Mantra se ista priča danas. Na žalost naš predsjednik skupštine slabo zna procedure prilikom upravljanja istim. I da je imao kvorum, i da su svi bili "ZA" odluka bi bila nevažeća jer nije ispoštovan ni statut ni poslovnik, koji kažu da prije smjene NO isti treba podnijeti izvještaj o radu, dostaviti skupštini i onda se glasa i o izvještaju i o (ne)povjerenju i eventualno se bira novi NO.AdmirA je napisao/la: ↑ned jun 13, 2021 8:47 pmKakve-takve promjene danas je spriječilo 16 delegata koji su odbili imenovanje potpuno novog NO. Njih 16 kojima ovakvo stanje kluba očito odgovara iz raznih interesa.
Potpuno novi NO trebali su činiti gospodin Nasuf Drinjaković, vlasnik višemilionske firme General Logistic i uspješni privrednik sa više od 30 godina iskustva, Emir Gežo, revizor i suvlasnik firme Askom d.o.o. koji je prethodno radio u firmama kao što se Deloitte i Gazprom te Amer Duvnjak kojeg svi koji pratite Klub sigurno vrlo dobro poznajete. Evo ovakvi ljudi su danas odbijeni. Valjda zato što su nam ovi iz trenutnog saziva i za čijeg mandata su napravljeni gore spomenuti rezultati, bolje rješenje od njih.
Nije sam. Ima ih 16 beduina.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned jun 13, 2021 9:13 pmJel moguće da Želju jebe osoba kao što je Pešto?
Ako se ovo obistini, fula druže i to velika, živi bili pa vidjeli. Ništa dobrog nam on donijeti neće u sportskom smislu.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jun 14, 2021 7:52 amKemo zna s nespremnom i neformiranom ekipom, a to ćemo biti mi. Realno odličan potez.
Plan.exe has stopped working haha
Ne bi.me cudilo od ove tzv uprave me nista ne iznenadjuje pa i da dovedu bracu gumenu glavu ili slicne nazovi strucnjake.