Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

fanaticZeljin
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 17, 2024 10:11 pm

Ovog je sigurno Rahimic skautirao. 😂
Srcu draga, boja PLAVA !

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri jul 17, 2024 10:17 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
sri jul 17, 2024 10:04 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
sri jul 17, 2024 9:57 pm
Kad ce grmljavina na zvanicnoj :)
Zaobidze nas 😂😂😂
Treba Sladica dovesti u klub :)
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

fcz
Kontakt:

sri jul 17, 2024 10:22 pm

Ma u kurcu smo mi zestokom i dalje, nista manjem nego prije godinu, dvije ili tri. Samo smо se jos jednom, kao i na svakoj pauzi, previse zanijeli i prepustili masti.

Nakon 5-6 utakmica cemo puno lakse podnijeti sto smo jos jednu sezonu zaredom potpuno nebitan faktor u jednoj kiti od lige.

Samo je fazon sto se i u takvoj nikakvoj ligi zito polako odvaja od kukolja. Jedan klub je vec odmakao svjetlosnu godinu, evo i drugi prijeti da napravi nesto slicno. Ako ne daj Boze, i pitari jednom "ubodu", mi se komotno mozemo transformisati u potpuno amaterski klub jer cemo ionako igrati samo za raju.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

BC1921
Kontakt:

sri jul 17, 2024 10:35 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
sri jul 17, 2024 8:59 pm
BC1921 je napisao/la:
sri jul 17, 2024 8:56 pm
gavran je napisao/la:
sri jul 17, 2024 7:51 pm

Realno qarina

Reko sam ti... A tek Estonca da vidis koji je bio opcija il je jos... Tobejarabi.
A tek generalni sponzor, estagfirulah...
Cekaj, zar ne ide pucanje cireva ??

Ma salio sam se malo, vise sam razocaran isforsiranim dovodjenjem skarta od igraca, bice mi krivo ako Denisa bezveze potrosimo. Krivo mi je jer nikako da uradimo sistematizaciju radnih mjesta u klubu, odstraniti sav skart, daljnim rovarenjem rumenog (neka je na obraz Kovacevicu ovaj potez).
Bice zeznuta sezona, nadam se da cemo trkom nadomjestiti mnoge stvari.
Generalni ko generalni, bolje ista nego nista, vise sam bio protiv sto ne bih pustao takve stvari blizu kluba.
Manje vise, svaka cast odredjenim ljudima u klubu za sav trud i borbu. Neka nam je sretno, trebace nam...
Krivina Jug

Mulalic Edis
Kontakt:

sri jul 17, 2024 10:54 pm

Nemaš generalnog sponzora kako treba pa u zadnjih 10 godina, jer gledaš da to finansijski nadomjestiš sa nekim pristojnim parama. Ljudi nađu nekoga ko je dao korektne pare, a ovdje balvani i tome manu nađu. Pa ja ne vjerujem kakvi slijepci ovdje pišu, tobejarabi
Grande Miske 💪

flux
Kontakt:

sri jul 17, 2024 11:03 pm

Ko je to generalni? Neka kladionica pa smeta ili?

salle86
Kontakt:

sri jul 17, 2024 11:14 pm

Koliko je love u pitanju insajderi
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Hare79
Kontakt:

sri jul 17, 2024 11:33 pm

Sve dok crnjacimo ovoliko nema od nas hajra. Za nasu ligu imamo vise nego solidnu ekipu koja ce se boriti za Europu realno ali samo ako budemo davali podrsku. Doveli smo ono sta smo mogli dovesti, i uopste nije tako lose, al ovdje se odmah unaprijed proglasava neuspijeh. Ko je ocekivao da cemo dovesti igrace da napadnemo titulu nema pojma o fudbalu.

salle86
Kontakt:

sri jul 17, 2024 11:48 pm

Valjda je dokazano da što se tiče podrške, da smo mi daleko najjači kotač kluba
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Sky1
Kontakt:

sri jul 17, 2024 11:58 pm

fcz je napisao/la:
Ma u kurcu smo mi zestokom i dalje, nista manjem nego prije godinu, dvije ili tri. Samo smо se jos jednom, kao i na svakoj pauzi, previse zanijeli i prepustili masti.

Nakon 5-6 utakmica cemo puno lakse podnijeti sto smo jos jednu sezonu zaredom potpuno nebitan faktor u jednoj kiti od lige.

Samo je fazon sto se i u takvoj nikakvoj ligi zito polako odvaja od kukolja. Jedan klub je vec odmakao svjetlosnu godinu, evo i drugi prijeti da napravi nesto slicno. Ako ne daj Boze, i pitari jednom "ubodu", mi se komotno mozemo transformisati u potpuno amaterski klub jer cemo ionako igrati samo za raju.
Računaj da su i pitari "uboli" od ove sezone. Nažalost odradili su prave stvari. Ruku na srce, naša ekipa preskromno izgleda.

cikoradovic
Kontakt:

čet jul 18, 2024 12:07 am

Sad listam instagram, facebook, youtube, nigdje nema tog Sekulića da je potpisao? Ima li neko sliku sa potpisa? Ili bar link?

fcz
Kontakt:

čet jul 18, 2024 12:40 am

Hare79 je napisao/la:
sri jul 17, 2024 11:33 pm
Sve dok crnjacimo ovoliko nema od nas hajra. Za nasu ligu imamo vise nego solidnu ekipu koja ce se boriti za Europu realno ali samo ako budemo davali podrsku. Doveli smo ono sta smo mogli dovesti, i uopste nije tako lose, al ovdje se odmah unaprijed proglasava neuspijeh. Ko je ocekivao da cemo dovesti igrace da napadnemo titulu nema pojma o fudbalu.
Realan optimizam moze biti produktivan ali optimizam koji nema osnovu je poguban jer vodi u razocarenje i koci pokretanje bilo kakvog napretka.

Nasa protekla decenija je (s izuzetkom Ferenca, Minska i jedne utjesne nagrade u vidu Kupa) jedan veliki fijasko, period u kojem smo na najbolnije nacine gubili bitke za trofeje, za izlazak u evropska takmicenja i period u kojem smo dozivili veliki broj bolnih, sramotnih poraza.

Evo i sad smo, po 486-ti put krenuli da, k'o biva, pravimo nekakav novi tim a u zadnju trecinu priprema ulazimo s pojacanjima u vidu Djorica, Vukoje, Karamarka... S druge strane, svinjski odmakao svjetlosnu godinu, borac veceras zaradio u najmanju ruku par miliona eura i dvomec koji ih moze odvesti u grupe, jufke ce nazalost prije ili kasnije posloziti stvari a vrapcicani polako ali sigurno rastu. Prilicno je jasno koji je nas krajnji domet.

I kaze pozitiva...
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

kvalitet
Kontakt:

čet jul 18, 2024 1:47 am

Hajde neka, shvatit ćete svi da je bukvalno jedini spas u prodaji kluba… prvo treba u glavi prelomiti da smo realno mali klub, odavno nebitan čak i u bh. okvirima, i da nismo niti ćemo ikad biti klub koji može i treba postavljati neke nerealne zahtjeve prema potencijalnim investitorima…
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

505 VITEŠKA
Kontakt:

čet jul 18, 2024 3:55 am

Ma Djoric je sve majke mi

Najavljivali likovi sve i svasta

I tu je Djoric

Hare79
Kontakt:

čet jul 18, 2024 4:35 am

Ja mislim da se s ovom ekipom mozemo sa svima ravnopravno nositi, sad je sve do trenera, mora posloziti stvari, napraviti hemiju u ekipi, od solidnih pojedinaca napravitu tim. I ja bih volio da mozemo davati pare za igrace kao pitari al ne mozemo, al svi znamo da one svakako nisu garant za uspjeh. Stvar je sada u tome da u sportskom segmentu poslozis stvari kako je Jakirovic u Zrinjskom poslozio, bez ikakvih miliona, al s jasnom vizijom. Svi znamo da Zeljo nije na nivou na kojem treba biti, al ovo je super kako je bilo unazad par godina, napredak jeste postignut, ako nista imat cemo sklopljenu solidnu ekipu prije pocetka prvenstva. Za neki veci iskorak potrebno je vise para, al su i pare nista ako nemas znanje i viziju. Ja sam optimistican sto se tice ove sezone, u odnosu na proslu trebala bi biti puno bolja, ja nesto vjerujem da hoce.

Dzezvar
Kontakt:

čet jul 18, 2024 6:09 am

Sky1 je napisao/la:
sri jul 17, 2024 11:58 pm
fcz je napisao/la:

Računaj da su i pitari "uboli" od ove sezone. Nažalost odradili su prave stvari. Ruku na srce, naša ekipa preskromno izgleda.
Znaci to je to sto yebe nase koke i nije horoz....pitaari i raja vam koja vas vec sad pere na ruke....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet jul 18, 2024 6:48 am

9000 AKTIVNIH clanova, najveci broj prodatih godisnjih, najposjeceniji stadion i neko kaze mi smo mali klub ili prosjek ove lige

Sramota

Mi smo porodica Zeljo, a ko ste vi?
Alea iacta est!

SamoNapad
Kontakt:

čet jul 18, 2024 7:41 am

Pritisak raste kako koja ekipa prolazi u evropi. Ako prodju Velez i Sarajevo nasim ce brojati krvna zrnca. A onda krece cirkus, prizivanje bivsih i slicno.

neroazzuro
Kontakt:

čet jul 18, 2024 7:51 am

Dakle, da ponovimo po 78938376 put, UDRUŽENJE GRAĐANA SE NE MOŽE KUPITI!!!

Dzezvar
Kontakt:

čet jul 18, 2024 8:04 am

cipiripi je napisao/la:
čet jul 18, 2024 6:48 am
9000 AKTIVNIH clanova, najveci broj prodatih godisnjih, najposjeceniji stadion i neko kaze mi smo mali klub ili prosjek ove lige

Sramota

Mi smo porodica Zeljo, a ko ste vi?
Zeljo je samo nama bitan i golem i nikome vise....Istina je da smo nebitni u BH fudbalu....Da se vratimo na nivo da budemo prije svega bitni treba vremena,ali i treba podrsku sviju nas.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.

Prijava