Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Jaozinho22
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 18, 2016 11:30 am

DANAN je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Zeru handre povrede.. Vise je porijedjen nego zdrav i to je osnovni razlog njegovog neigranja..
Zeru yebe savjetnik.I te povrede nisu slucajne.
Na sta konkretno misliš? Objasni, preciziraj. Ako nije problem naravno. :)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned sep 18, 2016 11:38 am

viewtopic.php?f=64&p=109468#p109468" target="_blank

glasajte za najboljeg igraca utakmice!
100/94/37/34 - i to je to!

Neandertalac

ned sep 18, 2016 11:50 am

Jaozinho22 je napisao/la:
DANAN je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Zeru handre povrede.. Vise je porijedjen nego zdrav i to je osnovni razlog njegovog neigranja..
Zeru yebe savjetnik.I te povrede nisu slucajne.
Pa Zubanov mali.
Željeznicar za život cijeli!

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned sep 18, 2016 11:50 am

Dovedemo lijevo krilo da možemo biti ubitačni po krilima, da bi na kraju ispalo da nam je sad sredina najveći problem
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Dzezvar
Kontakt:

ned sep 18, 2016 11:51 am

Neandertalac je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:
DANAN je napisao/la: Zeru yebe savjetnik.I te povrede nisu slucajne.
Pa Zubanov mali.
Amidza zna.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

1921.ba
Kontakt:

ned sep 18, 2016 11:58 am

1921.ba je napisao/la:VIDEO/ FOTO: FK Mladost DK – FK Željezničar 0:0

http://1921.ba/video-foto-fk-mladost-dk ... ar-00-2768" target="_blank

Pogledajte prilike sa utakmice između Mladosti i Željezničara te izjavu kapitena ekipe Aleksandra Kosorića.
ako je nekome promaklo
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Neandertalac

ned sep 18, 2016 12:05 pm

DANAN je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la: Na sta konkretno misliš? Objasni, preciziraj. Ako nije problem naravno. :)
Pa Zubanov mali.
Amidza zna.
Tuzno ali istinito.
Sramota!

Ljudi se ponasaju kao bogovi. Zato vam Cuk i ostali itekako valjaju. A Zuban je neprijatelj, daje savjete.
Kako vas nije stid!

Dado, Beganovic, Memija, Zeric, Mujagic i ostala djeca su za ove polovnjake sto se prosetase kroz klub i opuhase kasu, majstori fudbala!

Danan@ Uz svo duzno postovanje vjerovatno si me zamijenio sa nekim. Nisam sreo Dejana juce.
I do vas je.

dell21
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:06 pm

Opet neandertalac pocinje.

Dzezvar
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:10 pm

DANAN je napisao/la:
Pa Zubanov mali.
Amidza zna.
Tuzno ali istinito.
Sramota!

Ljudi se ponasaju kao bogovi. Zato vam Cuk i ostali itekako valjaju. A Zuban je neprijatelj, daje savjete.
Kako vas nije stid!

Dado, Beganovic, Memija, Zeric, Mujagic i ostala djeca su za ove polovnjake sto se prosetase kroz klub i opuhase kasu, majstori fudbala!

Danan@ Uz svo duzno postovanje vjerovatno si me zamijenio sa nekim. Nisam sreo Dejana juce.
I do vas je.
Eto vidis.Donosis zakljucke onako kako tebi odgovara.Ja niti jednom nisam rekao da je Zuban neprijatelj samo sam rekao da ga pogresno savjetuje.Uostalom ne kazem to ja nego Zerin amidza a to prica svojim bivsim saigracima.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

salemprolic
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:12 pm

Slažem se u potpunosti da treba pruziti sansu mladim, nadam se da će Beširović uskoro dobiti šansu, i još ovih par što su priključeni prvom timu. Memija više nije mlad, to je bio prije 2-3 godine. Tada je i bio potencijal. Od tad ne da nije napredovao sekunde nego je gori igrač makar duplo nego kad je imao 17-18. Tužno je da kod tri trenera već ne može da se izbori za mjesto kraj super limitiranog Siniše. A da je iole pametniji bio mogao je sada biti na širem spisku A reprezentacije i igrao bi u nekom ozbiljnijem klubu. Okrenimo se novim mladićima, ovi od godišta 94-96 što su nešto vrijedili su i otišli i na njima smo zaradili.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Grbavica
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:17 pm

Nakon prve tekme gdje je bio solidan, Stanić juče na nivou Bevaba i Husića. Možda čak i gori. Dajte onog malog na lijevog beka, ako ništa ne koristi lijevu samo za kvačilo i da održi ravnotežu dok hoda, nego zna i ubaciti lijevom u šesnaesterac.
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u ned sep 18, 2016 12:18 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

nikad_izvini
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:18 pm

pintol_TM87 je napisao/la:samo igramo leprsavo nema sta.
Lijepo je biti navijač FK Bekrića. Mogao bi da malo odskakućeš sa teme, vidiš da si fulio klub. Dok mi pričamo jer ovaj trebao igrati ili ne mi se borimo da uđemo u ligu za prvaka. To je i jeste realnost sa takvim profilom igrača.

avlami97
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:18 pm

Nisam gledao utakmicu, ali sam sinoć pregledao snimak. Jučer, tokom i nakon utakmice sam pročitao na stotine negativnih komentara. Mislio sam da nas je Mladost ubila, poderala, rastavila na proste faktore. Ja to sinoć ne vidjeh. Vidjeh jednu jako organizovanu i disciplinovanu Mladost, koja je tokom cijele utakmice igrala na bod i pokušavala kontrama i polukontrama nešto više učiniti. U drugom poluvremenu, prvih 20 minuta su kao i nešto pokušavali i opet stali iza lopte. Sada mi je jasno zašto ih niko nije pobijedio ni kući ni na strani, a od "velikih" ekipa im je ostao još samo Zrinjski u prvom dijelu.

Naši su također odigrali oprezno, ali kako drugačije kada si pod bodovnim pritiskom. Šta smo trebali? Krenuti na sve ili ništa? Srljati? Na svu sreću ništa od toga nisam vidio. Nismo probili njihov dupli blok iako smo stvorili 3 izgledne prilike. Igrači su, očito, ispoštpvali trenerove zamisli i na kraju je neriješeno najrealniji ishod susreta, iako smo po prikazanom bili bliži pobjedi.

Ovdje, izgleda neki jedva čekaju, loš rezultat da bi počeli iznositi negativne kritike na račun igrača, trenera i Uprave. Zar zaista ima takvih ljudi, a zovu se navijačima Želje, da im to predstavlja zadovoljstvo.

Nije nas Mladost nadigrala. Nije nas Mladost rastavila na proste faktore. Nije nas Mladost igrom poderala, a ranije već rekoh da sam takav utisak stekao tokom i nakon jučerašnje tekme.

Naredna dva kola minimalmo 4 boda. Samo korak po korak. Od tekme do tekme uz svesrdnu podršku igračima, trenerima i Upravi, možemo izaći na zelenu granu. U suprotnom, radimo direktno protiv Kluba za koji navijamo.

Mislite da ne bih bio mnogo sretniji da smo pobijedili, ali ni bod protiv onako organizovane i ekipe bez poraza, je dobar.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Neandertalac

ned sep 18, 2016 12:19 pm

DANAN je napisao/la:
DANAN je napisao/la: Amidza zna.
Tuzno ali istinito.
Sramota!

Kako vas nije stid!

I do vas je.
Eto vidis.Donosis zakljucke onako kako tebi odgovara.Ja niti jednom nisam rekao da je Zuban neprijatelj samo sam rekao da ga pogresno savjetuje.Uostalom ne kazem to ja nego Zerin amidza a to prica svojim bivsim saigracima.

Ma znam haveru, ok je.

Ne valja savjet Zubanov. Bolje Cukov da slusa, ili od nekih iz kluba.
Mislim na ove sto nam propuh prave u klubu, amidza.

Jedna i druga strana;

Zuban; Zuban dan. Zamisli kako on voli Zelju. Stavi se u njegovu kozu, legenda.
Radio na transferima koji su brdo love donijeli u klub.
Kazu ti si nepozeljan, da ne kazem neprijatelj.
Da ti srce pukne.

Cuk; Ko je ovaj lik? Niko! Kakve je transfere pravio ovaj? Nikakve! Kostao nas brda para!
Je li moguce da je ovaj lik prijatelj, a Zubanovic Hadis, nije?

Ne moras meni pisati, pisi forumasima. Oni citaju sta pisemo, pojasni im ovo.

1921.ba
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:20 pm

avlami :pljesak: :pljesak:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

shzna
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:21 pm

Kako god, meni je bod kao poraz.
1987

nikad_izvini
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:33 pm

Neandertalac je napisao/la: Cuk; Ko je ovaj lik? Niko! Kakve je transfere pravio ovaj? Nikakve! Kostao nas brda para!
Je li moguce da je ovaj lik prijatelj, a Zubanovic Hadis, nije?

Stvari jesu pogrešno postavljene i to bi nas dobro moglo koštati, jer ako imamo ovaj tip podjela, a očito je da imamo, onda smo u kurcu. S jedne strane imaš katastrofalnu selekciju ekipe, ljude u upravi koji se očito ne razumiju u fudbal, menadžere oko njih koji trljaju ruke, a sa druge strane imamo dušmane kluba + ove koji su sklonjeni u stranu tipa Zubana i(ili) likove ala Kozarića. Ludilo.

U narednih 8 utamica imamo "samo" jednu, laganu ( Olimpica ), dvije nako ( a i to je upitno kako igramo ) Metalege i Viteza te 5 jako teških utakmica gdje samo jednu igramo kući ( Sloboda ), a ostale u gostima ( Radnik, Njanje, Široki, Zrinjski ).

Može pričati ko šta hoće, ali imamo smiješno suđenje. Penal u Bijeljini je lakrdija, nedosuđen penal u Vitezu je očit, a nama isti dosuđen u Zenici. Na kraju se vrlo lako može dogoditi da nam fali tih nekoliko bodova, a niko neće reći, jest, pokrali su nas nego će haos nastati i onda ode sve u *****.

Okolele
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:35 pm

Ma ljudi ovde ocekuju da preko noci razbijas sve redom..Navikli na neke stare slave..Da bi to uradili mi moramo uspostaviti sistem kao Zrinjski a to je ne mijenjati trenere i i igrace ko na traci sto smo radili proteklih nekoliko sezona..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

avlami97
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:36 pm

shzna je napisao/la:Kako god, meni je bod kao poraz.
Onda ništa. Računaj da imamo 11, umjesto 12 bodova. :mrgreen:

Da smo imali pameti i sreće, pa da smo se svaku utakmicu ovako postavili kao protiv Mladosti, sada bi imali najmanje 6 bodova više. Da smo protiv Zrinjskog igrali na bod i imali bi ga. Da nismo srljali protiv Viteza i Čelika na kontu bi nam bilo još 5 bodova. Ukupno bi ih sada imali 18 i pričali neku drugu priču. Ovo je ŠBBKBB i ovo je prošlost, a njoj ne treba razglabati.

Trebamo misliti na Brotnjo, a potom gledati da pobijedimo Metaleghe.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

manwhosoldtheworld
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:37 pm

Okolele je napisao/la:Ma ljudi ovde ocekuju da preko noci razbijas sve redom..Navikli na neke stare slave..Da bi to uradili mi moramo uspostaviti sistem kao Zrinjski a to je ne mijenjati trenere i i igrace ko na traci sto smo radili proteklih nekoliko sezona..

Bogu hvala :palacgore:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava