Ali, vidi nesto, ti fol cijenis igraca 2 miliona. Prosli klub od kojeg si otkupio igraca ima procenat od 50%. Ti tog igraca posaljes na posudbu u vrijednosti od 2 miliona s pravom otkupa na kraju sezone za 1€. Onda proslom klubu pripada samo pedeset centi a tebi idu dva milioncica.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 12:43 amA sto ne bi moglo![]()
Prodaja je prodaja pa makar i Euro.
Ne može tako. Koliko znam klub dobija i procenat od posudbe. Isto tako i mi dobijamo procenata (mehanizam solidarnosti) od svake posudbe naših igrača (Džeko, Bajić...).shzna je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 8:30 amAli, vidi nesto, ti fol cijenis igraca 2 miliona. Prosli klub od kojeg si otkupio igraca ima procenat od 50%. Ti tog igraca posaljes na posudbu u vrijednosti od 2 miliona s pravom otkupa na kraju sezone za 1€. Onda proslom klubu pripada samo pedeset centi a tebi idu dva milioncica.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 12:43 amA sto ne bi moglo![]()
Prodaja je prodaja pa makar i Euro.![]()
Zar ne možemo bar Eldara u neki klub u Premier ligi posuditi, tipa Čelik, Zvijezda, Gošk. Da imaju priliku da igraju s jačim protivnicima, a ne u nekog prvoligaša bez ambicija.
Kad moze Zrinjski svoje mozemo i mi, samo treba imati s nekim klubom dobre odnose.
Ma da ove partizane izradimo u slucaju da dodje Mujezin.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 11:51 amE nisam to oko posudbe shvatio i nisam siguran da li to ulazi u transfer.![]()
Sta to muljas na Menadjeru![]()
Za 3 godine ode u Partizan
Mrš
treba organizovat kakvu instagram akciju, Come to ZeljeznicarLARSSON je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 8:49 pmhttps://www.rezultati.com/utakmica/Ym9vEm1Q/#postave;1
Muric ni na klupi, Welcome to Željezničar![]()
On i Curjuric u HSK Zeljeznicar iz Slavonskog BrodablueDBR je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 9:57 pmtreba organizovat kakvu instagram akciju, Come to ZeljeznicarLARSSON je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 8:49 pmhttps://www.rezultati.com/utakmica/Ym9vEm1Q/#postave;1
Muric ni na klupi, Welcome to Željezničar![]()
![]()