vala za ovo danas nisi smio ne dati miri glasjovanmaksimovic je napisao/la:@salle tako ti na mene, ha? ma vise je postalo dosadno da glasam za cupu, ovo je glas koji je otisao drugoplasiranom u ovoj utakmici
Hvala brate, malo sam se udaljio s foruma zbog pojedinaca ... al vazan je samo zeljo ostalo je sve nebitnostorm_raider je napisao/la:Mirso, dobro te je vidjeti nazad druze.
Samo ti pisi, tu smo mi da regulisemo sve.Neymar 11 je napisao/la:Hvala brate, malo sam se udaljio s foruma zbog pojedinaca ... al vazan je samo zeljo ostalo je sve nebitnostorm_raider je napisao/la:Mirso, dobro te je vidjeti nazad druze.
Popravlja se Memija, i Kjosevski isto, i to moze da raduje. Samo imaju jos mnogo mjesta za napredak. Miro je opet prekucao i dobio je moj glasdelinjo je napisao/la:Memija sam za sebe glasao haha
ma nema smisla praviti ovu anketuOmar500 je napisao/la:Popravlja se Memija, i Kjosevski isto, i to moze da raduje. Samo imaju jos mnogo mjesta za napredak. Miro je opet prekucao i dobio je moj glasdelinjo je napisao/la:Memija sam za sebe glasao haha
Na sljedecoj domacoj tekmi, protiv Olimpiča, urucit momku nagradu za igraca sezone i to je todelinjo je napisao/la:ma nema smisla praviti ovu anketuOmar500 je napisao/la:Popravlja se Memija, i Kjosevski isto, i to moze da raduje. Samo imaju jos mnogo mjesta za napredak. Miro je opet prekucao i dobio je moj glasdelinjo je napisao/la:Memija sam za sebe glasao haha
To ja govorim već zadnjih 15-ak dana. Jednostavno dođe period kada glasam za Miru, onda skontam postoje i drugi hajmo malo za njih da ne bude monotono, pa se opet vratim na Miru i tako u krugvrbanjusa je napisao/la:Iako je Marković jako ozbiljno i dobro odigrao, moj glas mora otići Miroslavu.
Ili da se napravi nova anketa sa pitanjem "ko je nabolji drugi igrač utakmice poslije Miroslava"