Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:
Status: Offline

Re: Kartoteka

ned okt 28, 2018 7:19 pm

Tražimo li trenera

bogi
Kontakt:

ned okt 28, 2018 7:21 pm

Dino Đurbuzović da im jebe majke.
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

ned okt 28, 2018 7:23 pm

bogi je napisao/la:
ned okt 28, 2018 7:21 pm
Dino Đurbuzović da nam jebe majke.
Ispravljam te kolega

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned okt 28, 2018 7:30 pm

Trazimo novo sve.

bogi
Kontakt:

ned okt 28, 2018 7:34 pm

HAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHH JOJ LARSE ***** TI
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

ned okt 28, 2018 7:35 pm

Simo Krunić najbolje rješenje

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

ned okt 28, 2018 7:56 pm

Nemaš ni poštenog slobodnog trenera

Adnan Custovic, ali i on je neiskusan, a ne bi dosao u BiH sigurno.
Meho Kodro
Amar Osim
Mario Cvitanovic
Ivan Tomic ali vise za sportskog direktora
Matjaz Kek

A i pola ovih je upitno

bogi
Kontakt:

ned okt 28, 2018 7:58 pm

Istresti kesu Keku i reći radi šta hoćeš, tjeraj koga hoćeš.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

ned okt 28, 2018 9:47 pm

Golman: Goran Karačić
Desni bek: Siniša Stevanović
Lijevi bek: Antonio Pavić

Glasamo za stopere, možete odabrati dvije opcije

Od sad mi preuzimamo sportski segment

bogi
Kontakt:

ned okt 28, 2018 10:12 pm

Graovac i Dinga.

amar92
Kontakt:

pon okt 29, 2018 12:50 am

Evo vezano za trenera, da kopiram i na ovu svetu temu
amar92 je napisao/la:Ako odnosno kad nas Oda napusti, greska bi bila okrenuti se domacim imenima iz ovog jada nase lige: Adzem, Djurbuzovic, Jusufbegovic, Dudic, itd. Jedino u obzir dolaze Amar ili Vinko. Ostalo je sve lose i samo produzetak agonije. Mislim da bi Uprava po tom pitanju trebala malo prosiriti okvire i dovesti nekog kvalitetnog “stranca”. Kek bi bio najbolji moguci izbor, ali njega ne mozemo platiti ni da cijeli Anelov transfer usmjerimo u njegovu godisnju platu. Bilo bi dobro okrenuti se hrvatskom “trzistu”, jer smo zadnjih godina imali finih transfera sto iz njihove lige, sto ovih koji su ponikli tamo: Krizman, Kramaric, Zakaric, Lendric, Graovac, Pavic, Curjuric, Rodin, Jazvic. Ovo je iz glave sto smo imali zadnjih par godina od Hrvata i svi su ili bili solidni ili odlicni. Jedina fula koja mi pada na pamet je Hadzic, koji i nije dobio pravu priliku i mislim da bi nam i sad dobro dosao kao backup i za lijevog i desnog beka.

Nije ovo slucajno. HNL je najnaprednija liga na ovim prostorima, nizu velike uspjehe kako klubovi tako i repka. Tako da je nivo profesionalosti kod njih na puno vecem nivou nego kod nas. Zato mislim da bi i trenera tamo trebalo potraziti, a i Stanic nam tu moze pomoci. Steta sto je Rijeka uzela Biscana koji bi bio top opcija, a i realno ostvarivo. Po TM-u trenutno slobodni a vrijedno pomena: Cvitanovic, Jurcevic, Klafuric...

Ovaj Klafuric narocito zanimljiv, mlad i perspektivan. Bio je i kod Rijeke u uzem izboru, da nije Biscan pristao uzeli bi Klafurica vjerovatno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon okt 29, 2018 1:23 am

Od tih Cvitanovic ili Klafuric. Kakvi god da su, i sta god pricali hrvati za njih, Cvitanovic je i napravio najvecu prednost prosle sezone, ovi ostali umalo sve upropastili. Klafuric dupla sa Legiom. Ali sanse da ih mi ili bilo koja ekipa iz nase lige moze dovesti su 0.000001%.

Od srpskih slobodnih ima. Aleksandar Veselinovic dok je vodio spartak igrali su lijep i efikasan fudbal, dosta su zaradili i zaraditi će od igrača iz te sezone. U Vojvodini se nije pokazao, mada nije tu sve ni do njega.

Ilija Stolica - nešto slično kao i Veselinovic, nakon Voždovca u Vojvodinu, nije se pokazao, ali oni dovode tri puta više igrača od nas po prelaznom roku. U olimpiji se zadrzao isto kratko.

Ivan Vukomanovic - u prvoj sezoni sa slovanom kup i drugo mjesto, u drugoj otkaz dok su treci bili. Zanimljivo u kupu vodio 10 utakmica svih 10 pobjeda.

Od nasih. Adnan Custovic - solidno vodio Oostende, ali 13 godina je vec u Belgiji, sto bi ovamo dolazio

Meho Kodro - zadnji angazman druga liga svicarske

Od ostalih. Matjaz Kek - prodat teren, drenazu, grijanje, korner zastavice, pomocni teren i parking da bi ga doveli

Simo Krunic - trenutno vodi cukaricki, od perioda kod nas napredovao strasno, ponajbolji u srbiji. u prvoj sezoni sa jagodinom bio 4. i izasao u europu. u drugoj osvojio kup i opet 4. Otisao u kinu i bio 4. Onda se vratio u jagodinu i ispao u polufinalu kupa. Onda u surdulicu pa u Cukaricki gdje je trenutno 4. Ni on nije realan

Sergej Jakirovic - odlicno vodi Goricu. Nije realan

Nermin Basic - mlad, savremen, ali opet druga liga slovenije

Znači ili ostavi odu, ili dovesti nekog "vojnika" ili čekati da neko fasuje otkaz

amar92
Kontakt:

pon okt 29, 2018 1:31 am

Od tih Srba svi bezveze. Basicu je dobro u Sloveniji i sumnjam da bi se vracao u BiH. Custovic kao sto kazes isto tesko ocekivati dolazak u BiH. Kodro mozda realan. Kek nema sanse. Za Cvitanovica i Klafurica se ne bih slozio da su nedodirljivi za nas. Nije trenerima uvijek sve u parama, pogotovo u toku sezone kad nemaju kluba. Vjerujem i da je Stanic dobar sa Cvitanovicem da pogura, ali ja bih ipak Klafurica vise volio.

Simply Blue
Kontakt:

pon okt 29, 2018 10:19 am

Uzduzno postovanje kolege, ali Mulalic prakticira kvalitetniji fudbal od onog sto je Cvitanovic radio, on mi dodje nesto kao Mise ili Jarni..
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon okt 29, 2018 11:04 am

Simply Blue je napisao/la:
pon okt 29, 2018 10:19 am
Uzduzno postovanje kolege, ali Mulalic prakticira kvalitetniji fudbal od onog sto je Cvitanovic radio, on mi dodje nesto kao Mise ili Jarni..
Simo Krunic najbolje rješenje

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon okt 29, 2018 2:17 pm

Odabrani i stoperi, yebo vas svi bi da mijenjamo a biramo trenutne igrače :D Sad biramo defanzivnog veznog ili centralnog. Isto dva igrača

Stoperi: Miloš Bakrač i Matej Rodin

Plava Porodica
Kontakt:

pon okt 29, 2018 3:02 pm

amar osim nenad lalatovic vinko marinovic i kačketaš
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon okt 29, 2018 5:01 pm

Minjore je napisao/la:
čet okt 25, 2018 1:09 pm
Dobrodosao I.Š.
LARSSON je napisao/la:
čet okt 25, 2018 1:10 pm
Ismet Štilić
I šta kažeš moj minjore? :D

amar92
Kontakt:

pon okt 29, 2018 5:52 pm

LARSSON je napisao/la:Odabrani i stoperi, yebo vas svi bi da mijenjamo a biramo trenutne igrače :D Sad biramo defanzivnog veznog ili centralnog. Isto dva igrača

Lars dvije kritike. Prvo, logicno da se glasa za postojece igrace jer im znamo kvalitet. Drugo trebao si staviti da se moze vise opcija odabrati pa da izaberemo i zamjene. Npr Sinisa je broj 1, ali onaj sa drugim brojem glasova za klupe.

Kritika dva: Gdje je Dino B. u ovoj anketi za def veznog? Zar si tako brzo odustao od njega? slika

Pogotovo sad kad je otisla celava ubleha. Hocemo Dinu (opet) u Zeljinoj opremi!

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon okt 29, 2018 5:55 pm

amar92 je napisao/la:
pon okt 29, 2018 5:52 pm
LARSSON je napisao/la:Odabrani i stoperi, yebo vas svi bi da mijenjamo a biramo trenutne igrače :D Sad biramo defanzivnog veznog ili centralnog. Isto dva igrača

Lars dvije kritike. Prvo, logicno da se glasa za postojece igrace jer im znamo kvalitet. Drugo trebao si staviti da se moze vise opcija odabrati pa da izaberemo i zamjene. Npr Sinisa je broj 1, ali onaj sa drugim brojem glasova za klupe.

Kritika dva: Gdje je Dino B. u ovoj anketi za def veznog? Zar si tako brzo odustao od njega? slika

Pogotovo sad kad je otisla celava ubleha. Hocemo Dinu (opet) u Zeljinoj opremi!

Narode, ako mislite da možete bolje, slobodno se javite i preuzmite !

:D

Igramo sa 11 igrača, yebo izmjene :D

Dino bi rado bio na spisku, ali trebaju nam igrači, a ne trenutno pacijenti :D

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Diverzant, Google [Bot], Loris1971 i 31 gost.

Prijava