Neko ko nas yebe iz ankete u anketuLeon_Professional je napisao/la:Ko je za Tuceta glasao ahahahahaha
JAJaozinho22 je napisao/la:Ko je osim mene glasao za Beganovića?
Imao je nekad tu brzinu, ali omatorio.avlami97 je napisao/la:Boske, Dženis, Lazić, Memija su odradili sasvim korektno tekmu. Dženis 2gola+asistencija, Lazić 2 gola+asistencija, Memija i Boske po dvije asistencije.
Meni je npr Blagojević odigrao ispod svojih mogućnosti. Uglješa dobar sa brzim rješenjima u igri. Bekrija korektan sa idejom u igri. Dao je gol i imao onu stativu na početku. Istina previše je spor u rješenjima. Da ima Uglješinu brzinu u razmišljanju pri predaji lopte...bio bi iznad ove lige.
Možda je bolje pitanje ko nije za Tuceta glasaoLeon_Professional je napisao/la:Ko je za Tuceta glasao ahahahahaha
Znaci ti si lutkoGoodisonPark je napisao/la:Možda je bolje pitanje ko nije za Tuceta glasaoLeon_Professional je napisao/la:Ko je za Tuceta glasao ahahahahaha
Inače Miro je uvijek za klasu iznad ostalih tako da moramo tražiti drugog najboljeg. Danas meni Bekrić korektan, neka priča ko šta hoće ali sa njim u igri opet ima fine kreacije, prekidi su bolji (u procentima izraženo 20%) Miro je dosta rasterećeniji, a i Jovan i Uglješa mnogo bolje izgledaju kada je Bekrić na terenu, realno. Mislim da ova veza mnogo bolje funkcioniše nego kada je Šećer taj treći igrač u vezi jer se tad bukvalno njih trojica sudaraju na terenu. Bujrum ko ne misli tako neka napiše svoje viđenje.. Pogotovo kada se vratim na dvije utakmice bez Bekrije u timu (Vitez i Mladost) onda najbolje skontam da za 90 minuta nismo napravili ništa prema naprijed osim klasičnog guranja Miri na krilo.