako se ne varam koji je otišao negdje... A ovo što je otišlo su sve mladi igrači koji su većinom na posudbe otišli i par igrača koji nisu ili skoro da nisu imali minutažu...
Moja greska, nikad mi to s kartonima nije islo
AdisSaca je napisao/la: ↑uto feb 07, 2017 6:35 pmOstao im kostur ekipe , odnosno ti najbitniji igrači koji su iznijeli teret prvog dijela sezone , znači 13-14 igrača koji je najviše igralo u prvom dijelu sezone , osim onog desnog beka Mijića ako se ne varam koji je otišao negdje... A ovo što je otišlo su sve mladi igrači koji su većinom na posudbe otišli i par igrača koji nisu ili skoro da nisu imali minutažu...
Zaboravio sam spomenuti Kajkuta , on je imao veću minutažu i učinak , pored već pomenutog Mijića , a Sadiković i Marušić su imali nastupe ali sve je to bilo 10-15 minuta prije kraja ...LARS1921 je napisao/la: ↑uto feb 07, 2017 6:38 pmAdisSaca je napisao/la: ↑uto feb 07, 2017 6:35 pmOstao im kostur ekipe , odnosno ti najbitniji igrači koji su iznijeli teret prvog dijela sezone , znači 13-14 igrača koji je najviše igralo u prvom dijelu sezone , osim onog desnog beka Mijića ako se ne varam koji je otišao negdje... A ovo što je otišlo su sve mladi igrači koji su većinom na posudbe otišli i par igrača koji nisu ili skoro da nisu imali minutažu...
Obren Cvijanovic - 7 nastupa
Dejan Gavric - 3 nastupa
Dusan Miljic - 18 nastupa
Zoran Marusic - 11 nastupa
Milorad Nikolic - 2 nastupa
Enis Sadikovic - 11 nastupa
Saša Kajkut - 9 nastupa 5 golova
Suspendovani za meč protiv nas:
Elvir Koljic - 13 nastupa 8 golova 2 asistencije
Ozren Peric - 11 nastupa 2 gola 1 asistencija
Irfan Jasarevic - 16 nastupa