Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned okt 30, 2016 6:44 pm

aj dogovorite se jel imamo sanse za titulu ili nemamo?

SWRA_1921
Kontakt:

ned okt 30, 2016 6:44 pm

Ako se sad ne najebu majki i Slobodi i Vitezu ebga. Ja bih raznio teren od zelje za pobjedom nakon ovakvih glupih kikseva

Plavi orkestar
Kontakt:

ned okt 30, 2016 6:45 pm

LARS1921 je napisao/la:Da se zna da ankete neće biti, po mom stručnom mišljenju Blagojević je igrač utakmice i njemu se daje glas
Ja bih Blagojevicu samo otkaz dao.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

neroazzuro
Kontakt:

Prestajem pratit fudbal do daljnjeg! Jebeš ovo, preče mi je zdravlje.

LARSSON
Kontakt:

Plavi orkestar je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Da se zna da ankete neće biti, po mom stručnom mišljenju Blagojević je igrač utakmice i njemu se daje glas
ne znam čemu takvo ružno mišljenje o našem danas najboljem igraču?

delinjo
Kontakt:

ned okt 30, 2016 6:46 pm

rodrigo87 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:Moze li neko reci sta ne valja vise ?? Kada smo dole odigrali bolje poluvrijeme od prvog poluvremena danasnjeg ??? Jednostavno, ne znamo zabiti kada trebamo, da znamo sada bismo slavili vec nakon 30te minute. Serete previse.
P.S Ajzea, ma drug znam sve to, ali hajmo reci da smo odigrali odlicno prvo poluvrijeme. Kada smo primili gol ja sam znao da je to to, jer nas gol uvijek unisti..
evo ja cu ti reci sta ne valja,ne valja to da najtrofejniji klub zavisi od jedne ili dvije naredne utakmice da li ce igrati ligu za prvaka ili ligu za opstanak ...eto to ne valja drug ...ali to znas i ti i ja i svi na ovom forumu..
Pa ne valja, 100% se slazem, ali... Ma nije sve crno tako gledajuci danasnju utakmicu. Mozes li mi reci kada smo ih dole ovako izdominirali kao danas prvo poluvrijeme. Drugo poluvrijeme katastrofa. A to je sve plod naseg gubitnickog mentaliteta.[/quote

ma drug ja ne kazem da ti pricas gluposti i da ovo tvoje nije istina,jeste itekako medjutim ovi isti igraci su ovu sezonu dobro zajebali da im vise ne mozes progledati kroz prste kad odigraju dobro kao a izgube...mada smo mi dobri bili samo 30 minuta ostalo je sve nase standardno....to je ta cinjenica sto su nas doveli da strepimo hocemo li uopte ligu za prvaka igrati ili cemo sa Olimpikom i Celikom igrati ...eh zato kazem to je ono sto ne valja ...al eto gotovo sad ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Neno
Kontakt:

ned okt 30, 2016 6:48 pm

delinjo je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:Moze li neko reci sta ne valja vise ?? Kada smo dole odigrali bolje poluvrijeme od prvog poluvremena danasnjeg ??? Jednostavno, ne znamo zabiti kada trebamo, da znamo sada bismo slavili vec nakon 30te minute. Serete previse.
P.S Ajzea, ma drug znam sve to, ali hajmo reci da smo odigrali odlicno prvo poluvrijeme. Kada smo primili gol ja sam znao da je to to, jer nas gol uvijek unisti..
evo ja cu ti reci sta ne valja,ne valja to da najtrofejniji klub zavisi od jedne ili dvije naredne utakmice da li ce igrati ligu za prvaka ili ligu za opstanak ...eto to ne valja drug ...ali to znas i ti i ja i svi na ovom forumu..
Objasnjeno

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned okt 30, 2016 6:48 pm

Pinkii je napisao/la:Najgore je sto ulazimo u seriju Sloboda-Vitez-Zrinjski. Tesko veoma tesko ce biti do kraja polusezone.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Osvojimo 7 bodova i to je to onda par laksih utakmica i eto nas gore. Danas smo promasili sve i steta velika sto onda vec nije makar x zavrsilo ali sta je tu je pa nije smak svijeta, dajte bar mi koji ovdje redovno pisemo ostanimo prisebni jer evo odjednom je tu more nikova kojih skoro pa nikad nema. Imamo jos 8 kola da dodjemo na deugo mjesto koje nam bjezi tri boda, a ovdje se pise kao da je smak svijeta kao da smo opet na Grbavici izgibili od viteza, a ne od Sirokog kojeg smo jednom dobili u gostima. Nismo realni nimalo i precjenjujemo se previse, a potcjenjujemo druge. Sad ce onaj sto je pisao kako ce neko doci i pricati kako je ave bajno krasno, e pa nije bajno i krasno ali nije ni kraj svijeta.

Sent from my C5303 using Tapatalk

exbabilon
Kontakt:

ned okt 30, 2016 6:49 pm

Imali smo igraca vise nekih 10-ak minuta i za to vrijeme smo insistirali na nabijanju lopte. Iznova i iznova. Zasto? Pa spusti je na zemlju majku joj, vidis da im ne mozemo nista u skoku.

Krizman me sve vise razocarava. Bolji bio kad je tek dosao nego sad. Stoperi okej, ali zasto oni kreiraju igru. Memija kao bek ne moze upotrebljiv centarsut poslat. Stevanovic jaaaako tanak u ofanzivi, kad napadamo igrac manje. Jos bih spomenuo Bekrica koji je ocajno odigrao ono sto je odigrao...

Kad covjek skonta bez 3 igraca za prvih 11 mi nemamo sta trazit. Lijevi bek, lijevo krilo i 10-ka. Minimalno. Stoper veoma pozeljno.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

LARSSON
Kontakt:

ned okt 30, 2016 6:50 pm

Liga za prvaka tj liga 6 ako ćemo gledati, u njoj igra šest (6) ekipa a ne 2, tako da smo trenutno u ligi za prvaka, ne znam kako mislite da je dohvatimo, jedino da je ispustimo

Plavi orkestar
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:
ne znam čemu takvo ružno mišljenje o našem danas najboljem igraču?
On svojim dosadašnjim partijama nije zasluzio da više i jednu utakmicu bude medju 18 iako poslije svake utakmice procitam komentar pojedinih strucnjaka kako je bio medju najboljim na terenu.
I ne mislim na tebe,znam da se zajebavaš.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

storm_raider
Kontakt:

Ja ne shvatam nas mentalitet nikako. Da smo pobjedili, znaci jednu pobjedu upisali, bili bismo vec prvaci, a jer smo izgubili, pored 2 precke, penala koji nije sviran, i to nakon jednog suta u gol, odmah se mogu procitati komentari "nikad gora postava Zelje", "ispast cemo", itd. Ljudi, nadjite mjeru neku. Niti je istina ni prva, a ni druga prica. Znam da smo svi imali razocarenja, jos od samog pocetka sezone i znam da su ocekivanja ogromna, jos od samog pocetka sezone, ali nadjite neku mjeru. Nas mentalitet je uvijek takav - od sjaja do ocaja i nazad u sekundama! Nije to slucaj samo ovdje, takav je slucaj i na tribinama generalno i u svim zivotnim sferama. Zeljo se voli, Zeljo se zivi, Zeljo se dise!

Pa mi smo sa 2 vezane pobjede vec u gornjem dijelu tabele. Idemo dalje, u toku sedmice cemo izdati video sa kompilacijama, pa neka se malo prosiri.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

ned okt 30, 2016 6:53 pm

"Iz krajnosti u krajnost" nova epizoda nam donosi mnogo zanimljivosti!
Zeljo se jutros borio za titulu, kakav Zrinja uzet cemo ih. Vec nakom 10-ak sati, cak I manje Zeljo je ispao I iz Plejofa I iz kupa.
Bravo, bravo I jos jednom bravo.

Sto se tekme tice, necu komentarisati jer se dosta toga I napisalo. Protiv "jacih" ekipa imas 2-3 sanse I iz toga moras dati gol. Ni Siroki nije imao vise sansi, ali su iz prve dali gol. Ko nam je kriv kad ne znamo...
Da je ono nesto uslo, sad bi bili prvaci svemira. Al hajd, takvi smo...

Moja prognoza sad za sad dobro ide, ocito malo raje je ovdje realna I objektivna, pa lete visoko I onda se razocaraju.

Lp

Sent from my ALE-L21

Charlie Sheen
Kontakt:

ned okt 30, 2016 6:54 pm

Da su ponovili igru iz prvog poluvremena u drugom i izgubili ne bi im zamjerio desava se,ovako im zamjeram jer su picke, odigrali ko curice,fuj niste vi Zeljeznicar.

ChWilla
Kontakt:

ned okt 30, 2016 6:55 pm

stoper najpoželjnije. jer da su stoperi normalni uzeo bi bod kako god da si odigrao naprijed.

šteta, nismo zaslužili da izgubimo. bar je ostao bolji omjer od ovih uhljupa.
gradi željo boli te *****

Plavi orkestar
Kontakt:

ned okt 30, 2016 6:56 pm

Ja za ovu ekipu nikad nisam rekao da ce biti prvaci.Nisam zato što vidim i znam da se nikad od njih ne moze napraviti ništa što bi bilo iznad prosjeka cak i ove naše lige.

Dolina
Kontakt:

ned okt 30, 2016 6:57 pm

Mi nažalost nemamo nijednog igrača sa klupe koji bi nešto promijenio kada treba, nemaš koga uvvesti umjesto memije, Blagojeviča itd.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Hadzijalagic
Kontakt:

ned okt 30, 2016 6:58 pm

Ne da se nama dole nikako. Danas je Siroki bio zreo za poraz ali mi ne znamo i dzaba.. Do gola smo bili bolji protivnik, stvorili neke sanse, nismo imali srece.. Posle gola totalni psihicki pad karakteristican ta Kosticevu eru.. Jebes ti igrace koji posle primljenog gola ne mogu da dodju sebi.. Danas svi losi posle tog gola a Ugljesa i Jovan ponajgori.. Mozda je ruzno i isticati al eto..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned okt 30, 2016 6:59 pm

Meni su problem dvije stvari: luzerski mentalitet (pogubimo se kad primimo gol) i kurcobolja (zadnjih pola sata setkanje, izlezavaju se igraci Sirokog, nasi ne prave pritisak, svejedno im)

Ja sada nisam spominjao ni igracke kvalitete ni nista drugo. Samo sam rekao da je ovo evidentan problem. Ja nisam govorio da ne mozemo izboriti ligu za prvaka, jer su to smijesne stvari, mi smo vec u njoj, cetiri imamo utakmice poslije pauze protiv 'laksih' protivnika kada bi vec trebalo da bude to nova neka ekipa. Nista drasticno, ali neke stvari ce se morati rijesiti. Barem tri pojacanja na kriznim pozicijama.

Slijedi Sloboda, bit ce tesko, veoma tesko, ali sta cu, nadam se da cemo uzeti tri boda. Psiha im je stvarno uzasna, ja u svom zivotu, eto 10 godina koliko pratim Zelju, nisam vidio ovakav mentalni sklop kod tima. Ajde prije smo skidali gace u gostima, ali barem smo kuci bili sigurni i trpali mreze. Sad i kuci i vani belaj, dva gola protiv Olimpica primili zbog kurcobolje. Opasne su stvarno to stvari.

Ne treba praviti dramu, jer znamo sta ova ekipa moze a sta ne moze. Nadam se da neki sad shvataju zasto sam 'branio' Kostica, tj govorio da se ne napada covjek, nego da je velikim dijelom do ekipe. Nisam gledao prvo poluvrijeme, ali po text prenosu, bili smo puno bolji. A drugo poluvrijeme veliko nista. Zasto je to tako, vjerovatno zbog pobjednickog duha koji nam itekako fali.

I stvarno mi nije jasno nabijanje lopte. To treba zabraniti, zaista. Idemo dalje!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

zeljeznicka21

ned okt 30, 2016 7:00 pm

Blagojević prije gola dva puta gubi cistu loptu na centru, i onda treci put isto cistu loptu daje njihovom igracu iz cista mira i oni nam postizu go...
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava