Mislim da nisi skontao sta je covjek mislio. Ali eto...arelinho je napisao/la:Fuj kakav post.Dolina je napisao/la:Da Bogda ti ruke otpale od fatanjaLARS1921 je napisao/la:streama nece biti, probacu vam golove nafatati ako ih bude![]()
Fuuuj.
@Larsone
Nemoj im ništa ni stavljati. Ni sliku ne zaslužuje da vidi.
Povredafk1921 je napisao/la:Sta je sa Sinisom?
Prati se NarcosLARS1921 je napisao/la:hijo de puta
Samo prva sezona, kanim se drugubistrikboy je napisao/la:Prati se NarcosLARS1921 je napisao/la:hijo de puta![]()
Hajde Željo pobjedi bodove donesi...
Cuj kanis se za drugu sezonuLARS1921 je napisao/la:Samo prva sezona, kanim se drugubistrikboy je napisao/la:Prati se NarcosLARS1921 je napisao/la:hijo de puta![]()
Hajde Željo pobjedi bodove donesi...![]()
Skontao sam otprilike sta oce reci, jedino ako je budala mislio je kontra
Ja sam cuo da je Memija bolje trenirao i da Slavko nije bio zadovoljan Sinisinom igrom.pile87 je napisao/la:Povredafk1921 je napisao/la:Sta je sa Sinisom?
Nije covjek mislio to sto si ti pomislio.arelinho je napisao/la:Fuj kakav post.Dolina je napisao/la:Da Bogda ti ruke otpale od fatanjaLARS1921 je napisao/la:streama nece biti, probacu vam golove nafatati ako ih bude![]()
Fuuuj.
@Larsone
Nemoj im ništa ni stavljati. Ni sliku ne zaslužuje da vidi.
Emotivno nedostupanfk1921 je napisao/la:Sta je sa Sinisom?
Druga bolja od prvebistrikboy je napisao/la:Cuj kanis se za drugu sezonuLARS1921 je napisao/la:Samo prva sezona, kanim se drugubistrikboy je napisao/la: Prati se Narcos![]()
Hajde Željo pobjedi bodove donesi...![]()
Skontao sam otprilike sta oce reci, jedino ako je budala mislio je kontraTo se pogledat mora
Pa bio bi na klupi valjda da je tako dobio je udarac na treningu i to je to. Ne znam zasto se od svega mora praviti teorija zavjere kad je nema...ja bi iskreno volio da Memija iskoriti ovu sansu i zakuca sebi poziciju.manwhosoldtheworld je napisao/la:Ja sam cuo da je Memija bolje trenirao i da Slavko nije bio zadovoljan Sinisinom igrom.pile87 je napisao/la:Povredafk1921 je napisao/la:Sta je sa Sinisom?
Memija u prvoj, Bekrić na klupi.Alipasino je napisao/la:Ja finog rodzendana Bekric konacno na klupi zakuco se za nju.Celo rezervisi mu mjesto na klupi.Potez sezone.