ned okt 30, 2016 6:33 pm
Zadnjih 6 minuta presing, nemaju igraca, oni nabijaju EBENU LOPTU, znaci nabiju uvijek i naravno da ce propast akcija. To su uradili najmanje pet puta, iznervirao sam se. Fuj. Idi od noge do noge, ne mozes nabijati na visoke njihove stopere. Memija se zafura i dodade loptu protivniku...
Ekipa luzerskog mentaliteta. Ako primimo gol, pisi kraj utakmice. I to protiv raspalog Sirokog. Ne pamtim odavno ovakvog Zelju, ne govorim sad o kvalitetama, ali da se neko setka...izlezavaju se njihovi igraci, nasi umjesto da prave pritisak - setkaju se. Ja danas izranjavanih koljena dosao sa termina, oni se setkaju jbt. Fuj, fuj i fuj!
Ne mogu da vjerujem kakav je ovo mentalitet. Ne govorim sada uopste o igranju fudbala, nego o psihi. Stvarno en mogu da vjerujem, tolika kurcobolja i fudbalsko neznanje koje moras imati u mozgu. Nabije 20 puta loptu, i umjesto da skonta da ne moze vise, on opet izbija....
Bekric se pola sata namjesta da sutne loptu. Da ne nabrajam sada sve. Stevanovic nek ide slobodno i nek ne produzi ugovor.
Petrovic ce nakon pauze imati ozbiljan posao pred sobom, ali problem je sad sto moramo nekako zavrsit ove cetiri teske utakmice. Nakon ovog horora danas u drugom poluvremenu, strahujem da ipak necemo mozda dobiti Vitez - mozda i izgubimo lol
Koji luzerski mentalitet. Fuj.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Praise the sun \[T]/
What can change the nature of a man?