Kako ti se cine ove novajlije?
Samo dokazujes ono sto si sam konstatovao...jbg st cu ti ja...
Bio sam kratko na pocetku treninga dok su radili bez lopte tako da ne mogu nista reci. Elem, obojca znaju trcati, to sam vidio, cak i onaj sa iksericama
Upravo to....neroazzuro je napisao/la: ↑pet jan 17, 2025 5:57 pmPa lijepo te je čovjek pitao. Ne znam gdje si ti vidio euforiju. Osim ako pod euforijom podrazumijevaš predstavljanje igrača na oficijelnoj stranici u jeku kampanje za produženje članarine.
Kada im se dala sansa?SamoNapad je napisao/la: ↑pet jan 17, 2025 5:24 pmPuno mi naglabamo oko nasih iz omladinskog pogona a kljucni trenutak je kad je Sukilovic uletio i rijesio pitanje U21 igraca. Nasi juniori nemaju kvalitet (snagu, brzinu) da odgovore trenutno ciljevima i borbi za vrh. Mogu se vala uvrijediti svi ali to je cinjenica, mi mozemo eventualno jednog prislepati i gurati da igra po 20 30 minuta ali samo jedan jer nemas.kvalitet koliko se misli da ima. Jos jedna stvar ko god se pitao za dolaske igraca od ljeta, ima ili veliko znanje ili ludu srecu da je bas doveo prave igrace. Igrom slucaja imam prijatelja koji je profesionalac i zna da je Cvetanoski imao i ponude malo boljih klubova odnosno da je cijenjen i nije bas neko slucajno njega doveo kod nas. Tako da se mi mozemo nadati da i ova prica sa brazilcima moze imati slican ishod, ono sto je nama nepoznato ko navijacima ne znaci da je drugima nepoznanica.
Cije povjerenje?Dzezvar je napisao/la: ↑pet jan 17, 2025 6:12 pmKada im se dala sansa?SamoNapad je napisao/la: ↑pet jan 17, 2025 5:24 pmPuno mi naglabamo oko nasih iz omladinskog pogona a kljucni trenutak je kad je Sukilovic uletio i rijesio pitanje U21 igraca. Nasi juniori nemaju kvalitet (snagu, brzinu) da odgovore trenutno ciljevima i borbi za vrh. Mogu se vala uvrijediti svi ali to je cinjenica, mi mozemo eventualno jednog prislepati i gurati da igra po 20 30 minuta ali samo jedan jer nemas.kvalitet koliko se misli da ima. Jos jedna stvar ko god se pitao za dolaske igraca od ljeta, ima ili veliko znanje ili ludu srecu da je bas doveo prave igrace. Igrom slucaja imam prijatelja koji je profesionalac i zna da je Cvetanoski imao i ponude malo boljih klubova odnosno da je cijenjen i nije bas neko slucajno njega doveo kod nas. Tako da se mi mozemo nadati da i ova prica sa brazilcima moze imati slican ishod, ono sto je nama nepoznato ko navijacima ne znaci da je drugima nepoznanica.
Gdje je Sabic koji je ooravdao povjerenje i ima perfektan centrasut a sa cime kuburimo?
Vas forumskih strucnjaka...svraka je napisao/la: ↑pet jan 17, 2025 6:20 pmCije povjerenje?Dzezvar je napisao/la: ↑pet jan 17, 2025 6:12 pmKada im se dala sansa?SamoNapad je napisao/la: ↑pet jan 17, 2025 5:24 pmPuno mi naglabamo oko nasih iz omladinskog pogona a kljucni trenutak je kad je Sukilovic uletio i rijesio pitanje U21 igraca. Nasi juniori nemaju kvalitet (snagu, brzinu) da odgovore trenutno ciljevima i borbi za vrh. Mogu se vala uvrijediti svi ali to je cinjenica, mi mozemo eventualno jednog prislepati i gurati da igra po 20 30 minuta ali samo jedan jer nemas.kvalitet koliko se misli da ima. Jos jedna stvar ko god se pitao za dolaske igraca od ljeta, ima ili veliko znanje ili ludu srecu da je bas doveo prave igrace. Igrom slucaja imam prijatelja koji je profesionalac i zna da je Cvetanoski imao i ponude malo boljih klubova odnosno da je cijenjen i nije bas neko slucajno njega doveo kod nas. Tako da se mi mozemo nadati da i ova prica sa brazilcima moze imati slican ishod, ono sto je nama nepoznato ko navijacima ne znaci da je drugima nepoznanica.
Gdje je Sabic koji je ooravdao povjerenje i ima perfektan centrasut a sa cime kuburimo?
Znamo svi kakvi su nam juniori nazalost
Ma ja ba.....tako je...neroazzuro je napisao/la: ↑pet jan 17, 2025 8:08 pmJa budala, ogrnuli ih u brazlsku umjesto u moldvsku zastavu.
I mo'š mislit, dalo im dresove umjesto HTZ opreme.
Koji lik...