Eh jarane ti isto k'o da ne pratiš ovu ligu.ISB87 je napisao/la:kada donose odluku o modelu takmicenja lige 12?

**** me svak ako ovo ne propadne, pa uđemo u novu sezonu sa istim sistemom takmičenja.
Eh jarane ti isto k'o da ne pratiš ovu ligu.ISB87 je napisao/la:kada donose odluku o modelu takmicenja lige 12?
Možda samo ti ne kontaš poentu naših postova ili zajebancijadellavedova je napisao/la:Majke mi ja ne znam gdje hitman pokupi ovolike talente s baze bez poraza... evo citam sta pisete, 90% fula poentu postovaEisenbahner1921 je napisao/la:Naravno, transfer Joce Stokića u Real će napuniti kasu bijeljinskog velikanadellavedova je napisao/la:
Radnik ce da zaradi finu lovu na proljece.
To je završena stvar. Srbi su zahtjevali 4 kluba u ligi 12 pa je savez to poslao Uefi i oni su izričito rekli da ne mogu to raditi već samo kako se zasluži igrama na terenu i ako budu nastavili ovako da će biti izbačeni iz ligetribina je napisao/la:Eh jarane ti isto k'o da ne pratiš ovu ligu.ISB87 je napisao/la:kada donose odluku o modelu takmicenja lige 12?Možda odluče u martu ili u aprilu ili u maju ili čak u junu.
Sve zavisi koliko će se prepirati jedni, drugi i treći, koliko će Srbi zatezati oko svojih nekih zahtjeva, itd, itd.
**** me svak ako ovo ne propadne, pa uđemo u novu sezonu sa istim sistemom takmičenja.
Nema se kazeš? Hoćemo li iznositi finansijski izvještaj mog odnosno tvog kluba?Zeus je napisao/la:Nema se za bolje.
Voda im skupa, preskupa...
Heroin los, i nikakav.
Lijepo je vidjeti da se prati najtrofenijni klub u drzavileškarenje je napisao/la:Kakvi su ovo protivnici zeljeznicara u Turskoj,ko su ovi ba ?
ovo prvi put čujem, stvarno.kakva je svrha igrati sa nekim gdje unaprijed znas da ces izgubiti i primiti 3-4 gola.
Eto nek si i to cuo, pripremne su utakmice i mozda nekada skontas i neko ti objasni zasto sam to napisao. Pitaj nekoga da li je bolje igrati sa nekim koga ces dobiti 3 razlike ili sa nekim od koga ces izbubiti 3 razlike kad su u pitanju pripremne utakmice (mozda jednu da odigras sa izrazito boljim od sebe radi drugih razloga). U pitanju je samopouzdanje,upoznavanje igraca, taktika itd ....Arabella je napisao/la:šta kažeovo prvi put čujem, stvarno.kakva je svrha igrati sa nekim gdje unaprijed znas da ces izgubiti i primiti 3-4 gola.
Kakva euforija,mi smo to prevazisli dok vas puca trenutno i mozda bi vas ponijelo.Jaci protivnici su bolji i nema se sta tu pricati,jace se igra iako je prijateljska.Mene nasmija ona konstatacija da nisu nista losiji od nasih najacih ekipa,ma dajAjzea je napisao/la:Nisam ni ja zadovoljan protivnicima, zašto bi mi to problem bio reći? Mišljenja sam da su protivnici trebali bar malo bolji biti.. Izuzev ovih prvih, oni su mi sasvim OK. Ipak, bolje i ovo nego da kojim slučajem dobijemo Partizana i umislimo si da smo bolji od njih. Neviđena euforija bi zavladala da ste kojim slučajem dobili Maribora ili pak Astanu, ista stvar je i sa nama, prvaci smo euforije i iz tog razloga ne bih volio protivnike koje ste vi imali. To ne mijenja činjenicu da smo trebali igrati protiv bar malo boljih od ovih.
Izvini ali.. Kako misliš trese nas euforija?leškarenje je napisao/la:Kakva euforija,mi smo to prevazisli dok vas puca trenutno i mozda bi vas ponijelo.Jaci protivnici su bolji i nema se sta tu pricati,jace se igra iako je prijateljska.Mene nasmija ona konstatacija da nisu nista losiji od nasih najacih ekipa,ma dajAjzea je napisao/la:Nisam ni ja zadovoljan protivnicima, zašto bi mi to problem bio reći? Mišljenja sam da su protivnici trebali bar malo bolji biti.. Izuzev ovih prvih, oni su mi sasvim OK. Ipak, bolje i ovo nego da kojim slučajem dobijemo Partizana i umislimo si da smo bolji od njih. Neviđena euforija bi zavladala da ste kojim slučajem dobili Maribora ili pak Astanu, ista stvar je i sa nama, prvaci smo euforije i iz tog razloga ne bih volio protivnike koje ste vi imali. To ne mijenja činjenicu da smo trebali igrati protiv bar malo boljih od ovih.![]()
A ti si kao domorodac sto si se dan prije prijavioleškarenje je napisao/la:Sta kako mislim,ne mislim nego citam i vidimi to pogotovo vas izbjeglica sa ss.ba.
Tako jedell21 je napisao/la:A ti si kao domorodac sto si se dan prije prijavioleškarenje je napisao/la:Sta kako mislim,ne mislim nego citam i vidimi to pogotovo vas izbjeglica sa ss.ba.