Evo završi se i ova sezona nakon koje sam ostao frapiran, razočaran i prije svega ljut.
Uprava je ubjedljivo bila najlošija karika Želje ove sezone ,ove privremene ne računam, kockanje Tanovića i njegovo igranje sa ugledom Želje je za Zenice i za doživotnu zabranu ulaska na stadion.
Što se tiče trenera i SŠ Bašić je možda u datom momentu izvukao maksimum od onog što je imao a kasnije je se i on pogubio da mu igrači nisu znali šta koji igra u prilog mojoj tvrdnji ide i da Bruno i sa boljim rosterom nije napravio nikakv napredak a Stanišići selo ga je napravilo klaunom gdje je pokazao svu limitiranost kao trener. O ćelavoj arapskoj ublehi neću ni trošiti riječi. Moram priznati da sam bio skeptičan u pogledu Dine kao šefa SŠ i da me je pozitivno iznenadio i samo ću reći da je imao punu podršku od uprave na svim poljima što je na kraju i dalo rezultat ali i dalje ne vjerujem da je on rješenje za slijedeću sezonu.
O igračima ću samo reći j..o vas onaj ko vas dovede da mi j...ete živce i dižete šećer i što se mene tiče mogu svi redom otići jer ovo što su oni pružili za ovu sezonu nije ni za k.... . Ubleha do ublehe i debil do debila, neko manje a neko više.
Jer spičkati 3 miliona KM za plate ovim debilima je prava umjetnost.
Navijači su jedina svijetla tačka ali to i nije neko iznenađenje ali se bojim zasićenja od stalnog j....anja u zdrav mozak.
Nama treba uprava koja će pored novca imati i malo fakinluka i zbog igrača a i zbog Saveza.
Slijedeće sezone se fokusirati na evropu i kup jer titulu nema šanse da osvojimo.
Mislim da će kone i Velež uz Zrinjski biti glavni takmaci. Velež će imati dobar poguranac. Mislim da će i oni imati turbulencija u upravi. Ali na njih tipujem kao prvake.