Ne spavas na netu i niko nije rekao da spavas ali isto tako kako si poletio da nekoga poklopis isto tako si mogao provjeriti.
Pauza ce nam odlicno doci, taman da se igraci malo dozovu.
Nisam ja poletio nikog da poklopim....ali helem nejse...ti mislis da je tako ....SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet okt 04, 2024 6:45 pmNe spavas na netu i niko nije rekao da spavas ali isto tako kako si poletio da nekoga poklopis isto tako si mogao provjeriti.
Ti znas da imamo ali eto nije vrijeme da se prepiremoDzezvar je napisao/la: ↑pet okt 04, 2024 6:53 pmNisam ja poletio nikog da poklopim....ali helem nejse...ti mislis da je tako ....SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet okt 04, 2024 6:45 pmNe spavas na netu i niko nije rekao da spavas ali isto tako kako si poletio da nekoga poklopis isto tako si mogao provjeriti.
Imate ozbiljan problem...
Već je predloženo za prijateljsku, vjerovatno s nekim od klubova pogođenih poplavama...PlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑sub okt 05, 2024 9:38 amPostoji li mogucnost da se organizuje neka humanitarna utakmica da se skupe sredstva za pogodjena mjesta? Sto se mene tice moze Grbavica ili mozda cak Kosevo da dodju ljudi u sto vecem broju da doniraju. Odaziv ce sigurno ogroman biti. Mogu veterani, mogu sportski djelatnici...
Hvala Bogu, moja porodica je dobro, kuća je na svom mjestu.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sub okt 05, 2024 8:39 pmNekad je ovdje pisao forumaš @Klis. Nadam se da ste ti i tvoji dobro i da je imovina na mjestu![]()
Drzite se 🫡KLIS je napisao/la: ↑ned okt 06, 2024 2:15 pmHvala Bogu, moja porodica je dobro, kuća je na svom mjestu.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sub okt 05, 2024 8:39 pmNekad je ovdje pisao forumaš @Klis. Nadam se da ste ti i tvoji dobro i da je imovina na mjestu![]()
Kockarska ubleha, debilcina na kvadratBozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon okt 07, 2024 12:16 pmMa ne kroje Barbarezu spisak, ma jok **** li ti Kulasin mater usta debilnu kockarsku
Otkako je Vico zajahao jedino sto su uspjeli je to da ljudima ogade reprezentaciju.Prividan uspjeh klupskog fudbala kojem je vise doprinijelo Uefino sirenje izmisljanje takmicenja nego realno stanje. Kulasin je savrsen igrac za reprezentacije manje vise zbog fudbalskih stvari ali zbog prelivodskih idealan . Savrsenstvo Vicino - korupcija , kriminal , namjestanje.AsharaK je napisao/la: ↑pon okt 07, 2024 3:03 pmKockarska ubleha, debilcina na kvadratBozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon okt 07, 2024 12:16 pmMa ne kroje Barbarezu spisak, ma jok **** li ti Kulasin mater usta debilnu kockarsku
Otišao je već iznos za gradnju mnogo iznad predviđenog, već je panika u općini i da se samo oni pitaju gradnja ne bi ni počela. Zato je sad ideja fazne gradnje, i da se prvo kreće sa centralnim dijelom tribine, jer se probija finansijska konstrukcija pa se pokušava dobiti na vremenu dok se ne iznađu dodatna sredstva.